ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    16. Svibanj 2020. 13:15

Hani

Lavice, ja obožavam tu tvoju malu🤗🤗😁.
    Losha, super za kašice👍👍
    Damna, sretan put!! Mrgud, uživajte! Mikio, sad ćeš bit ko nova. PetraB, šta je za ručak😁😋?

🤣 Jucer muz skuhao krem juhu od brokule i bolonjez... Moje danas su spageti i salata 😁💪🏼
    Lavice curka je zakon ❤️
    Mikio bas mi je drago da si malo nadosla
    Mrgud da, da... I nama je obicno sa starijima prva noc bila koma. Sad samo uzivancija
    DeeDee meni ti je s dvoje starijih ispadala kosa 6 mjeseci 🤦🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    16. Svibanj 2020. 14:01

Mrgud i Damnarexx uzivajte na moru...
    Mikio bravo ta muza al def si to trebala.
    Mi dobili termin za uzv bubrega drugi tjedan. Stislo me bas kad sam postala svjesna da idmeo na pregled

DeeSB
    16. Svibanj 2020. 14:10

Damnarexx sretan put i uzivajte na moru!!
    MikiO drago mi je da si uspjela napokon malo odmoriti....nadam se da ce sefica uskoro poceti bolje spavati.
    Lavice mala ti je super! Ja u ponedjeljak idem na frizuru i ne znam jos ni sta cu...rekla sam da mi pise i pramenovi i boja i sisanje, jedva cekam!!! Isto mi kosa uzasno ispada 😨

L 💛

Angelly
    16. Svibanj 2020. 14:33

miki0

Lavice koji secer je ta tvoja curka 🥰🥰 mogu mislit kako slatka bude kad tako mala ima te odrasle reakcije 🙈
    Losa moja ima bodi i po noci al ne pomaze drzat pelenu 🙄
    Valkirs i mi inace imamo smjenu ja do 4 on od 4 do 8 da bar kolko tolko odspavamo, al neke noci ne uspijemo ni tako odmorit.
    Evo danas se probudila u 7 ujutro, oko 9 odspavala 15 min i od onda je bila budna do sad. Evo zaspala prije 15 min i bas me zanima kolko dugo bude spavala. Meni je nevjerojatno da tako mala beba moze tako dugo bit budna u komadu.
    .
    Joj frizerrr!! Kosa mi vapi za frizerom!! Zadnje sam bila u 10.mj prosle godine. Imala sam termin na dan nakon sto sam rodila, to sam se sjetila u rodilistu pa zvala da se ispricam sto nisam dosla 🙈🙈
    Al bome neznam ni dal bi mi i frizer sad pomogo kolko mi je kose otpalo kak to sad izgleda. I jos otpada. Bas ono pramenovi cijeli. Imam osjecaj cim zamahnem glavom da otpadne pramen. Kazu i do 10 mj nakon poroda da otpada. 🥴
    .
    Samo da kazem jos da moju jako zivcira casmatino 🤦🏼‍♀️ okrene se na trbuh i hoce uhvatit te zivotinje na podlozi i onako struze nokticima ko da ih hvata i kak ih nemoze primit postane tolko zivcana da se dere 🤣
    Jupi jej.

I moj struze noktima po casamatinu al i po svemu ostalom ... brijem da samo voli strugat po raznim materijalima 😃

beba2025❤
    16. Svibanj 2020. 14:37

miki0

Lavice koji secer je ta tvoja curka 🥰🥰 mogu mislit kako slatka bude kad tako mala ima te odrasle reakcije 🙈
    Losa moja ima bodi i po noci al ne pomaze drzat pelenu 🙄
    Valkirs i mi inace imamo smjenu ja do 4 on od 4 do 8 da bar kolko tolko odspavamo, al neke noci ne uspijemo ni tako odmorit.
    Evo danas se probudila u 7 ujutro, oko 9 odspavala 15 min i od onda je bila budna do sad. Evo zaspala prije 15 min i bas me zanima kolko dugo bude spavala. Meni je nevjerojatno da tako mala beba moze tako dugo bit budna u komadu.
    .
    Joj frizerrr!! Kosa mi vapi za frizerom!! Zadnje sam bila u 10.mj prosle godine. Imala sam termin na dan nakon sto sam rodila, to sam se sjetila u rodilistu pa zvala da se ispricam sto nisam dosla 🙈🙈
    Al bome neznam ni dal bi mi i frizer sad pomogo kolko mi je kose otpalo kak to sad izgleda. I jos otpada. Bas ono pramenovi cijeli. Imam osjecaj cim zamahnem glavom da otpadne pramen. Kazu i do 10 mj nakon poroda da otpada. 🥴
    .
    Samo da kazem jos da moju jako zivcira casmatino 🤦🏼‍♀️ okrene se na trbuh i hoce uhvatit te zivotinje na podlozi i onako struze nokticima ko da ih hvata i kak ih nemoze primit postane tolko zivcana da se dere 🤣
    Jupi jej.

Mikio, zategni joj ravnu jednobojnu plahticu pa neće imati šta loviti😂i malo dalje igrackice da mora držati glavu visoko da ih vidi🥰
    Dok ne propuze, kasnije će joj plahtica smetati, ali ionako neće nikad biti na jednom mjestu ❤️

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 16:31

Ni Vita danas ne spava :D
    Od 8 do sad je spavala točno 17 minuta ali je super volje pa me to ne dira nimalo 😄
    Mi išle malo u život, malo prošetale i brzinski bipu obavile, nigdje nikog na sreću.. kupila sam joj one gricke za hladit desni koje ste bile stavljale, sad je neka ogromna akcija pa su 13kn. I našla sam hipp u bočici pa sam uzela dvije nek budu u rezervi..
    Napokon smo namontirali ogledalo u auto pa mi je sad super, iako previše gledam u nju jer je najslađa 🤣
    Prvi put da uopće nije spavala u vožnji, malo je proučavala, malo gugutala, malo plazila jezik, malo se smijala 🥰🥰🥰
    Nama očito pomažu kapi, stalno podriguje i vesela je ful💪

[/url

16. Svibanj 2020. 18:10

Lavice moj je imao jako nisko zeljezo jer je nedonosce... ne znam tocan broj jer mi to niau napisali u otpusno. No dobio je dijagnozu anemije. To je skoro pa normalno kod nedonoscadi jer se zaliha zeljeza stvara u posljednja dva mjeseca trudnoce kad je vec on bio vani 
    Evo mi jeli kasicu od kuhane jabuke i nakon toga je vec 3× kakao sto je i ocekivano nakon jabuke  Dala sam mu oko 40g iako je trazio jos... no nije dobro da odmah na pocetku previse tih kasica uzima.

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 18:17

Prijavljujem 3. kakanje u dva dana 🥳🥳🥳🥳

[/url

mala.le.90.
    16. Svibanj 2020. 19:29

Joj meni je kosa strasno opadala a ionako je nemam puno, osjecala sam se tako jadno...pogotovo nakon susenja...ne znam jel mi bilo gore kad bi vidila koliko je dlaka ostalo u cetki ili koliko je odletilo u kadu...
    I otkad sam oprala kosu Afroditinim samponom od bijelog luka, spasila se...opadanje prestalo, tj vrrrlo malo opada i samo kad je susim.
    To sam probala na preporuku, a i jeftin je. 20ak kuna litar!
    Malo smrdi, ali mene je spasio🤭

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

DeeDee
    16. Svibanj 2020. 19:39

mala.le.90.

Joj meni je kosa strasno opadala a ionako je nemam puno, osjecala sam se tako jadno…pogotovo nakon susenja…ne znam jel mi bilo gore kad bi vidila koliko je dlaka ostalo u cetki ili koliko je odletilo u kadu…
    I otkad sam oprala kosu Afroditinim samponom od bijelog luka, spasila se…opadanje prestalo, tj vrrrlo malo opada i samo kad je susim.
    To sam probala na preporuku, a i jeftin je. 20ak kuna litar!
    Malo smrdi, ali mene je spasio🤭

Baš cu probat, ja inače koristim isto taj socijalni (kako ga ja zovem :D) Afroditin ali od koprive i fakat mi raste puno mlade kose ali još više otpada :/

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.