ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    28. Veljača 2020. 10:56

Angelly

Mi isto imali super dvije noci, zaspe u 20 i prvo budjenje u 3i30 i onda sljedece u 7. A sto se tice broja obroka mi smo na adu i uspijeli smo napoko doc na brojku 5x dnevno (rijetko kad 6…to ako u noci ima 2 hranjenja mjesto 1). Sve u svemu dosta sam zadovoljna njegovim ritmom. Al evo sad je dns odlucio prek dana njurgat na sve 😅

Koliko mu ml dajes? 

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• thinkpink1
    28. Veljača 2020. 10:59

mrgud_zg

Ja sam isto na euthyroxu al vec godinama. I dr mi je samo poslje poroda smanjila sa 100 na 75 kao sto sam uzimala i prije trudnoce. Meni rekla napravit nalaze 3 mj nakon poroda. Thinkpink mjesec dana mi se cini dosta brzo, meni je prvi mjesec apsolutno sve divljalo u tijelu, samo kad se sjetim kolko sam se znojila tih prvih tjedana 🙄.

Ma meni prvo rekao kontrola s nalazima 6tjedna nakon poroda, pa mi korigirao i rekao ipak nakon 4 tjedna, valjda jer su mi dosta vrijednosti varirale pa mi stalno morao mijenjati dozu🤷🏻‍♀️

Lavica27
    28. Veljača 2020. 11:07

Mrgud znojenje issue sam.imala i ja koja nisam na hormonima. Tj grozno znojenje pa u noci me tresla zimica i tako naizmjenicno. 
    Zimica je prosla sad al znojenje jos zna biti.
    Thinkpink blago ti se. Mi smo na 2 sata dojenja, pa jednom.u danu odrapi 4h spavanja i tad je pauza.. a po noci smo na 3-4 sata,ne navijam sat, dam mu da me probudi. Inace, neznam kako al jucerasnji dan nam.je prošao samo uz ukupno AD-a 120ml. Vidjet cu da i danas taj nivo odrzimo. Ide na bolje :)

mrgud_zg
    28. Veljača 2020. 11:27

thinkpink vjrojatno onda zato jer ti je variralo, ja se dugo vec kontroliram na rebru, imam dr koja me prati i samo smo na pocetku povecale dozu i bili su mi super nalazi cijelu trudnocu. ja sam se i utrudnoci kontrolirala svaka 2-3 mj jer su mi bili dobru nalazi pa nije trazila cesce. 
    lavice meni je to mozda bilo gore od icega. po noci zimica a znojenje. budila bi se mokre majice ko poslje treninga. mm je jednom reko da u sobi smrdi ko u muskoj svlacionici, to cu mu kad tad vratit u zivotu  al nakon cca mj dana se smirilo. sad me oblije znoj kad se nazivciram jer se on nazivcira na cici, al to je drugo 

• mom12
    28. Veljača 2020. 11:34

Moja ima dnevno 5 obroka 140ml a 6.obrok pojede nekad 80 nekad 100..vecinom nikad cijeli...po dsnu je budim za jest ako vidim da ce prec 4h...prije bi u minut bila budna sad vise ne...al bar noc odspava...jucer mi je bila koma za jest ..2 3 obroka..
    Npr dam bocu pojede 80 pa za sat 70...neznam stajoj je to znacilo

DeeDee
    28. Veljača 2020. 12:11

Evo nas doma, bome se našetale, skoro dva sata, možda bi i još da nije počelo jače puhat. I da meni nisu noge počele otpadat 😛
    Ona spava od kad sam je stavila u auto za izaći iz kuće 😁
    .
    Lavice ne vjerujem da je od cole, mene jučer ulovila najveća želja ikad, popila tri čaše, a inače je nikad ne pijem, nevezano za bebu..ugl. ona nije imala grčeva, čak što više, već dugo nije bila tako mirna, poklopila se takva noć 🙂

[/url

DeeDee
    28. Veljača 2020. 12:19

Vidim tema znojenja i smrada, znači ja sam osoba koja ne smrdi fakat nikad, ni usred ljeta, znojim se bez mirisa, tj.  tako je bilo dok nisam rodila.. prva dva tjedna nakon, Bože me sačuvaj, kao pazuh onog barbe koji ti drži ruku kraj nosa u autobusu ljeti - od - vrat - no! Sad se već malo izreguliralo ali fuj, to mi je bio najveći postporođajni šok 🙈

[/url

Grizli
    28. Veljača 2020. 12:26

Ne znam koja je pitala za kuglicu od cijepljenja za tuberkulozu...  Nama isto dobila pa mi pedica rekla da je to normalno cak i ako iz toga bi curila kao sukrvica da je normalno to sve samo da znaci da je cjepljenje uspjesno. 

Lorena94
    28. Veljača 2020. 12:35

Ja se inače ne znojim, ali zadnja 2 dana koma, po 6 puta idem pod tuš, ja sam krvariča točno 18 dana i to je to. U utorak bila kod dr veli sve ok, rana dobro zarasla, menstruacije ni na vidiku veli, jedino što mi se opet napravila cista na lijevom jajniku.. Mi još nismo kakali, odbija sad i sisu i bocu, a čujem koliko mu kvrlji u tom malom trbušćiću 😓😭😫

• mom12
    28. Veljača 2020. 12:48

Pa probaj mu prohat vode i secera skupa..i stavit vrecicu kqmilice kratko par puta potopi...nama je to pomoglo....pokakila mi se do navecer

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.