ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    16. Svibanj 2020. 19:44

Ma meni je vrhunac bio kad ga je muz presvlacio, a muz inace gadljiv na dlake, i malom oko jajaca zapetljana moja dlaka...i ono muz uvijek strepi jel pokakan kad otvara pelenu🤣 i umjesto govanaca nadje dlaku, hahaha. Uzme je i vristi moje ime, kao sta je ovooo, oko jaja mu se zapetljala!!! Hahaha sad mi je to tako smijesno, al tad sam se osjecala bas grozno, ko bolesna🙈

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 19:51

Odvratno da, ja nju stalno pregledavam da joj se negdje ne bi urezala, strah me toga..našla sam isto u peleni, jednom ispod pazuha i baš joj se brižnoj urezali, bilo crveno dva dana, a iz šakica joj redovito vadim..
    Ako se ne smiri s ljetom, odoh ja nazad na kratko

[/url

Red Fox
    16. Svibanj 2020. 20:57

Eto i mene, konacno da vam se stignem javiti 🤦🏼‍♀️ Citam vas kroz dan i kad krenem pisati nekaj me prekine.
    Nisam popamtila bas ko je kaj kometirao tak da ne zamjerite ak kaj fulam 😂 malecki spava, muz je vani, a ja lakiram nokte 😂 rekao mi je muz da ce mi svaki mjesec pokloniti trajni lak kad me to tak veseli 😂
    Mikio tebi svaka cast, nadam se da ces se ubrzo samo prisjecati ovog nespavanja. Takva je i mala od moje sestre bila, oni su padali s nogu od umora i samo je jednu vecer prespavala noc. 
    Mislim da se mom isto bas ne svida casmatino 🤦🏼‍♀️ Grebe po njemu i nece biti bas dugo. I dalje je jako lijen za okretanje. Samo lezi na ledima i lupa ko manijak nogama. Danas se sam na bok preokretao. Al ne brine me to,mislim da ce se on ubrzo sam okretati.
    Inace neki dan me sa svom snagom udarao u trbuh na prematalici i umirao od smijeha dok sam ja vikala joj🤦🏼‍♀️
    Next je otvorio web shop 🥰 vec sam napunila kosaricu al cekam da sjedne lova😂 kaj mislite jel bi moglo u ponedjeljak? 🤔
    Inace ja sam zbog gastritisa na -3 kile, eto kak ima i nesto dobro u posebnoj prehrani😅
    Lavica mala lavica je bombon 🥰 a ti si mi sad cijelo vrijeme u glavi stepfordska supruga, pogotovo kad si napisala da si nasminkana kolko god si umorna 🙂
    Cure koje ste na moru lijepo se provedite 😊
    S kasicama sam odlucila poceti za dva tjedna. Ja se vodim prema knjizi bebe vole papati i tam se krece prva 4 dana s tikvicom. Bas sam danas to proucavala i ceka nas opet nekaj skroz novo, bas se veselim 🥰

Red Fox
    16. Svibanj 2020. 20:59

I zaboravih, kosa 🤦🏼‍♀️ Moj muz se cudi kak i dalje imam ista na glavi 🤦🏼‍♀️ Bas sam planirala po afroditin sampon od cesnjaka, prije sam ga koristila i uvijek mu se vracam tak da imate i od mene preporuke 🙂 meni cak i miris nije los

MaRe
    16. Svibanj 2020. 21:34

Nemajka je danas zvala baku i djedu da pricuvaju unuka a ja i muz izasli u  mjesecni shopping do Kauflanda...nisam vise mogla slusati vristanje..cijeeeeli dan..sta se dogada ne znam...dal se vasi kad stresu kao da ih jeza/zima prođe? To sam primjetila i jucer i dns dok je tako jako plakao ... Sad spava a kakva nas noc ceka vidjet ćemo 😏
    Cure koje imaju macke i Casmatino...kako funkcionira? Moj je vec dohvatio puzzle pa mogu mislit kakva bi mi podloga bila xD

16. Svibanj 2020. 22:11

Danas smo muz i ja cak bili na rucku, u trgovini, na kavici... a maleni kod bake i dede  Dobro meni, dobro njemu. Kad je kod njih oni su oboje mu tad ful posveceni... pricaju mu, pjevaju, igraju se, vjezbaju s njim...  Jedino cu morati pazit da ga ne razmaze  
    To grebenje po cosmatinu vam nije lose. Oni na trbuhu moraju uciti prijenos sa jedne na drugu ruku a grebanje im u tome pomaze... i moj grebe da 

PetraB
    16. Svibanj 2020. 23:57

I ja prijavljujem nespavanje cura danas... Tocnije, po pol sata nakon svake bocice 🤷🏻‍♀️ al bile su ok volje pa se ne bunim. Obzirom da su do sad spavale po dva i pol/tri sata iliti od bocice do bocice, ovo danas mi je bio sok. Al dobre su volje bile, igrale na podlozi i onda zadnjih pol sata prije klope bi nastupila nervoza. I da...krecu i jedna i druga spontano na bok (priprema za na trbuh) tak da sam danas malo bolje volje 😊.
    I kod mene puna kosarica na sinsay... Al vidis next sam zaboravila... Sto rekoste ono za njihove velicine? 🤔
    Grizli nisam ti se zahvalila na opisu velicina...screenshotala sam si 🤗😘
    Losa zakon dan, bravo! 😉

url=https://lilypie.com][/url

• Zarica
    17. Svibanj 2020. 00:55

Ja strgana. Ujutro bili sa svekrom i svekrvom na Bundeku i kavici. Pa duckas, pa za popodne imali plan generalke ciscenje,  pranje kuce itd...na kraju muza ukocila ledja i onakva umorna sam krenula to sve sama🤪 tako da se gasim za danas...

• Stelle123
    17. Svibanj 2020. 01:15

I moj grebe po casmafinu, mi imamo plavi, na njemu neko sidro i konstantno ga pokusava uzet. Bas se vidi da mu nije jasno kako ne moze. 
    Poceo se dizat na ispruzene ruke i pivotirat, ali na jednu stranu pa sad moramo vjezbat konstantno drugu. Ocito mu je jedna strana slabija.

url=https://lilypie.com]

beba2025❤
    17. Svibanj 2020. 03:06

Mame, da li si pišete, te PRVE pute?
    Zanimljivo je nakon koju godinu pročitati, a i kad porastu klinci vole pitati kad su nešto napravili prvi put, a nema šanse sve upamtiti😄ja sve pišem 🤭
    Također, da li ste kupile onu masu u kutijici za otisak nogice/ručice? To je med medeni🥰
    Možete kupiti i platno za slikanje, pa napraviti otisak dlanova sa akrilnom bojom, svatko druge boje.. Mi imamo na zidu, baš cool izgleda 😄
    Ako koja ima kakvu ideju, osim radosnice i kutije uspomena, pisite🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.