ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    14. Svibanj 2020. 11:28

Sve najbolje Grizli 🥂🥳

[/url

Simbalija
    14. Svibanj 2020. 11:36

Sretan rođendan Grizliiii!! 🥳🥳🥳♥️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• Hani
    14. Svibanj 2020. 11:42

Grizli, sve naaaj😘😘

mrgud_zg
    14. Svibanj 2020. 11:45

Grizli sretan rockas 🎉🎉🥂🥳🥳😁
    Mi krenuli na more 🙈 tocno sat vremena kasnije nego sam si zamislila 😂 znaci ovak natrpani nismo bili nikad.  (Ja fakat ne znam kak su nasi starci 90ih s jugicima i malom djecom isli na more 😂) Ko se sjeca mi imamo najmanji auto na svijetu i sad imamo thule 😂. Vjerojatno cu imat sto stvari viska i sigurno ce mi nesto falit 😁. Doslovno smo izasli ispred kuce i pobljuvo se po sebi i po meni. Jednostavno nisam imala snage jos jednom se ic presvlacit #nemajka 🙋‍♀️  I nismo uspjeli do luckog doc vec se pokakao. To be continued.. 😊 🤪🥳

DeeDee
    14. Svibanj 2020. 12:00

mrgud_zg

Grizlisretan rockas 🎉🎉🥂🥳🥳😁
    Mi krenuli na more 🙈 tocno sat vremena kasnije nego sam si zamislila 😂 znaci ovak natrpani nismo bili nikad. (Ja fakat ne znam kak su nasi starci 90ih s jugicima i malom djecom isli na more 😂) Ko se sjeca mi imamo najmanji auto na svijetu i sad imamo thule 😂. Vjerojatno cu imat sto stvari viska i sigurno ce mi nesto falit 😁. Doslovno smo izasli ispred kuce i pobljuvo se po sebi i po meni. Jednostavno nisam imala snage jos jednom se ic presvlacit #nemajka 🙋‍♀️ I nismo uspjeli do luckog doc vec se pokakao. To be continued.. 😊 🤪🥳

Hahah sretnooo 😍🤣
    Mašem vam s balkona kad dođe vrijeme 😁
    Idete preko Brestove ili Valbiske? Ako idete na Brestovu možete proći na kavu jer ćete mi proći kroz selo haha

[/url

14. Svibanj 2020. 12:11

megud suosijecam 
    Mi se tako upakiramo i kad na pregled idemo. Jednom kad smo isli na Goljak vani je lijevala kisa te smo malo vec bili i kasnili jer su se svi po cesti vukli. I konacno nademo parking malo ispod uz cestu i ja da cu ga uzet van a kad ono 💩. Krenem ja u torbu po pelenu i vlazne i skuzim da nemam vlaznih maramica a ukakao se onako pošteno i nije bilo sanse da ga obrisem necim drugim. Ode moj muz po kisurini do onog Konzuma po maramice a ja malog malo raskomotila i to je smrdilo uzas jedan. Cinilo mi se da muza nema godinma i da cu se ugusiti. Kad se vrazio skoro se srusio kad je usao u auto. Prozor nismo mogli otvoriti jer je lijevalo vani. I ajd nekako ga presvucem i nakon pregleda kad smo se vratili u auto jos smrdilo za poludit.

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2020. 12:23

Grizli sretan ti rođendan i sve najbolje zelim! Ja cu si uzeti biricu 😁🍺
    Valkris  zaguram ja dekicu izmedju madraca i resetki al svejedno se otkrije + nekad dode u vodoravni polozaj i lice zabije/pokrije dekom😰😰
    .
    Mi za vikend idemo do mojih u Ri 😍😍 malo mora vidjeti🧡🧡

Damnarexx 🌺
    14. Svibanj 2020. 12:24

LoSa84

megud suosijecam
    Mi se tako upakiramo i kad na pregled idemo. Jednom kad smo isli na Goljak vani je lijevala kisa te smo malo vec bili i kasnili jer su se svi po cesti vukli. I konacno nademo parking malo ispod uz cestu i ja da cu ga uzet van a kad ono 💩. Krenem ja u torbu po pelenu i vlazne i skuzim da nemam vlaznih maramica a ukakao se onako pošteno i nije bilo sanse da ga obrisem necim drugim. Ode moj muz po kisurini do onog Konzuma po maramice a ja malog malo raskomotila i to je smrdilo uzas jedan. Cinilo mi se da muza nema godinma i da cu se ugusiti. Kad se vrazio skoro se srusio kad je usao u auto. Prozor nismo mogli otvoriti jer je lijevalo vani. I ajd nekako ga presvucem i nakon pregleda kad smo se vratili u auto jos smrdilo za poludit.

Ahahaha vrhuunski😂😂🙈🙈🙈

MaRe
    14. Svibanj 2020. 12:48

Grizli sretan ročkas 🍻🥳💝
    Mrgud sretan put 🖐 btw mi nemamo mali auto pa mi pun kad idem kod mame na dan i po 🤣 a udaljena je 15min
    Sad sam pocela pomalo ostavljati stvari i tamo da ne moram vuci svaki vikend xD
    Losa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sad je smijesno al mogu mislit kako vam je tada bilo hahahahah
    .
    Nakon dva budenja u kratkom roku iduce je bilo u 5:20 🙏 naspavala sam se pa mi mogla dns i neki rucak skuhati hahaha

mrgud_zg
    14. Svibanj 2020. 12:54

Deedee ovaj put na valbisku. Prek brestove su gledala sam nekidan tek 2 linije dnevno pustili. A i losija je cesta. A ipak nam je ovo #prviput 😂. Javim ako cemo u povratku 🍻😉
    Losha umirem 😂😂😂😂😂
    Ja sam nedavno isla s njim s kolicima do grada u park na kavu s curama. I kao mm ce doc po nas isli smo k njegovima na rucak. I kazem ja neda mi se vuc torbu njegovu nek ju on donese. Mali se naravno uneredio. Mm dolaz jos nam kasni 🙄 i zaboravio torbu. 🙄🙄 srecom da imam cijeli #sos paket i kod mame i kod sveki (pelene, maramice, kremu i sl) 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.