ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    17. Svibanj 2020. 10:00

ayla

Taani

ayla

beba2019

Mame, da li si pišete, te PRVE pute?
    Zanimljivo je nakon koju godinu pročitati, a i kad porastu klinci vole pitati kad su nešto napravili prvi put, a nema šanse sve upamtiti😄ja sve pišem 🤭
    Također, da li ste kupile onu masu u kutijici za otisak nogice/ručice? To je med medeni🥰
    Možete kupiti i platno za slikanje, pa napraviti otisak dlanova sa akrilnom bojom, svatko druge boje.. Mi imamo na zidu, baš cool izgleda 😄
    Ako koja ima kakvu ideju, osim radosnice i kutije uspomena, pisite🥰

Ubacivam se, imas od angelluma- moja prica.. pise se u nju jako dugo cak do prve pricesti, meni je predivna

Gledam ovih prvih 15ak stranica koje su dostupne, prekrasna je knjiga.

Bas je, ja sam ju dobila na poklon inace jako puno kosta nezz sad tocno al mislim da 350ili 450kn 🤷‍♀️ kad sam ju dobila i citala ja sam se rasplakala bas je predivno napisana

Waaau,, bas ti hvala, divna je❤️

17. Svibanj 2020. 10:03

beba2019

ayla

Taani

ayla

beba2019

Zanimljivo je nakon koju godinu pročitati, a i kad porastu klinci vole pitati kad su nešto napravili prvi put, a nema šanse sve upamtiti😄ja sve pišem 🤭
    Također, da li ste kupile onu masu u kutijici za otisak nogice/ručice? To je med medeni🥰
    Možete kupiti i platno za slikanje, pa napraviti otisak dlanova sa akrilnom bojom, svatko druge boje.. Mi imamo na zidu, baš cool izgleda 😄

Ubacivam se, imas od angelluma- moja prica.. pise se u nju jako dugo cak do prve pricesti, meni je predivna

Gledam ovih prvih 15ak stranica koje su dostupne, prekrasna je knjiga.

Bas je, ja sam ju dobila na poklon inace jako puno kosta nezz sad tocno al mislim da 350ili 450kn 🤷‍♀️ kad sam ju dobila i citala ja sam se rasplakala bas je predivno napisana

Waaau,, bas ti hvala, divna je❤️

😘😘

Valkris
    17. Svibanj 2020. 10:20

ayla

beba2019

Predivna je 🥰🥰🥰
    Mi nemamo ni noge ni ruke otisnute 😔😔 budemo to uskoro.. 

MaRe
    17. Svibanj 2020. 11:19

Vidjela sam tu od Angelluma i predivno je napisana al mi je malo vjerski orijentirana pa sam ju zaobisla pogotovo dio o crkvenom vjenčanju mame i tate xD....imam onu od Dm-a ali bi bas neku ljepsu htjela..mislim da sam u Offertissimi vidjela..predivna je izvana a jbg ne znam kakva je izunutra...stalno govorim pocet cu pisat pa nikako al imam ne puno nego previse slika pa sad samo ih uredim i stavim onaj pecat kad se sto dogodilo 🙂
    Samo izradujem preko Yolo book 🙂

Grizli
    17. Svibanj 2020. 11:23

Nita 68 sad prelazi trenutno mi je negdje između. Ajde baci slikicu ako ti se da, da vidim kakve su. 68 mislim da imam dovoljno, al 74 ću trebat vjerojatno jos koji komad pa.
    Inace ja narucila sa wish tih beskontaktnih tinti svih boja pa stancamo noge 🤣. Plan mi je za krstenje na okviric otisnut njene nogice s time pa sliku njenu ubaciti i to poklanjat uz konfetice. 

Lavica27
    17. Svibanj 2020. 12:45

Angellum je mislim pokupio od LovePrint-a. I meni je prekrasna i kupujem je obavezno bliskim prijateljima jer mislim da je to bas uspomena za citav zivot. 
    Taani nek ste odmorili :)
    Ja danas solo prvi put s njih dvoje autom 40km u jednom smjeru; malo smo svi troje pjevali pa je dobro proslo😁

Lavica27
    17. Svibanj 2020. 13:37

Nego jos vam.od jucer hocu napisati, kod frizera istovremeno samno bila zena koja ima trojke😱😱😱 Kaze skroz neplanirana trudnoca,prirodno,da nisu k sebi od soka dosli. Sad imaju 2 godine i malo je lakse al da ne zna kak se zove vec dvije godine🙈 Odmah sam se prestala zalit da mali ne spava po noci🤣🤣

17. Svibanj 2020. 14:03

Evo meni se javila Ikea da mi dolazi preostali dio hranilice 28.5. Tocno mjesec dana nakon sto sam naručila  Zbilja su grozni...

Valkris
    17. Svibanj 2020. 14:09

Lavica27

Nego jos vam.od jucer hocu napisati, kod frizera istovremeno samno bila zena koja ima trojke😱😱😱 Kaze skroz neplanirana trudnoca,prirodno,da nisu k sebi od soka dosli. Sad imaju 2 godine i malo je lakse al da ne zna kak se zove vec dvije godine🙈 Odmah sam se prestala zalit da mali ne spava po noci🤣🤣

Lavice od kud si ti? Zaboravila sam ak si vec pisala

Simbalija
    17. Svibanj 2020. 14:33

LoSa84

Evo meni se javila Ikea da mi dolazi preostali dio hranilice 28.5. Tocno mjesec dana nakon sto sam naručilaZbilja su grozni…

Meni još ništa nisu poslali, valjda će doći dok mala krene jesti 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.