ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Svibanj 2020. 14:12

Uh dok sam vas popratila...mi imali prvo vadjenje krvi u pola 9,to je muz isao jer treba ono jaje jarit po cijelom rebru. A vidim da imam PTSP od svega kao i vi LoSa i Petrq jer kad sam digla pogled u prozor gdje je bio samo od sebe su mi krenule suze curiti a nijednom nisam tamo zaplakala dok je bio. 
    Ja sam s njim isla kod Gastrica u podne. Kaze za nekakanje (svaka 4 dana kaka) da ne mijenjamo AD (cak me pitali jel bi ae mogli skroz na MM prebacit,pa rado al ne ide) i kao da mu je zeljeho nize,da izbacimo waya + d3 (dobro da sam nove kupila pred 3 dana) i uvedemo oleovit i zeljezo i krenemo s vocno povrtnim kasicama s 4mj...aj ti budi pametan. Kao to su stare preporuke sa 6mj iskljucivo i da ne citam forume🤣

beba2025❤
    11. Svibanj 2020. 14:30

Mame, da li imate preporuku za ovlaživač zraka? 

Valkris
    11. Svibanj 2020. 14:34

Lavica27

Uh dok sam vas popratila…mi imali prvo vadjenje krvi u pola 9,to je muz isao jer treba ono jaje jarit po cijelom rebru. A vidim da imam PTSP od svega kao i vi LoSa i Petrq jer kad sam digla pogled u prozor gdje je bio samo od sebe su mi krenule suze curiti a nijednom nisam tamo zaplakala dok je bio.
    Ja sam s njim isla kod Gastrica u podne. Kaze za nekakanje (svaka 4 dana kaka) da ne mijenjamo AD (cak me pitali jel bi ae mogli skroz na MM prebacit,pa rado al ne ide) i kao da mu je zeljeho nize,da izbacimo waya + d3 (dobro da sam nove kupila pred 3 dana) i uvedemo oleovit i zeljezo i krenemo s vocno povrtnim kasicama s 4mj…aj ti budi pametan. Kao to su stare preporuke sa 6mj iskljucivo i da ne citam forume🤣

A po cemu gledaju to za poceti kasice? Isključivo starost ili isključivo tezina/visina/opce stanje? Ili kombinacija svega? Nekako mi izgleda to sve da bas ovisi o pedijatru jel stara skola ili nova. 

11. Svibanj 2020. 14:45

Valkris

Lavica27

Uh dok sam vas popratila…mi imali prvo vadjenje krvi u pola 9,to je muz isao jer treba ono jaje jarit po cijelom rebru. A vidim da imam PTSP od svega kao i vi LoSa i Petrq jer kad sam digla pogled u prozor gdje je bio samo od sebe su mi krenule suze curiti a nijednom nisam tamo zaplakala dok je bio.
    Ja sam s njim isla kod Gastrica u podne. Kaze za nekakanje (svaka 4 dana kaka) da ne mijenjamo AD (cak me pitali jel bi ae mogli skroz na MM prebacit,pa rado al ne ide) i kao da mu je zeljeho nize,da izbacimo waya + d3 (dobro da sam nove kupila pred 3 dana) i uvedemo oleovit i zeljezo i krenemo s vocno povrtnim kasicama s 4mj…aj ti budi pametan. Kao to su stare preporuke sa 6mj iskljucivo i da ne citam forume🤣

A po cemu gledaju to za poceti kasice? Isključivo starost ili isključivo tezina/visina/opce stanje? Ili kombinacija svega? Nekako mi izgleda to sve da bas ovisi o pedijatru jel stara skola ili nova.

Postoje te preporuke WHO-a iz 2001 da se orvih 6 mj samo doji. No prije toga se od 4 mj krenula dohrana. Istrazivanje 2007. i preporuka Europskog pedijatrijskog drustvavda se krene sa izmedu 4-6 mj. Kod dojdene djece malo kasnije, kod beba na ad-u prije.no ne prije 17.-og tjedna. Osim toga... beba treba imati barem 5 kg, samostalno drzati glavicu i moci prinositi igracke ustima da bi se krenulo s dohranom. I naravno da su joj prosli grcevi...

Macutica
    11. Svibanj 2020. 15:15

beba2019

Mame, da li imate preporuku za ovlaživač zraka?

Mi imamo Gorenje Baby, ali ne palim ga otkad ne grijemo, zadovoljni smo. Palila bi samo koji sat prije nego idemo spavati, jer bi obicno prije spavanja gasili grijanje i otvarali pdozore na kip, pa nije bilo potrebe da radi cijelu noc.. 

Macutica
    11. Svibanj 2020. 15:16

Hvala za preporuke za putnu ljekarnu, korisno je sve, bolje biti spreman nego trcati u panici po svasta nesto.. 

mala.le.90.
    11. Svibanj 2020. 15:20

Netko je pitao za kisobran kolica...mi smo isto gledali Maclaren koji je uglavnom No1, ali sam za te pare procitala ipak ozbiljan broj kritika, pa sam pronasla tisucu kuna jeftiniju verziju koja ki se cini povoljna i kvalitetna. Rijec je o GB qubit city kolicima, ovih dana idem pogledati kakva su.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    11. Svibanj 2020. 15:22

Valkris

Lavica27

Ne znam sto bi ti rekla,s kceri mi niie nista rekla pedica, samoinicijativno sam s 5.5mj krenula. 
    On jako dobro napreduje, ima 6230gr i 61cm, rodjen je sa 3310,51cm. S mjesec dana otpusten s neonatologije sa 3800gr. Tako da nemam pojma... kcer mi je istim tempom napredovala. Ovo je specijalist gastroenterologije rekao. A drzi glavu, al zna mu naglo u nekom trenutku zamahnut😅 poceo je hvatat na sredini i prinositi u usta. Prste doruckuje vec kpji tjedan 🤣A od sjedenja smo logicno daleko :)

Lavica27
    11. Svibanj 2020. 15:23

mala.le.90.

Netko je pitao za kisobran kolica…mi smo isto gledali Maclaren koji je uglavnom No1, ali sam za te pare procitala ipak ozbiljan broj kritika, pa sam pronasla tisucu kuna jeftiniju verziju koja ki se cini povoljna i kvalitetna. Rijec je o GB qubit city kolicima, ovih dana idem pogledati kakva su.

Odustala si od pilot?

Točkica37
    11. Svibanj 2020. 15:27

Bokic.opeljesila sam.pepco danas. Za 180kn ga  obukla skroz. Tek tko jos nije🤪   ova skola na tv u ce me dokrajcit , razvlace to po cijele dane, knjiga i biljeznica u svim sobama 😏  
    Danas nam je 3 mj 🥰🥰🥰 s dohranom krecemo iza 5 mjeseca. Tako sam sa obojicom, iako je to ono zlica bila dnevno tako da ni nezz nakon koliko su uooce zamjenili jedan obrok .

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.