Pitanjce.. kad su vam bebaći na podu (u gymu,na prostirci), da li ih zabavljate ili se zabavljaju sami?
Ovisi kakve je volje...nekad je sam pola sata i brlja si nesto u brk a nekad odma krene cvilit a onda ga ni ja nemogu zainteresirati.
Zarice moj iza rote nije uobicajeno kakao tri dana.
Grizli sve najnaj 🎈
Cura je pod nadzorom na podu na podlozi ili u baby gymu na podu, jer imam dvije mice, jednog starog nezainteresiranog i jednu mladu blesavicu koja brije da joj je dadilja i stalno se prikljucuje nasim aktivnostima, pa jos nezz kakve su joj namjere da ih ostavim solo 😁
Grizli sve najnaj 🎈
Cura je pod nadzorom na podu na podlozi ili u baby gymu na podu, jer imam dvije mice, jednog starog nezainteresiranog i jednu mladu blesavicu koja brije da joj je dadilja i stalno se prikljucuje nasim aktivnostima, pa jos nezz kakve su joj namjere da ih ostavim solo 😁
Nisam dovrsila odg, zabavljam ju ja i animiram na okrete i trbuh, ali ona se skroz zabavi sama ako s njom nista ne radim i ako ju pustim, nekad ni igrackice nisu toliko zanimljive kao ruke, boze kako im se divi 🤭
Moj je mali lijencina, ne da se njemu niti bit sam na gymu, niti se okretat. Vjecno sam s njim dole i glumim klauna...radim vjezbe, okrecem ga, zadrzavam na boku i sl...
Zarica moj isto tako ukoci lijevu nogu, ko beton bude. Al nakon prevare ipak popusti...
Ja se ne plasim sto je malo pasivniji, mnoge zene su mi pricale kako su bile preplasene zasto im se djeca jos ne okrecu, ne ustaju, ne hodaju...i onda doslovno preko noci totalni preokret...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli sretan rodjendan!!! 🎂🤗
Mrgud ljubomorna sam...uzivajte na moru!! Meni ce ovo biti trece ljeto zaredom bez mora... 😭😭
-
Mi smo odlucili da sefica od veceras spava u kinderbetu...do sada je bila u kosari (ko onaj mali krevetic) ali joj je malo na knap. A i u njoj bi spavala u dnevoj pa bi onda prenosili u spavacu. Sad ce ide odmah u sobu a mi cemo sjedit u dnevnoj i gledati na kameru sta radi hahah
L 💛
Pitanjce.. kad su vam bebaći na podu (u gymu,na prostirci), da li ih zabavljate ili se zabavljaju sami?
Ovisi kakve je volje…nekad je sam pola sata i brlja si nesto u brk a nekad odma krene cvilit a onda ga ni ja nemogu zainteresirati.
Pa bas gledam, nakon cijepljenja nije jos kakao, a inace kaka 5, 6 puta dnevno. A znam da je mikio pisala da je Nina kakala 11 puta taj dan 😂 a nis, bumo se odmorili malo od smrada :)
Ovisi kakve je volje…nekad je sam pola sata i brlja si nesto u brk a nekad odma krene cvilit a onda ga ni ja nemogu zainteresirati.
Pa bas gledam, nakon cijepljenja nije jos kakao, a inace kaka 5, 6 puta dnevno. A znam da je mikiopisala da je Nina kakala 11 puta taj dan 😂 a nis, bumo se odmorili malo od smrada :)
Hocu rec nakon rote
Sortiraj odgovore
Najstariji