I meni fali hranilica u narudžbi Ikee, a zbog hranilice i naručivala 🙈🙈🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Bravo za male rostilje ;)
Mi kupanje oko 8,u pol 9 se onesvijesti. I u dobre dane do 3-4mir. Ja se izdajam u 22h svaku vecer. Vidis LoSa nije to to losa😂 ideja!
Mom kako oslabile? Pa zamijeni🤔
A mi imamo zadnjih dana kupanje u 20, pa cicanje i uspavljivanje i između 21-21.30 ide u krevetic i to je to. Ja za njom oko 22.30 😊
Lavice hehhhe koja kraljica ti je mala. Nek ste vi bile u kavu.
Moja je recimo nekih 10-tak dana stalno se okretala na bok lijevi i tako bi se igrala i hvatala stvari. Iako joj isto desna preferirana strana. I joj uspjelo da se okrene poslije je jos 2 puta, a ostalih 20 joj nije uspjevala bas. Toliko se naljutila da je zaspala na pola puta između trbuha i leđa 🤣. Na leđa se vrati najcesce isto po lijevoj strani, a kad je na trbuhu vec dobrano hvata i vuce stvari k sebi s obje ruke. Doduse prvo krene sa desnom pa lijevom hvatat. Bas cu sad ju probat malo poticat da se na desni bok vise okrece. I pocela je sama onu grickalicu si drzat i vrtit s rukicama dok ju gura u usta. Ne znam di joj stane. I da bas je poseban osjecaj kad vidis da je nesto uspjela. 😍🤗
Mislim.da moj ima kratak fitilj... ako mu nesto ne uspije odmah dreka a ne da je uporan.
Simbalaja ja sam narucila hranilicu da je ima kod mojih staraca. Stigle su noge i pladanj bez sjedišta Ajd jos mi ne treba no narucivala sam i neke druge stvari pa reko nek je odmah dostave. Ljuta sam jer prosle godine mi nisu madrac za bracni krevet dostavili a tvrdili su da jesu. Tjednima sam zvala njihovu sluzbu za korisnike i na kraju se ispostavilo da stoji u skladistu od dostavne sluzbe. Dostavljac je dao da potpise dostavnicu majstoru koji nam je parket postavljao i normalno covjek nije imao pojma da madrac fali. Kad smo mi skuzilo tvrdili su da je potpisano da je preuzeto i navodili me na da ga je majstor mozda ukrao. Ne znam gdje bi ga covjek stavio u mali kombi. Madrac za bracni krevet nije bas mali... Uglavnom su svi u ikea-i bili nimalo ljubazni. Nadam se da ce se ovaj puta problem prije rijesiti.
Nego... jestebile nakavici sad kad su kafici otvoreni? Netko osim Lavice injene curke?
Pa nije mi palo na pamet da je do toga😆😆😆...ja poslala upit u magic babay i tako mi rekli...ja vidila da mi je netocna vaga i ja mislila nevalja kada i to je to😂😂
Ja sam bila jucer u kvartu prekljucer na vidikovcu na makdimiru i danas u voxa...ja svoje nadiknadujem...al na terasu...i danas isla na pizzu..😂😂😂...neznam kad cu nadoknadit🙃🙃😁😁
Znaci ja ne znam sta je u zraku😱😱
U sat vremena, tri puta se budila u placu.. s tim da sam ju treci puta morala dizati, pa sam joj usput dala jesti, presvukla i ima da sad spava do 4🥴.
Fkt ne znam sto joj je, nije uobicajeno za nju... I da, prdi konstantno. Kakala je jutros, pa msm da ju to ne muci...
Ufff bas me umorila danas.
.
Hvala curke na odg. Nama bi inace zaspala na kaucu oko 8-9, pa u 11 hranjenje i svi u krpe. Ali u zadnje vrijeme se mucila tamo zaspati pa sada ju odmah u krevetic stavljam. Samo sam bolesna na provjeravanje...svaki cas idem u sobu🙉
A decko: " Pa sta ju ides provjeravat? Dijete spava..."
Da se njega pita, on bi ju uspavao i nebi dosao dok se ona ne javi🤷 eehhh ti muski.
Deedee zove se samoljepljivi metar 😂 naravno da sam bila isprobala sve kombinacije sa naljepnica i zid, panda mi nije palo na pamet 😂😂😂
Vidim da imaju i onaj ruksak s alija po ne puno vecoj cijeni nego tamo za razliku od ostalih ducana koji su nabili 2-3 puta visu cijenu 🙄
Damnarexx preporucam da si narucite kameru. Za manje od 150 kn s alija gledas na mobu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji