ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    14. Svibanj 2020. 21:55

Miko ovo zadnje mi je isto..divim se curama koje se srede, moj vrhunac je oprati kosu i naci nesto u sta stanem a da ne izgledam ko Slonic Dambo 🤣🤣🤣..#nemajka se neki dan prisjećala kako je lijepo bilo kad se mozes izlezavat u krevetu kad pada kisa ili pogledati koji film ili cak u wc na miru otici 🤣🤣

Lavica27
    14. Svibanj 2020. 22:07

Mi danas isto egzorcizam zesci,odbijanje sise od popodne a taman nam prijatelji u babinje dolazili. Ne moram vam pricati oko 9 kad su isli na sta je to licilo... nekako sam mu na prevaru ugurala sisu al ono...jedva. vec mi je pun kufer sisa i novih faza🙄
    Mikio ne znam kaj bi ti rekla, moj staz s vise djece je kratak al i dalje se iako mrtva umorna nasminkam i sredim
     Odem frizeru i nadjem vremena za sebe bez griznje savjesti jer sam tu pogrjesila prvi put. 
    Tebi se bas potrefila i nespavac dan i noc i vise faktora, ima djece ko od susjeda mala spava o 23-11 ujutro. Mislim ja sam u soku. Nikad je nisam cula da place. Ovaj moj ima svako malo nastup iz sveg glasa...

DeeDee
    14. Svibanj 2020. 22:19

Žao mi je da vam je tako grozno 😏 nadam se da će uskoro krenuti na bolje
    Kod nas danas stanje puno bolje, ne znam da li je do kapi ili ne ali svaki put je nakon cice podrignula kao prase a to ne znam kad je zadnji put, i nije plakala dok prdi..

[/url

ifkaminja
    14. Svibanj 2020. 22:35

Odmah mi je lakše. Osjećam se loše kad ju ostavim u gymu i maknem se popiti kavu tri metra dalje. Jer ako ostanem uz nju onda ponekad odmah krene cendrat, i najbolje se zabavlja sama, samo ju moram doći vratiti na leđa kad joj bude predugo na trbuhu jer još ne zna natrag (a i bojim se da i ne pokušava jer ima batlera koju ju vraća )
    Uz nju sam samo kad ju spustim i odmah krene protestirat. Ponekad ju uspijem zainteresirati da ostane, nekad ne pa ju dignem.
    I non stop joj pjevam kukunku, tome se smije, makar sam već milion puta ponovila (i još ne znam kak točno idu riječi ). Dajte ideje za nekaj drugo pjevat a da nije komplicirano  

14. Svibanj 2020. 22:38

Zao mi je vas koje se mucite... no mislite pozitivno i da ce vam onda drugo dijete biti super dobro
    Ja sutra idem sama s malim oko 100 km po smijeru... dijelom po autoputu. Drzite fige da sve dobro prođe. Vozit ću ga na suvozačevom mjestu. 
    Sad su od kašica pokaksnepelene postale još smrdljivije 
    Ja isto uzmem vrijeme za sebe. Bude kod bake par sati ili ga uvalim muzu. A ja odem solo na kavu. To mi baš gušt postalo 

DeeDee
    14. Svibanj 2020. 22:58

Svaka čast losa, ja imam psihičke pripreme za 5 minuta vožnje do mora prošetati🤦
    I najčešće odustanem.. samoj sebi idem na živce jer nikako da se ohrabrim i opustim, a inače sasvim solidno vozim 

[/url

DeeDee
    14. Svibanj 2020. 23:04

Ifkaminja ja joj uopće ne pjevam dječje pjesmice, ponekad ježurku ako se sjetim teksta🤷
    Stavim YouTube i slušam svoje, njoj je ionako bitno da je glasno i da joj se netko obraća 😅
    Danas smo plesale dosta dugo na Manu Chao, bitno da je ona u zraku i sreća najveća😁

[/url

15. Svibanj 2020. 05:46

ifkaminja mom je definitivno puno zabavnije na leđima. Onda hvara igracke iz gyma i stavlja si u usta. Pa koju dkine i po novom se s njom obgrljenom zarotira ma bok. Na trbuhu bude no ne bi bas htio biti satima jer mi se cini kk da je ljut jer se ne moze pokrenuti. Jucer je ko plivao na trbuhu... bas onako prema naprijed rukama i iza nogama ko plivanje 
    Ja se s njim sad uz vjezbice igram i on umire od smijeha kad ga vjezbam  Ako nista drugobnogama ko vogi bicikl... a najsmijesnije mu je kad svojim rukama dotice svoje pete  

PetraB
    15. Svibanj 2020. 06:34

Jutro cure
    Prvo Mrgud super da ste otputovali. Sad malo napuni baterije. Meni je more i taj zrak lijek za sve. Totalno sam druga osoba kad odemo na more i bas mi je grozno sto vec godinama ne idemo kak treba vec uvijek lovimo samo neke produzene vikende.
    Lavice kava sa curkom 😁❤️ slatkis i super da ste imale vrijeme samo za sebe, njima je to sve. Ifkaminja i ostale curke kojima je ovo prva beba slozit cu se s Lavicom, vrijeme za sebe...obavezno...hocete li ga iskoristit spavajuci, citajuci, pijuci kavu, u kupovini, pecuci kolace ili piljeci u prazno tak svejedno... Ali morate ga imati da bi psihicki bile zdrave. Meni je trenutno to nemoguce izvesti zbog radova pa mm ne moze preuzeti curke ali mi puno znaci sto kad dodje kuci malac je s njim vani, a curka je ionako njegdje na biciklu ili skejtu... Tako da ja kad curke core, uzivam u tisini.
    DeeDee super da je bolje, espumisan pomaze razbiti mjehure zraka na manje pa ih je bebe lakse izbacuju iz organizma, bilo podrigivanjem bilo prduckanjem... 💪🏼😎
    Nama je jucer ipak odgodjeno cijepljenje i tak sam jadna da nisam mogla ni spavat ovu noc... Dr zeli kontrolni uzv mozga jer i jedna i druga nekak cudno rasire oci (Karmen vise al ona je po svemu u blagom zaostatku). A salje nas ipak i gastricu jer cure nikako da povecaju kolicinu mlijeka po obroku a i stolice su im tamnozelene, rjedje i sluzave. Dobile su u mjesec dana nekih 500gr. Ja jedva naguram u njih 100 ml, eventualno 120...no cesce je to 80/90 ml. Prestale su cicat...sad samo uspijem uvalit im kad se to pred jutro probude u 5/6. Ona je sad predlozila da ih budim i nocu na svaka 3 sata al ja ovu noc nisam jer mi ta metoda nikad nije bila uspjesna. Ja bi ih pokusala razbudit na sve moguce nacine al one nema sanse da povuku ni ml. Ne znam vise kaj da radim. 

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    15. Svibanj 2020. 07:51

PetraB bas mi je zao da moras sve te pretrage sa curkama. 😕 Nadam se da ce sve biti ok.
    Mikio respect na ne spavanju...
    Ja imam stvarno dovoljno vremena za sebe. Imam srecu sa bebom i muzem koji je igrom slucaja doma zbog stanja u državi i stvarno da nemam za sebe lufta prosvikala bi. 
    A ovo da pitaju kad ce drugo mene pocelo nervirati... Ona nema jos ni 4 mj i sta vec bi da hodam sa trbuhom do zuba. Jesu poceli vas ispitivat? Najgluplji komentar super vam ide pa onda odmah drugo. Ne odgovaram na to pitanje usmeno vec znakovno 🖕. 
    DeeDee 👍👍👍 za grcice!
    Moja dama danas postala ilija silija pocupala vrtupljak tako da se sav savio i zvace noge zirafi. 🤭 Ne znam od kud joj tolika snaga preko noci. I sad nisam pametna dal joj maknut taj vrtuljak ili joj pustiti da ga tako nateze?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.