ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    14. Svibanj 2020. 00:00

Lavice, preslatka mi je mala:) pokazala i muzu, bas smo se nasmijali:)
    .
    Nas malac uvijek zaspe izmedju 9 i 10. Stavimo ga u kindac i uspavamo, ako zaspe izvan kindaca razbudim ga tek tolko da skuzi da ide u kindac..  a ja i mm onda highlife :) Spremamo nered, pa malo telka, pa razbibriga dok ne klonemo. Onda otprilike svaki treci dan budem tolko crknuta da zaspim s njim dok ga uspavljujem. 

Jagode jedemo u dorucku non stop i to dosta. Njamac.
    .
    Mi sutra idemo rotu obavit, u utorak nismo imali snage ic rano ujutro pa odgodili za cetvrtak. Bas se pitam kak oni to obave, i kak klinci nekad ne bljucnu to nazad 🤔
    .
    Za ta okretanja, ja nez, nikak ne skuzim kad je nesto bilo prvi put. Nekak ima periode da se posvuda prevrce, pa par dana nece, pa ukrug. I uvijek bude to malo na pola, pa malo do kraja pa sve nesto simte tamte, nez... u svakom slucaju danas sam narucila Casmatino i ocekujem da se prevrce sve u 16 🙃

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 00:03

Mare, zasto ga treba sto vise na pod stavljati? To je dobro za kukove? Mi razvucemo kauc pa gmize po njemu...mozda ipak treba nesto tvrdje?

• Zarica
    14. Svibanj 2020. 00:08

Samo da jos prijavim. Zadnjih par dana malac odspava i do sat vremena tipa 2 put u danu 😳 Nadam se da ce potrajat, preporodila sam se ponovo uz malo knjige i kuhanja rucka bez turbo zabavljanja malca (ili bar pola rucka 😁)

MaRe
    14. Svibanj 2020. 02:30

Zarica

Mare, zasto ga treba sto vise na pod stavljati? To je dobro za kukove? Mi razvucemo kauc pa gmize po njemu…mozda ipak treba nesto tvrdje?

Da jaca  misice i priprema se za puzanje...to mi cak napisao u preporuci ispod nalaza..stavljati ga na pod i nikako koristiti hodalicu.
    .
    Mi smo vec na cicanju broj dva  s time da je prvo u pola 1 bilo...mislim da me zajebava 🤣 ne vjerujem da je gladan nego eto tak malo vuče da zaspi a bitno da me razbudi xD
    .
    Bravo za sve male roštilje...moj jos nista..okrene se na bokove kad ga nesto zanima i to je to...od dns ima da vise bude na podu pa mozda bude pomaka....moram one puzzle slozit xD

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2020. 03:57

mrgud_zg

Deedeezove se samoljepljivi metar 😂 naravno da sam bila isprobala sve kombinacije sa naljepnica i zid, panda mi nije palo na pamet 😂😂😂
    Vidim da imaju i onaj ruksak s alija po ne puno vecoj cijeni nego tamo za razliku od ostalih ducana koji su nabili 2-3 puta visu cijenu 🙄
    Damnarexxpreporucam da si narucite kameru. Za manje od 150 kn s alija gledas na mobu 😉

Razmisljala sam o njoj, ali msm da mi fkt ne treba. Imamo stancic od 40kvadrata i jako mi je blizu ta soba, pa je radje idem kako spada provjerit😅
    .
    Jeei, prvo budjenje i hranjenje odrađeno💪 prasica se otkrila🙄 nemam ljetnu tako malu vrecu..tek 80 ja msm. Moram nes smislit...

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2020. 03:58

Zarica

Samo da jos prijavim. Zadnjih par dana malac odspava i do sat vremena tipa 2 put u danu 😳 Nadam se da ce potrajat, preporodila sam se ponovo uz malo knjige i kuhanja rucka bez turbo zabavljanja malca (ili bar pola rucka 😁)

Joj to je savrseno😁😁😁
    Imala je i moja takav period. Sad smo na pola sata 3-4 puta dnevno

14. Svibanj 2020. 04:08

Damnarexx gdje si kupila vrecu 80? Mom je 70 sad msko na knap a iduca je 90sto mu je preveliko.
    Meni fizijatrica rekla obavezno pod... cak ne razvuceni kauc. Nakon 3 mj samo pod.

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2020. 08:04

LoSa84

Damnarexx gdje si kupila vrecu 80? Mom je 70 sad msko na knap a iduca je 90sto mu je preveliko.
    Meni fizijatrica rekla obavezno pod… cak ne razvuceni kauc. Nakon 3 mj samo pod.

Naslijedila sam...a etiketa izlizana🙉

Lavica27
    14. Svibanj 2020. 08:05

Hororac nocas. Nije dovoljno mali sto ima sou od 00:50,nego kad je on napokon zaspao u pola 3,tu sekundu mu se sestra probudila i naravno "ocu maaaaamu". Ajde k njoj stisci se u krevet. Zaspim i budi me muz "e dodji tamo njemu dat jest.😖🥱🥱🥱
    LoSa bas ne zacudila to od Ikee,ja sam mislila da su njima odnosi s kupcima level pro 😳.
    Bila sam ja i ujutro jucer na kavi😀😀 setala se s njim u kolicina i kad je zaspao sjela sam s tatom. Ljudi drze razmak, dezinfekcija po svuda, a ostalo po starom..

Valkris
    14. Svibanj 2020. 08:06

Damnarexx, probaj ugurati dekicu izmedu resetki i madraca od kinderbeta. 
    Nama isto rekla pod, zato smo i uzeli casmatino. Ali i ima logike, kauc je premekan 🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.