ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    14. Svibanj 2020. 13:48

Mrgud sretan put! Tip, ja si u pretincu u kolicima uvijel drzim pol paketa vlaznih i dvije pelene ak otperjam bez torbe da imam joker. 
    Joj LoSa tocno mogu zamislit situaciju. Tako kad nas je hitna vozila na rebro kad jeno ono ostao bez zraka, januzela torbu za pelene i u pidjami ga samo u medo odjelce ubacila. Szavim ga na stol a on zasran do ledja,promocilo a ja nemam rezervnu robu🙈🙈🙈 a ni dekicu
     Mozak mi nije radio uopce. Pokrili ga s mojim.kaputom🤦‍♀️

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 13:49

Grizlii, sretan rodjooo:)
    .
    A Mrgud sretan put. To su fkt avanture. Kad smo mi isli u Dalmaciju suvozacev sic je bio natrpan kao i sve u gepeku i iznad njega, nije se vidilo opce za u rikverc 🙈 Nagurali smo cak i izmedju jajeta i sica. Auto nam je isto neki srednji, neka verzija clia, nemam pojma. Mastamo da cemo jednom imat onaj mini dzip:)
    .
    Tenks cure, nisam znala da treba tvrdja podloga. I meni dns dosla obavijest da je posiljka kod glsa tako da se nadam da ce sutra stic casmatino pa cemo to na pod stavit.

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 13:53

Inace isli po rotu danas, tolko je ok proslo da sam vec zaboravila. I pitala pedicu da mi pokaze jednu zabicu da vidimo jel to ok vjezbamo. Nasokirala se kolko je zilav i neda, doslovce kad ga taknes a on ukameni te noge ko da su stijene. Al dobro, ide to uz par prevara. Za dohranu rekla da pricekamo jos cca 2 tjedna pa malo po malo sezonsko ubacujemo. I kaze da pomijesamo tu i tamo voce i povrce, da bebama to svejedno, tipa batat i jabuku:)

14. Svibanj 2020. 14:28

Zarica dobro veli tvoja pedica... i povrce moze biti slstko i voce ne-slatko  A i ovo dva tri dana jedna namjernica ne znam koliko ima smisla... jer se alergije na hranu pojavljuju ili odmah ili nekoliko sati nakon jela ako postoji. Jako jako rijetko nekoliko dana kasnije. Osim mozda da izaziva zatvor i sl. Probali smo i batat i sviđa mu se 
    Ova cosmatino podloga je pravi pogodak. Cijelo vrijeme se na njoj vrti, baca na bok... ana trbuhu ko da pliva. Rukice prema napred ima, grabi igracku te mice rukicama i nogicama. Totalno druga prica nego pred dva tjedna kad je na trbuhu bio sav ukocen.

ifkaminja
    14. Svibanj 2020. 14:59

Pitanjce.. kad su vam bebaći na podu (u gymu,na prostirci), da li ih zabavljate ili se zabavljaju sami?

mrgud_zg
    14. Svibanj 2020. 15:05

Cure saljem vam svima morske pozdrave 🥳🥳🌊🌊. (Znam da vas tu ima s mora, ali ova kontinentalka se pozelila 🙈😊). Put prosao super. Imali jedno presvlacenje u autu, i hranjenje u autu na trajektu (sad vjerujem svim pricama da ti se stvarno smanji sram kad rodis 😂, naravno ne bih nasred trga al ovak nes evo bez pol beda). Mali veci dio puta prespavao. Stigli u kucicu koja je naravno prepuna pazcine i svih krepanih zivina, ja uzrla dijete i ostavila mm nek usisava 😊😂. 
    I bome su krenule vrucine, mislim da smo od sutra svi u kratkom 😁
    Super za sve dobre preglede  👌
    Mikio bravo za voznju 💪

Grizli
    14. Svibanj 2020. 15:17

Hvala na cestitkama... 😊 Uzivam sa principesom danas i cekamo goste da nacnemo tortu od jagoda 😛
    Mrgud uzivajte na moru
    Losa ooooo shit situacija. 

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 15:37

ifkaminja

Pitanjce.. kad su vam bebaći na podu (u gymu,na prostirci), da li ih zabavljate ili se zabavljaju sami?

Vjecno ga zabavaljam. Nema sanse da bude sam duze od par min. Nekad trazi vise animacije, nekad manje, ali u pravilu ga vjecno neko treba zabavljat:) 

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 15:40

mrgud_zg

Cure saljem vam svima morske pozdrave 🥳🥳🌊🌊. (Znam da vas tu ima s mora, ali ova kontinentalka se pozelila 🙈😊). Put prosao super. Imali jedno presvlacenje u autu, i hranjenje u autu na trajektu (sad vjerujem svim pricama da ti se stvarno smanji sram kad rodis 😂, naravno ne bih nasred trga al ovak nes evo bez pol beda). Mali veci dio puta prespavao. Stigli u kucicu koja je naravno prepuna pazcine i svih krepanih zivina, ja uzrla dijete i ostavila mm nek usisava 😊😂.
    I bome su krenule vrucine, mislim da smo od sutra svi u kratkom 😁
    Super za sve dobre preglede 👌
    Mikio bravo za voznju 💪

Bas sam malo ljubomorna, ja bi opet na more. Sad ce tek bit ono pravo vrijeme ☀️

DeeDee
    14. Svibanj 2020. 15:55

ifkaminja

Nema pravila, nekad se sama zabavlja pol sata i dulje dok se ne uspava, ja samo nadgledam ili čistim ili kuham ili bilo što pa dođem svakih par minuta bacit oko, a ima i dana kad je moram animirati i drami čim se maknem.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.