Dobro jutro 😊
Damnarexx zato ja to ni ne otvaram uopće, jednostavno sam se podložila da je to nešto što se mora i bok 🤷
Ja se sama friziram vec godinama (vidi se 🤦🤣), jučer sam odlučila skratiti dosta, a mogla bi i do Bipe po farbu, samo ne znam da li da mijenjam ili opet istu 😁
.
A kako vi preko dana to riješavate kad odete negdje? AD? Ja se ne usudim nikamo jer ona jede svakih sat doslovno, ponekad se desi da produlji ali ne mogu taj dan nazvat salon i reći evo ja dolazim na masažu 😅
Navečer nije bed, zaspi oko 7,8 i onda znam da sam slobodna, izdojim sve što mogu za svaki slučaj i to je to.
.
Petra uopće ne sumnjam da će sve biti super..
.
Mikio nemam iskustva s nespavsčem i uopće ne znam šta da ti napišem, tesko je i samo pročitati 😏😏😏
Mjenjaj :D
Elin je samo ujutro i navecer na mom obroku..ostalo sve AD tako da mi mozemo kuda god.
A ti se izdajas navecer kad zaspi, koliko sam skuzila? I spremas mlijeko ili?
A prošla su vremena kad sam mogla izdojiti za obrok, dva. To mi je za pol noćnog obroka, i onda taman na brzinu drugu polovicu izdojim po noći kad se ona počne budit
[/url
Hvala cure na ohrabrenju
A ne znam sto da mislim za stolicu Lavice , stariji su bili na Novalacu no nikad im stolica nije bila ovakva. Problem je tada bio u konzistencji, bila je tvrdja ali neke normalne boje, smedje ne one zlatno zute ali ovo je.I to sto kazes Lavice, smrdi za poludit. Evo sinoc zaspale u 11, budjenje je bilo u 5, pola 6. Pojele 80 ml i nema sanse vise. sljedece budjenje u 9, Vesna ajde 130 a Karmen 100 i pljuje bocicu van, ljuti se, place i spustim ju u kosaru i odmah dudu u usta i ugasila se odmah. Sad se brinem i oko tog njihovog spavanja. Bas puno spavaju preko dana, jako su malo budne (sad sam kao DeeDee
).
A oci…a boji se da je doslo do naknadnog krvarenja pa zeli kontrolni uzv napraviti. To vam izgleda kao da se neceg jaaakooo prestrasila, doslovce toliko jako otvori oci da se vidi puno bjeloocnice oko sarenice. I puno je kruca od Vesne, njoj recimo treba jako dugo da se opusti kad ju premjestim s jednog mjesta na drugo. Doslovce ostane u om polozaju u koji sam ga ja stavila i onda ne okrece glavu nego sve samo prati ocima (uzasno cudno izgleda to, moj mali weirdo) Eto, ne znam…ne zelim ni googlat.
Mikio jebate ispalit cete i ti i muz…Svaka ti cast zeno!!! Al ja bi na tvom mjestu probala ili AD navecer ili ako naravno ne zelis AD jer realno nema potrebe, kroz dan izdajala i skupljala za vecer pa na bocicu dala da vidis koliko pojede tak navecer. Ovo je strasno sto prolazis. Drzi se
Ja sam isto primjetila da rasiri okice da se i vise bijelog vidi, al samo kad joj je nesto cudno, tipa kad navucemo od kosare kupolu, pa joj je odjednom mracno. Ili kad udjemo u mracni hodnik od nebodera...
Ovako preko dana, ne.
Valjda je to ok🤷
Upadam offtopic al bila sam solo u areni i puna arena majki i obitelji s djecom,al doslovce svi. Al nama ne rade vrtici u full opsegu. Niđe veze🤷♀️
Evo riješili i mi kukove. Prošetali nas dvoje po gradu, kafići puni, kakva korona
DeeDee ne idem nigdje bez njega. Muž je kući jako malo pa onda nemam nikoga da ga pričuva, a i kad je kući isto nisam sigurna da bih mogla izdojiti dovoljno za obrok pa ako baš moram negdje, idemo svi. Sad skoro tri mjeseca nije ni pio iz boce.
[iimg]
Mikio pokusavam nac tekst koji sam citala kad moja nije htjela spavat tokom dana nekih par dana. Uglavnom ne mogu ga naci sada 😕... A tamo pise cak da bebe ako se prejedaju ne mogu zaspati, ako su prestimulirane okolinom (sareni zidovi, previse glasno u prostoru, previse igracaka u okolini za spavanje) ili pak pretiha sredina (preporuca se neki dosadan zvuk da nije mrka tisina) i ako sam dobro zapamtila hrana i piće koje mama uzima (kava, cokolada, kakao, cajevi, ako se ne varam spominjali su i zobenu kasu i jaja).
Bas cu probat pregledat ako ima kakav znanstveni rad o tom nespavanju bebe.
Petra mi smo se tek cijepili sa skoro 6mj... no meni cak draze da je odgđala. Bio je veci i jaci kad je dobio cijepivo. Sto se jela tice, moj je mozda par puta do sada pojeo 150 mL, cesce 120mL pojede. Prije me to opterecivalo no jednostavno je takav. Jos u bolnici kad su njegovi vrsnjaci pili 60-100 mL on je pio 40mL. Bio je par dana dulje u bolnici zbog toga. No dovoljno mu je i to manje. Jednostavno je takav.
Lavice da sad ima cesce stolicu kad kasice jede... tih par zlicica. No takoder vise ne mora uzimati zeljezo (nalazi su mu super) pa ostavljam mogucnost da je i od toga. Kad je zeljezo uzimao imao je zelene stolice s mirisom zemlje... sad ima zute. No kod beba se lako regulira stolica kasicama... samo treba dobru kombinaciju pogoditi.
mikio jeste bile kod neuropedijatrice? Mene svaki puta pita kako spava. Navodno neke bebe mogu biti senzorno osjetljivije te im vise smetaju podrazaji iz okoline (cesto je kod nedonoscadi) pa mogu losije spavati i biti razdrazljive. Kasnije imto smanjuje koncentraciju, ometa pažnju i sl. I za to postoje vjezbice, ako je to problemcic. Zato mozda napomeni to pedijatrici. Ta neispavanost ne iscrpljuje samo tebe vec i nju.
Mi obavili put... super je bio. Po autocesti spavao a ovako gleda okolo i smijso se.
Mikio ovo je dobro Grizli komentirala!
Moja kcer dan danas ne spava po noci ako je taj dan "prepodrazena".
LoSa pokusavam dokuciti koji je smrad zemlje...njegovo vise baca na smrad iz septicke jame🙈 Bravo za voznju :)
Annika super za kukice!
Lavice... mozda je i ovo moje zemlja iz septičke
E i vezano uz cijepljenje pogledajte na fejsu post Prof.Lauca na tu temu od jucer/prekjucer. Ja nekako njemu vise vjerujwm nego Toniju Cetinskom i Lovrenu
I moja tako zna rasirit okice al kad promijeni okolinu...i to par puta sam to primjetila...i sad kako je veca kad spava cim cuje zvuk kao krene se budit dok sam je prije dizala iz krevetica nije se mogla probudit...😕😕...
Petra, moj malac je bio isto tako plasljiv al cca prvih mjesec i po. Bas je bio osjetljiv, na nezgodno podizanje/spustanje bi se sav uplasio. Napravili bi neki pokret, nama potpuno obican, a njemu prenagli, odma bi se sav ukocio. Ako bi kolica zadrndala uzas. Oci je sirio ko u crticu, to radi i sada. Pogotovo to kad udjemo u tunel ili u mraku, to svi nekako rade. Mi smo ga dosta vodili medju ljude, na izlete, pa ona svadba i pratili kak reagira. Na kraju se nekak otvorio, poceo bit veseliji i sad je cvrst mali balavac. Moja teorija je bila da je bio istraumatiziran u bolnici. Vidla sam kak ga sestre bacakaju, a bas je bio sitna i osjetljiva beba. I nakon onih kupanja, vaganja itd uvijek bi se vracao sav nasokiran😡 Bas bih vidla da je jako uplasen i ukocen i bilo mi ga je tak zao tada...
Sortiraj odgovore
Najstariji