ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    16. Svibanj 2020. 08:02

LoSa ma nitko nije rekao da je sa 4 mjeseca obvezno cjepivo, samo sam pitala jel još netko dobio. Sad kad razmislim, moguće da nam je sad već dala da mu se probava navikne jer je rekla za početak 1 ml, vjerovatno će sa 6 mjeseci povećati dozu. I dobili smo taj lošiji, ferrum. Malac plače da bi još

[iimg]

Valkris
    16. Svibanj 2020. 08:10

Hani

😂
                [ ]
    💪—– ( Kika  Kika)——-👜
             )    (
           (   .    )
            Kokica
            {}  {}
            👠👠

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

• Zarica
    16. Svibanj 2020. 08:30

miki0

E btw meni svaka marka pelena promoci.
    Iskuhala sam se robe vise nego ruckova sto sam napravila u ovih 5 mj. 💩
    Evo zadnjih 10ak dana jos nije, mozda joj se guza popunila sad pa popuni pelenu da drzi 😅
    Sad smo na lupilu 3,a po noci stavim lupilu i babylove 3 preko te i ne promoci! #nemajka nezeli prematat ako nemora 🤪

Cek, pelena na pelenu? 😂😂

• Zarica
    16. Svibanj 2020. 08:32

Bravo za muza :) 💪😊

mrgud_zg
    16. Svibanj 2020. 08:42

Jutro curke!
    Jucer sam cijeli dan citala al nikak vas ulovit na kraju zaspala 🙈
    Mikio bravo za muza! Nadam se da ce ti uskoro doc dani kad ce Nina pocet spavat 🤞. Jucer sam citala muzu kak si stala autom na sva 4, pa mi je reko da mu te fkt zao al da si moze zamislit trenutak kad si solo a dijete pocne vristat, kao ni on ne bi znao kaj bi 🙈😂
    Annika super za kukove 💪
    Petra nadam se da ce vam taj pregled bit ok i da je samo mjera opreza 🤞😉. A sto se tice hranjenja. Moj dobio prvi mjesec preko kilu, drugi 700 g, i sad 2 mjeseca po 600. I pedijatrica kaze da je to ok. Da ne treba dobivat vise tolko puno. Uredno puni pelene (i dalje smo na cca 5 pokakanih dnevno) i vesel je i raste i hiperaktivan. I nije nam nikad ni predlozila da dodajem dohrane. 
    Losha bravo za voznju!
    Ne znam dal sam kog zaboravila, vjerojatno jesam 🙈😊

mrgud_zg
    16. Svibanj 2020. 08:51

A nasa prica s mora krece ovak 😁 Prvi dan prosao ok, mm se naradio ko konj dok je prenio sve stvari i sve pocistio (najgore doc prvi 😂) i kao u 8 cu ga nahranit i spavanje, ko doma 🤪. Ali kad je krenulo plakanje 😫. On je plakao 2 sata skoro bez prestanka. Pokusavali smo svemetode koje postoje za umirit. U par navrata onak ostao bez zraka kolko se nazivcirao. Moj zakljucak je da mu je stresna nova okolina, nikad nije spavao nigdje gdje nije doma (nijega nis bolilo ni imao temp). Na kraju ga polegli na bracni krevet i od iscrpljenosti zaspao uz mazenje. Ja s njim. Jos jedno plakanje usred noci al krace
    Od kad smo jucer ujutro ustali, druga beba. Veselje, sreca. Setali po vani pol dana, on dio prespavao u kolicima, zaspao navcer standardno ko doma. Ocito mu je trebalo da se navikne na okolinu. Jos smo popodne od tog svjezeg morskog zraka i kilometara u nogama svi 3 spavali 3 sata 😂
    Jedino kaj spava s nama sad u krevetu. 🙈 to doma nedam. Al zato kaj je ova kucica opet na kat (svugdje zivim s pumo stepenica 😂) i sad smo spustili kindac dole pa se u njemu igra, na njemu ga presvlacim i sve. A ne nosi mi ga se gore dole 😊

annika
    16. Svibanj 2020. 08:53

Cjepivo- željezo

[iimg]

16. Svibanj 2020. 09:27

annika bilo mi cudno  Ajeste dobili kapljice ili.sirup? Moj je uzimao 2×12 kapljica. Od toga kaka jako zeleno ako mu je višak pa se nemoj prepasti 
    Inace je mom to zeljezo tesko sijedalo na zeludac, nekad bi imao grceve od njega i kad bi mu dala uz obrok bi se savijao od grceva... kad bi mu pak dala između obroka pobljucao bi. Drago mi je da vise ne mora uzomati. Bebe na ad-u ga dobivaju i iz ad-a pa mu vjerojatno to dovoljno. 

16. Svibanj 2020. 09:36

E bas sam naletila na neki forum gdje zena pita kako da spremi kašicu od jabuke bebi od 4.5 mj (koju uvodi po preporuci pedijatra) i ispod toga 50 postova gdje ju optuzuju i vrijeđaju da prerano kreće s dohranom. To je bez svake pameti. Ko antivakcineri samo po svom... tako ovi o dojdenju i dohrani tek sa 6 mj. po svom bez mogucnosti konstruktivne rasprave i bez valjanih argumenata 

16. Svibanj 2020. 09:41

mikio ja mu zato bodic obucem da drzi pelenu. No on ima debele noge pa mu kakica nikad nije premocila. Pisalina vjerojatno premoci jer pelenane drzi. Aove Huggies pelene se bas jako napuhnu... neko jutro sam ju izvagala i imala je 300 g 
    Malac ko da mi jace bljucka odkad jede kasice. Ili je to povezano s tom guranjem ruku i nevjetojatnim slinjenjem. Kad je na trbuhu ide mu van ko voddopad i sve moguce namoci. Dnevno mu mijenjam i do 5 bodica/majcica. Zbilja ih puno imam no moram oh svaki dan prat. 
    Danas cemo jabuku probati. Kupila sam neke eco u Lidlu. Batat i naranđasta tikvica dobro prosli 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.