Losa bas tu raspravu imam danas s mm 😏 on tvrdi da nam netreba jos jedan aparat doma,pogotovo jer imamo malu kuhinju. To me uvjerava jer sam kupila i grijac bocica koji smo upotrijebili 1x 🙈 inace, nije neka nauka skuhat na pari u normalnim uvjetima kak ja velim, jedini argument veliki za kuhalo mi je nedostatak vremena da stojim u kuhinji uz to da mi ne iskipi, zagori itd. plus koja posuda manje za pranje poslije. Dal to vrijedi tih novaca kolko kosta kuhalo… 🤷🏼♀️
Tak da sam mu obecala probat ovih dana skuhat nekaj na pari da "isprobamo" tehniku, pa onda donjet odluku o kuhalu. Inace sad je neko basic aventovo na akciji do kraja 5.mj za 495 kn, to je cak i prihvatljiva cijena. Izgleda isto ko ovo novo beabino.
I da stucala je nakon tog smijanja danas 😊
.
Zarice nama desni kukic nije bio dobar na 1.pregledu,vjezbali smo to ko zabica i siroko povijali preko noci. Proslo kroz mj dana skoro do kraja tako da je bilo da nastavimo s vjezbicama. Sad kak je veca neda mi bas svaki put kad ja hocu al ju nekak dobijem na neki trik. Sad to radim kod svakog prematanja, ulovim ju "nespremnu" dok se zafrkavamo dok je gola. Nekaj bzvz meljem, ona se smije i rasiri sama nogice i opusti se i onda joj krenem brojat do 10 i drzim nogice pa se smije. A kad nece nece, ukipi ih i ispruzi, ne forsiram. Kroz igru opet ako uspijem probam.
Trebali smo imat kkntrolu sad u 4 mj al korona 🙄 tak da valjda budemo i to odradili uskoro.
da, i nama desni kukic, mada je na prvom pregledu bilo sve 5 i preventivno smo vjezbali po njenom naputku. A nis, i mi pokusavamo kroz igru pa cemo kolko ide...dobar tip za nocno siroko pivijanje
Jutro cure!
Valkirismoj je isto malo vise kakao poslje rote, i to jedno 3. I 4. Dan nakon sto je primio. Ostalo nista.
Mi jutros bili na cijepljenju. Opet je uzasno plakao. Tako da loshaskroz suosjecam s tobom, a nemrem si ni zamislit kaj ste vi sve prosli. A meni su oci uvijek na rubu placa kad mi idemo na cijepljenje
Osim toga ima 6400 i 63 cm. Dobio 600 g u mjesec dana. On je malo manji od prosjeka (pokazala nam krivulje) i dobiva malo manje ali sve jos uvijek zadovoljavajuce i u granicama. Za sad je ok volje a nadam se da ce bit bez nuspojava 🤞
Ja sam odlucila da necu kupovat nikakvo kuhalo. Imam onu resetku za lonac za kuhanje na pari a planiram khat normalno. I imam neki blender koji koristim inace za smoothie pa ce to bit ok. Nama pedijatrica rekla nek krenemo lagano s dohranom. Kao nije hitno al da ona savjetuje cisto da bebe pocnu isprobavat okuse. Kaze da je imala vise slucajeva di su duze dojena djeca cesce odbijala hranu. Kaze ona ma nemojte si oko toga radit presing , kaze kad sljedeci put kuhate juhu, uzmite mrkvu i dajte mu da proba , u stilu ne komplicirajte 😁
Mrgud, jeste vi kod Haderice? Jel još ona visoka mlada sestra radi?
Meni cure nikad nisu plakale na cijepljenju, a beba sad užasno plače.
Uvjerena sam da je do medicinske sestre 😔
Jutro svima...
Mi imali super noc 😊... Prvi put sam se digla u 8h i sama pila kavu i cekala da se ona probudi do 9h.
Nadam se da je vise vas imalo lijepu noc.
Koje glupo vrijeme neznam sto cemo danas bez setnje i terase 🤔...
Joo putovanja! Najrađe bi se spakirala i sutra negdje otputovala samo nismo jos smislili gdje, a i nije bas trenutak za putovat van HR sa bebom. Al vi koje ste vec putovale po Eu dajte neki prijedlog za jesen madam se da ce popustit do onda sva ta korona.
E da jeste vi radile dokumente bebama. Koja je tu procedura? Sta se treba? Jel imamo neki rok do kad moramo napraviti dokumente babi neke? 😳Nis neznam.
Macutica moja ima tako na palcevima i nista pustim ju uz nadu da ih nece odgristi. 🤷♀️ I da uskoro prestat.
Beba jesmo. Je sestra je mlada visoka sa siskama. Nemam s nikim usporedit jer je nama prvo dijete. Al haderica mi ima super pristup, bas ti hvala jos jednom na preporuci 😉
Apropo probavanja okusa meni je pak pedi rekla da iskljucivo dojene bebe lakse prihvate dohranu jer kroz mlijeko vec probavaju razne okuse dok AD je ujednacen okus imaju.
Meni bas stigla poruka od Twistshake da su poslali paket bas me zanima kad ce doc ppsto svi kazu da se dosta ceka. Tako da ce mozda doc dok planiramo krenut sa degustacijom hrane.
Losa 😕😢💕
Meni stigla doatava putnog krevetica. Sad smo ga slozili i fakat je super. Super mi je sto ima presvlacilicu odmah. I stvarno nije prezenski, neka boja izmedu ljubicaste i bordo, a ostatak je saren. Za razliku od 200 kn kolko je bio snizen zbog boje stvarno mi ne smeta 🙈
Mi smo sad spremni. 😁😊. Cekamo jos 2 dana za nedajboze temp od cijepljenja i idemo na moreeeee 🥳🥳🥳🎉🎉🎉 jedva cekam
Od kucne apoteke planiram nosit toplomjer, cepice, sirup, octenisept, i frescopad. I 3 vrste kreme za guzu s obzirom da moj stalno ima crvenilo jer puno kaka 🙈 al to ne spada u tu kategoriju 🤪.
Moram jos sutra poharat dm jer ga na nasem otoku naravno nema 🙄
Mrgud volim otoke bez dm-a, znači da ni ljudi nema previše 😁😁
Ja se nadam da ćemo nekako i ove godine uspjet iskemijati Lošinj-susak-ilovik-silba, to nam je ljetni đir 🥰
.
Ovaj Casmatino je ooogroman, mislim da je dnevni sad i službeno Vitina soba 😂😂
[/url
Losa u potpunosti razumijem... Prvo kad sno zavrsili u sisku u bolnici, pikane su skoro svaki dan. Dakle... To sto kazes, zabode iglu pa ju onda rotira trazeci zilu, vadjenje iz glave, ubode, pa ju onda raspizde da pocne plakat jer tada bolje curi krv a ako ne ide onda ju stiscu i doslovce cijede iz nje. Ja imam dvoje starijih i prosla sam stvarno svasta s njih dvoje vec no ovo mi je bilo stresnije jer su male. Uzas. I sad kad sam s Karmen isla vaditi krv bila sam bas nervozna, no ajde, brzo je bilo gotovo iako su isto jedva iscijedili tih 5 kapi iz nje.
Kuhanje na pari...kodmene isto kao kod Lavice kad sam probala i skuzila da imam vise sudja za prat rekoh nema sanse... I to sto kaze Lavica, dobro kad pocinjes pa je to jedan obrok, al kad ti kuhas 3 obroka za bebaca i za vas jos jedan, provedes u kuhinji cijeli dan kuhajuci i peruci. Tek si skuhala dorucak, stavila vas rucak, vec moras kuhat bebacu rucak a posuda od ujutro jos nije oprana... Ma uzas... A da ne govorim o tome kad sve skuhas a bebac fino zatvori cube i ni primirisat kasici 🙄 a kasica ne smije stajati za sljedeci obrok tj svaki obrok kuhas novi. Ja sam tek kasnije znala skuhati vise pa dio iskoristit za veceru, al rijetko. Mozda sam u krivu no meni ne vjerujem da bi se isplatilo. A za 6 mjeseci ionako krene jest s nama... To je isplativo svakako ukoliko kuhate i inace na pari al ja to nikada nisam tak da nisam vidjela potrebu za time 🤷🏻♀️. Ja sam vise voljela pasterizirati kasice. Nakupujem povrca, skuham ili zasebno ili razne kombinacije pa pasteriziram. To mi je bilo puno prakticnije. Nisam morala kuhat svaki dan i mogli smo ic kam smo htjeli kad smo htjeli jer je obrok bio spreman.
url=https://lilypie.com][/url
Meni stigla doatava putnog krevetica. Sad smo ga slozili i fakat je super. Super mi je sto ima presvlacilicu odmah. I stvarno nije prezenski, neka boja izmedu ljubicaste i bordo, a ostatak je saren. Za razliku od 200 kn kolko je bio snizen zbog boje stvarno mi ne smeta 🙈
Mi smo sad spremni. 😁😊. Cekamo jos 2 dana za nedajboze temp od cijepljenja i idemo na moreeeee 🥳🥳🥳🎉🎉🎉 jedva cekam
Od kucne apoteke planiram nosit toplomjer, cepice, sirup, octenisept, i frescopad. I 3 vrste kreme za guzu s obzirom da moj stalno ima crvenilo jer puno kaka 🙈 al to ne spada u tu kategoriju 🤪.
Moram jos sutra poharat dm jer ga na nasem otoku naravno nema 🙄
Ponesi i Fenistil. I jednu malu bocicu termalne vode za slucaj da se ospe od vrucine.
url=https://lilypie.com]
Putna ljekarna: toplomjer, octenisept, fizioloska, cepici/sirup, sudocrem, gel za zube, frescopad, chicco protiv komaraca (jedini koji sam nasla da je 0+)....a s nama jos iz specificnih razloga idu i fenistil kapi (volim biti spremna na razne alergijske reakcije jer je mala odreagirala na sirup jednom gadno a i na ubod nekog hibridnog komarca ili sto li je vec bilo)... Ako smo na putu, ne uvodim nove namirnice (ovo je samo mala digresija).
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji