ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    13. Svibanj 2020. 22:18

I meni fali hranilica u narudžbi Ikee, a zbog hranilice i naručivala 🙈🙈🙈

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    13. Svibanj 2020. 22:21

Bravo za male rostilje ;)
    Mi kupanje oko 8,u pol 9 se onesvijesti. I u dobre dane do 3-4mir. Ja se izdajam u 22h svaku vecer. Vidis LoSa nije to to losa😂 ideja!
    Mom kako oslabile? Pa zamijeni🤔

Grizli
    13. Svibanj 2020. 22:33

A mi imamo zadnjih dana kupanje u 20, pa cicanje i uspavljivanje i između 21-21.30 ide u krevetic i to je to. Ja za njom oko 22.30 😊
    Lavice hehhhe koja kraljica ti je mala. Nek ste vi bile u kavu. 
    Moja je recimo nekih 10-tak dana stalno se okretala na bok lijevi i tako bi se igrala i hvatala stvari. Iako joj isto desna preferirana strana. I joj uspjelo da se okrene poslije je jos 2 puta, a ostalih 20 joj nije uspjevala bas. Toliko se naljutila da je zaspala na pola puta između trbuha i leđa 🤣. Na leđa se vrati najcesce isto po lijevoj strani, a kad je na trbuhu vec dobrano hvata i vuce stvari k sebi s obje ruke. Doduse prvo krene sa desnom pa lijevom hvatat. Bas cu sad ju probat malo poticat da se na desni bok vise okrece. I pocela je sama onu grickalicu si drzat i vrtit s rukicama dok ju gura u usta. Ne znam di joj stane. I da bas je poseban osjecaj kad vidis da je nesto uspjela. 😍🤗

13. Svibanj 2020. 22:46

Mislim.da moj ima kratak fitilj... ako mu nesto ne uspije odmah dreka a ne da je uporan. 
    Simbalaja ja sam narucila hranilicu da je ima kod mojih staraca. Stigle su noge i pladanj bez sjedišta  Ajd jos mi ne treba no narucivala sam i neke druge stvari pa reko nek je odmah dostave.  Ljuta sam jer prosle godine mi nisu madrac za bracni krevet dostavili a tvrdili su da jesu. Tjednima sam zvala njihovu sluzbu za korisnike i na kraju se ispostavilo da stoji u skladistu od dostavne sluzbe. Dostavljac je dao da potpise dostavnicu majstoru koji nam je parket postavljao i normalno covjek nije imao pojma da madrac fali. Kad smo mi skuzilo tvrdili su da je potpisano da je preuzeto i navodili me na da ga je majstor mozda ukrao. Ne znam gdje bi ga covjek stavio u mali kombi. Madrac za bracni krevet nije bas mali... Uglavnom su svi u ikea-i bili nimalo ljubazni. Nadam se da ce se ovaj puta problem prije rijesiti.

13. Svibanj 2020. 22:48

Nego... jestebile nakavici sad kad su kafici otvoreni? Netko osim Lavice injene curke?

• mom12
    13. Svibanj 2020. 23:11

Pa nije mi palo na pamet da je do toga😆😆😆...ja poslala upit u magic babay i tako mi rekli...ja vidila da mi je netocna vaga i ja mislila nevalja kada i to je to😂😂

• mom12
    13. Svibanj 2020. 23:15

Ja sam bila jucer u kvartu prekljucer na vidikovcu na makdimiru i danas u voxa...ja svoje nadiknadujem...al na terasu...i danas isla na pizzu..😂😂😂...neznam kad cu nadoknadit🙃🙃😁😁

Damnarexx 🌺
    13. Svibanj 2020. 23:22

Znaci ja ne znam sta je u zraku😱😱
    U sat vremena, tri puta se budila u placu.. s tim da sam ju treci puta morala dizati, pa sam joj usput dala jesti, presvukla i ima da sad spava do 4🥴.
    Fkt ne znam sto joj je, nije uobicajeno za nju... I da, prdi konstantno. Kakala je jutros, pa msm da ju to ne muci... 
    Ufff bas me umorila danas. 
    .
    Hvala curke na odg. Nama bi inace zaspala na kaucu oko 8-9, pa u 11 hranjenje i svi u krpe. Ali u zadnje vrijeme se mucila tamo zaspati pa sada ju odmah u krevetic stavljam. Samo sam bolesna na provjeravanje...svaki cas idem u sobu🙉
    A decko: " Pa sta ju ides provjeravat? Dijete spava..."
    Da se njega pita, on bi ju uspavao i nebi dosao dok se ona ne javi🤷 eehhh ti muski.

Damnarexx 🌺
    13. Svibanj 2020. 23:23

Losa ja jos nisam bila, idem sutra😍

mrgud_zg
    13. Svibanj 2020. 23:43

Deedee zove se samoljepljivi metar 😂 naravno da sam bila isprobala sve kombinacije sa naljepnica i zid, panda mi nije palo na pamet 😂😂😂
    Vidim da imaju i onaj ruksak s alija po ne puno vecoj cijeni nego tamo za razliku od ostalih ducana koji su nabili 2-3 puta visu cijenu 🙄
    Damnarexx preporucam da si narucite kameru. Za manje od 150 kn s alija gledas na mobu 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.