Lavice, preslatka mi je mala:) pokazala i muzu, bas smo se nasmijali:)
.
Nas malac uvijek zaspe izmedju 9 i 10. Stavimo ga u kindac i uspavamo, ako zaspe izvan kindaca razbudim ga tek tolko da skuzi da ide u kindac.. a ja i mm onda highlife :) Spremamo nered, pa malo telka, pa razbibriga dok ne klonemo. Onda otprilike svaki treci dan budem tolko crknuta da zaspim s njim dok ga uspavljujem.
.
Jagode jedemo u dorucku non stop i to dosta. Njamac.
.
Mi sutra idemo rotu obavit, u utorak nismo imali snage ic rano ujutro pa odgodili za cetvrtak. Bas se pitam kak oni to obave, i kak klinci nekad ne bljucnu to nazad 🤔
.
Za ta okretanja, ja nez, nikak ne skuzim kad je nesto bilo prvi put. Nekak ima periode da se posvuda prevrce, pa par dana nece, pa ukrug. I uvijek bude to malo na pola, pa malo do kraja pa sve nesto simte tamte, nez... u svakom slucaju danas sam narucila Casmatino i ocekujem da se prevrce sve u 16 🙃
Mare, zasto ga treba sto vise na pod stavljati? To je dobro za kukove? Mi razvucemo kauc pa gmize po njemu...mozda ipak treba nesto tvrdje?
Samo da jos prijavim. Zadnjih par dana malac odspava i do sat vremena tipa 2 put u danu 😳 Nadam se da ce potrajat, preporodila sam se ponovo uz malo knjige i kuhanja rucka bez turbo zabavljanja malca (ili bar pola rucka 😁)
Mare, zasto ga treba sto vise na pod stavljati? To je dobro za kukove? Mi razvucemo kauc pa gmize po njemu…mozda ipak treba nesto tvrdje?
Da jaca misice i priprema se za puzanje...to mi cak napisao u preporuci ispod nalaza..stavljati ga na pod i nikako koristiti hodalicu.
.
Mi smo vec na cicanju broj dva s time da je prvo u pola 1 bilo...mislim da me zajebava 🤣 ne vjerujem da je gladan nego eto tak malo vuče da zaspi a bitno da me razbudi xD
.
Bravo za sve male roštilje...moj jos nista..okrene se na bokove kad ga nesto zanima i to je to...od dns ima da vise bude na podu pa mozda bude pomaka....moram one puzzle slozit xD
Deedeezove se samoljepljivi metar 😂 naravno da sam bila isprobala sve kombinacije sa naljepnica i zid, panda mi nije palo na pamet 😂😂😂
Vidim da imaju i onaj ruksak s alija po ne puno vecoj cijeni nego tamo za razliku od ostalih ducana koji su nabili 2-3 puta visu cijenu 🙄
Damnarexxpreporucam da si narucite kameru. Za manje od 150 kn s alija gledas na mobu 😉
Razmisljala sam o njoj, ali msm da mi fkt ne treba. Imamo stancic od 40kvadrata i jako mi je blizu ta soba, pa je radje idem kako spada provjerit😅
.
Jeei, prvo budjenje i hranjenje odrađeno💪 prasica se otkrila🙄 nemam ljetnu tako malu vrecu..tek 80 ja msm. Moram nes smislit...
Samo da jos prijavim. Zadnjih par dana malac odspava i do sat vremena tipa 2 put u danu 😳 Nadam se da ce potrajat, preporodila sam se ponovo uz malo knjige i kuhanja rucka bez turbo zabavljanja malca (ili bar pola rucka 😁)
Joj to je savrseno😁😁😁
Imala je i moja takav period. Sad smo na pola sata 3-4 puta dnevno
Damnarexx gdje si kupila vrecu 80? Mom je 70 sad msko na knap a iduca je 90sto mu je preveliko.
Meni fizijatrica rekla obavezno pod... cak ne razvuceni kauc. Nakon 3 mj samo pod.
Damnarexx gdje si kupila vrecu 80? Mom je 70 sad msko na knap a iduca je 90sto mu je preveliko.
Meni fizijatrica rekla obavezno pod… cak ne razvuceni kauc. Nakon 3 mj samo pod.
Naslijedila sam...a etiketa izlizana🙉
Hororac nocas. Nije dovoljno mali sto ima sou od 00:50,nego kad je on napokon zaspao u pola 3,tu sekundu mu se sestra probudila i naravno "ocu maaaaamu". Ajde k njoj stisci se u krevet. Zaspim i budi me muz "e dodji tamo njemu dat jest.😖🥱🥱🥱
LoSa bas ne zacudila to od Ikee,ja sam mislila da su njima odnosi s kupcima level pro 😳.
Bila sam ja i ujutro jucer na kavi😀😀 setala se s njim u kolicina i kad je zaspao sjela sam s tatom. Ljudi drze razmak, dezinfekcija po svuda, a ostalo po starom..
Damnarexx, probaj ugurati dekicu izmedu resetki i madraca od kinderbeta.
Nama isto rekla pod, zato smo i uzeli casmatino. Ali i ima logike, kauc je premekan 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji