ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    10. Svibanj 2020. 21:16

LoSa84

Macutica

LoSa84

Moram ovo podijelitiKako kroz koji dan krecem s kasicama citam neke forume i na jednom pise neka zena kako je ona krenula s dohranom s 4 mjeseca jer se tada njen malac vec posjeo i propuzaoA sa 6 mjeseci je vec jeo 3 obroka krute hraneNisam dalje citala no sa 7 je sigurno hodao i s godinu dana citao velika slova

O pa mojoj kolegici s posla se mala skinula s pelena dnevnih sa 8 mjeseci. Sigurno je s godinu dana sama znala vodu pustiti na wc..

Moj ce skoro 6… znaci moram polako pocet ukidat peleneI stavit ga da sjedi

Kreni mama s treningom lijepo odmah i da spusti dasku nakon piskenja, da zna do godine dana 🤭
    Jao kakvi su to umovi..Ā 

Grizli
    10. Svibanj 2020. 21:36

🤣🤣🤣🤣 Moja pokusava jest krutu hranu od navrsena 3 mjeseca. Samo jos nije uspjela odgristi si prste pa da proguta. Mislim da je problem sto mena zube, jel mislite da trebam s njom kod ortodonta? 

• Zarica
    10. Svibanj 2020. 21:54

Mi od ovog vikenda kratko nosimo. Imam zasad samo 2 jednodjelna iz lidla, kratke nogice i kratke rukavice imaju, preslatki su mi, mislim da je to cak pidjama inace. Ti su cak broj 80. Vise ni ne gledam te brojeve, prevelko sam potfrknem. Imamo raspon brojeva od 62 do 80. Moramo u shopping jer se nismo bas spremili za ljeto. Cini mi se da mali puno vise sad uziva u kolicima kad je u kratkom i bez dekica.Ā 
    .
    Jel ima jos netko ko mora vjezbat kukice? Mali se bas neda, grci noge jako kad god pokusavam. Danas mi je sogorica pokazivala kak da pravilno to radimo al stvarno se pomucimo za jedan krugic a pedica rekla da ih 50 radimo kroz danĀ Ā Mislili smo platit sat vremena fizijatra da nam i on malo pokaze...Inace kaze mi sogorica da se prije ti kukici nisu ni gledali, njeno prvo dvoje djece nije islo na uzv. A meni bas poceo jedan kuk dosta skljocat prosle god, sve si mislim da je i meni to rastimanošŸ˜…Ā 

• Zarica
    10. Svibanj 2020. 22:00

E da, iskusne mame, imate za preporucit kakva kisobran kolica? Mi bacili oko na McLaren al sve si mislimo da mozda postoji neki jeftini skriveni dragulj:) Bitno nam je da su laka i sto manje mjesta zauzimaju u autu. Muz je nasao jos jedna Amazon's choice koja bas djeluju super, al sad sam zaboravila marku... preporukuglavnom svakaa dobrodosla.Ā 

• Zarica
    10. Svibanj 2020. 22:01

mobitel mi je poludio pa mi povremeno samo pomijesa rijeci u recenici dok tipkam, nije mi jasno stvarno. Zato ona zadnja recenica

10. Svibanj 2020. 22:11

mikio nisam na kraju no danas sam isprobala nacin kako cu kuhati. Imam doma ono kao neko cijedilo za pastu. Metalno je i ima rucku (mogu uslikati) i taman mi pase na jedan lonac. Danas sam probala kuhati tako krumpir. Zagrijem vodu do vrenja te u to cijedilo stavim krumpir na konckice i pokrijem poklopcem od lonca te se to kuha na pari. Za 10 min je bilo kuhano. Samo na kraju zblendam. Tako da cu ja na taj nacin kuhati. Nije da je neka tlaka.
    Jel se tvojoj curki Ŕtuca nakon glasnog smijanja? Mom svaki puta 
    Danas sam primijetila da mu suzi lijevo oko... mozda konjuktivitisĀ Ā A ne bi se cudila da si je nesto u oko izgurao posto si sve po licu gura. Isto jede krutu hrani ko Grizli tvojaĀ 

Taani
    10. Svibanj 2020. 23:57

Losa, znači doslovce sam isto prosvjetljenje imala ovih dana. RazmiÅ”ljam kako si trebam kupiti neki dodatak za kuhanje na paru i sjetim se da imam to cjedilo koje, btw, redovito koristim. Gledam ta kuhala tjednima i onda mozak napokon proradi da bi to trebalo biti full jednostavno...Ā 

Valkris
    11. Svibanj 2020. 08:05

Cure koje ste uzele rotu za klince, ima li kakvih nuspojava? Kakvi su bili klinci taj dan? Dan poslije?Ā 

Valkris
    11. Svibanj 2020. 08:34

I da, ja planiram uzeti neko kuhalo jer imam sva 4 ringa na struju i muka mi je na tome kuhati općenito..

• Stelle123
    11. Svibanj 2020. 08:37

Losa ma samo kazem da nije cudno da eto neko sjedi. Meni je ful zanimljivo da Ameri tako vjezbaju misice vrata, a kod nas fizioterapija to ne dozvoljava. No ni ja ne posjedam svoje i cekat cu da se sam posjedne pogotovo jer moramo raditi na tim misicima vrata.Ā 
    Sto se kuhanja tice ja nikad nisam imala posebno kuhalo, a brzo proleti ovih par mjeseci dok ne pocnu jesti sve sto i mi tako da se ne isplati kupovat. Ako ne skuhas na pari, skuhat ces u vodi nista im se zbog toga nece dogodit. Vise mi je problem nabavit domace povrce.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.