Inace imamo sad sve duplo isto, kod bake i u stanu,jucer uzmem ljulju za kod bake na aukciji i pise da je nest prosuto po njoj, reko jbg nisam citala. Kaze muz: super, nek je neki antracid il bojni otrov 🤦♀️🤦♀️😂😂😂😂😂
Te puzle smo imali u stanu, ne svidaju mi se, nije to to, mekane su nekak i tanke i na njima se nije okretao. Tak da smo i za stan uzeli casmatino a svekrvin ostaje kod nje. (imamo mali auto pa nis uz kolica ne stane, a nosimo i macka kad idemo tamo)
Cure koje mogu izdvojiti fkt savjetujem da si uzemete to
Evo meni poslao gls da mi dolazi cosmatino... uplatila sam prekjucer navecer.To dali se okrece i kako se ponasa zbilja puno ovisi o podlozi. To mi je i doktorica rekla..m jer ako se osjecaju nestabilno nece se okretati i sl.
Lavice i ja sam mislila da je Ikea profesionalna no ocito nije. I mislila sam ma ne moze mi se dva puta dogoditi problem s dostavom a evo sad opet. I cini se da se sve ponavlja- hvala na reklamaciji... rjesit cemo vas upit u roku od 14 dana Iako je greska dostave vjerojatno to je njihova dostava koju su oni podugovorili. A nece dati broj od dostavne ko sto npr dobijes od gls-a kad nesto narucis.
Damnarexxx, i mi smo u prostoriji do sobe gdje bebač spava, svejedno sam si uzela kameru jer mi je lakše kad ga mogu vidjeti, a da ne otvaram vrata . Sad nije toliko potrebna, ali dobro će doći kada sami krenu izlaziti iz kindača
i kada bebač spava, a mi sjedimo ljeti vani u dvorištu.
Lavica, super ti je mala <3 zna ona da ugostitelji nisu radili pa ostavlja bakše "u redu je"
Zarica, super za novi ritam; moj 3 dana zaredom spavao 2 sata u komadu po danu, ja nisam znala di ću sa sobom
DeeDee, baš je fora naljepnica, ja čekam s naručivanjem dok ne renoviramo taj dio kuće i namjestimo pa da znam gdje ću što
-
Spavanac, između 20 i 20:30 ga krenem hraniti, pojede brzo, ali se ne odvaja od cice dok ne zaspe (to traje pola sata, sat...). Kad zaspe, mirni smo do 7.
-
Mi jučer bili na pregledu, malac 7800g, kaže doktorica njemu "da si malo teži, bio bi službeno debeli" ali pošto samo doji, rekla je da se tu ništa ne treba ni komentirati
. Ne znam zašto dužinu ne mjere, baš mi se čini da je izrastao #nijedebeli
.
Krva slika dobra, napisala ovako: "senzorika se doima uredna tonus lagano povišen, šakice povremeno meko zatvorene, u trakciji inicijalno zaostaje glavica, astazija i abazija, u potrbušnom ruke ispod trupa, šakice zatvorene, uredno prati vidom i sluhom, počinje pružati ruku prema igrački (mahala mu sa stetoskopom - izignorirao ju totalno), kreće na bok uz izvijanje, noge ne hvata, san miran. "
Moramo 19.5. kod fizioterapeuta da nam pokaže nove vježbe da i dalje radimo, ja mislim da je sve okej, mm naravno ima teorije.
Taani moj je tsko stiskao sakice na trbuhu i eto sad nakon malo vjezbe prošlo.
Mi smo nakon duuugo vremena imali savršenu noć, od nekih 22 do 5, pa hranjenje, presvlačenje i sat vremena druženja i smijanja naljepnici. Rekoh, mala ja odoh spavat a ti kako ćeš 😁😁
Spustila ju u krevetić, ulovila me za ruku i tako zaspala u roku odmah. I do 9i30 🥳
.
Taani nama frendica dolazi crtati uskoro njenu sobu, jako sam uzbuđena, odlučila sam se za leteće balone obzirom na to koliko voli onaj☺️
[/url
Mislim.da moj ima kratak fitilj… ako mu nesto ne uspije odmah dreka a ne da je uporan.
Simbalaja ja sam narucila hranilicu da je ima kod mojih staraca. Stigle su noge i pladanj bez sjedištaAjd jos mi ne treba no narucivala sam i neke druge stvari pa reko nek je odmah dostave. Ljuta sam jer prosle godine mi nisu madrac za bracni krevet dostavili a tvrdili su da jesu. Tjednima sam zvala njihovu sluzbu za korisnike i na kraju se ispostavilo da stoji u skladistu od dostavne sluzbe. Dostavljac je dao da potpise dostavnicu majstoru koji nam je parket postavljao i normalno covjek nije imao pojma da madrac fali. Kad smo mi skuzilo tvrdili su da je potpisano da je preuzeto i navodili me na da ga je majstor mozda ukrao. Ne znam gdje bi ga covjek stavio u mali kombi. Madrac za bracni krevet nije bas mali… Uglavnom su svi u ikea-i bili nimalo ljubazni. Nadam se da ce se ovaj puta problem prije rijesiti.
Da i meni noge i pladanj 😂 ja sam pametno naučila ranije pa mi još ne treba, ali svejedno.
Dobra vijest je da sam ih uspjela dobiti na telefon iako na netu piše da ne radi i rekli su mi da oni znaju da nisu poslali. Nestalo im taj trenutak, a već su kasnili s narudžbom i onda su poslali bez. Ovo će poslati kad im dođe na stanje. Rekoh super, ali zar ne bih i ja tu informaciju trebala imati? Pa se super ljubazna ženska ispričavala da im je jako žao, puno posla, korona, kaos bla bla.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Taani super za malca da je ok, pusti muzeve teorije. Samo da dobro napreduje 👍
Ikea- bas iznenađenje mi je takav neprofesionalizam. Minus veliki.
Moja je stalno ili u vrticu koji je dole doslovno sperploca tvrda i na tome podloga koja je cca 2 mm debela. Jos mm komemtira da joj tvrdo al vidim da na mekom ne voli biti. Ili je na podu u baby gym koja ce nam ocito uskoro biti beskorisna jer ode s nje.
Eee curke danas vas sve castim sa virtualnim 🍾🍷🍸🍺🥂🥃🥤 tko sto voli... 34. 🤭 A osjecam se ko da mi je 24. 🤩
I stigao mi danas paket od Twistshake... Predobro izgleda sve! Jedva cekamo krenut u akcijanje s time.
Sretan rođendan Grizli!! Ja cu uzet čašu vina
Idemsad ja zvati Ikeu... poslala sam im online obrazac ali idem ih i nazvat...
Sretan rođendan Grizli 🥳🥳🥳 ja ću isto casu vina za ljepsi dan 🥰
Dobila sam mengu opet 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ja ne znam. Treca, cetvrta? Ko broji vise. U pm sve. Hahah
Losa, ne daj se!! 😂😂 Fkt pretjeruju i dozvoljavaju si svasta.
Sortiraj odgovore
Najstariji