ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Svibanj 2020. 08:44

Jutro i pozdrav s Rebra,ovdje guzva kqo da korone nikad nije ni bilo😳
    Apropo kuhala,ja vam na pari nikad nisam kuhala,tj pocela sam i shvatila da c si oduzet x vise vremena i isto sam dala muzu da mi se petlja u odluku a na kraju sam se bakcala sa svim tim posudama i pranjem sudja za nas i nju posebno (jos lako kad je jedan obrok na dan al kad su tri,a bas te dvije rajnglice upotrebljavas svaki put🤪)
    485kn,fakat? Odlicna cijena mikio. P.s.reci da mu je Lavica porucila da ce Nini jos kupit brdo neupotrebljivih stvari u slijedecih 3 godine🙈

annika
    11. Svibanj 2020. 08:58

jutro
    Valkris poslije rote nakon tjedan dana obično imaju više stolica dnevno, i to bi bilo to koliko znam.
    ja taman pomislila da neću uzeti kuhalo-meni je problem što mi samo dva ringa rade-, i onda vidim avent na akciji- gdje, gdje?

[iimg]

Macutica
    11. Svibanj 2020. 09:04

Jutro cure, 
    blizi se odlazak na more i putovanja s bebama, da li znate sto od lijekova je dobro imati sa sobom, u slucaju nedajboze.. 
    Kako i cime bebe tako male stititi od uboda komaraca osim fizickim zastitama?
    *
    Pitanje i zamame  beba koje trpaju sakice u usta (moja to radi), na kaziprstu s vanjske strane joj se malo zacrvenio prst i malo joj je hrapavo s tockicama, da li je to od sline mozda i tog cuclanja? Pokusavam joj izvaditi kad god vidim trpanje 😣

11. Svibanj 2020. 09:16

Valkris moj nije imao nikakve simptome od cijepiva za rotu. Normalno je kakao kao i prije. 
    Macutica ja opcenito imam samo cepice za temperaturu za njega... i naravno zeljezo koje pije. Ne znam sta bi jos trebala. Hvala Bogu prosla su vremena kad se za bez veze davao antibiotik pa su mame nosile antibiotike na more. Ne znam kud ides no svako i malo vece mjesto ima ljekarnu i mozes kupiti ako ti bas nesto zatreba.
    Mi smo ujutro bili na vađenju krvi i proslo je traumatično, posebno za mene. Nisu mu mogli naci venu jer su mu sve pune oziljaka iz bolnice te su ga pikale 3 puta i svaki puta tu iglu unutra rotirale ne bi li nasle zilu. Ne moram ni napomenuti da je on uzasno plakao. Meni je pred oci doslo sve sto smo i ja i on prosli u bolnici te sam i ja pocela plakati. Ko da me to totalno slomilo. Razuman dio mene zna da to sve tako mora biti no proletilo mi je kroz glavu koliko puta je vec on prosao to bockanje i nism se mogla smiriti. Nisam ni sad jos bas mirna.

11. Svibanj 2020. 09:25

Sta se kuhala tice... ovo sto velitabasicmislim da je skroz ok, vjerojatno samo kuha i blenda sto je i nsjpotrebnije. Ostali dodacu u 4u1, 5u1 6u1 i sl. su podgrijavanje, odmrzavanje, sterilizacija sto je meni nepotrebno. Imsm grijscbocica i sterilizator 2u1. Sterilizator nikad niam upotrijebila  Ova funkcija podgrijavsnja ce mi dobro doci sad kadcu kasice podgrijavati

11. Svibanj 2020. 09:45

mikio kad ces ti krenuti s dohranom? Sa 6 mjeseci? 
    Ja krecem sutra sa punih 6 mj. Kao nedonoscad treba poceti krutu hranu izmedu 5 i 8 mj kronoloske dobi, kad ima vise od 5 kg no ne prije od 3 mj korekcijske. 

Macutica
    11. Svibanj 2020. 09:47

LoSa84

Valkris moj nije imao nikakve simptome od cijepiva za rotu. Normalno je kakao kao i prije.
    Macutica ja opcenito imam samo cepice za temperaturu za njega… i naravno zeljezo koje pije. Ne znam sta bi jos trebala. Hvala Bogu prosla su vremena kad se za bez veze davao antibiotik pa su mame nosile antibiotike na more. Ne znam kud ides no svako i malo vece mjesto ima ljekarnu i mozes kupiti ako ti bas nesto zatreba.
    Mi smo ujutro bili na vađenju krvi i proslo je traumatično, posebno za mene. Nisu mu mogli naci venu jer su mu sve pune oziljaka iz bolnice te su ga pikale 3 puta i svaki puta tu iglu unutra rotirale ne bi li nasle zilu. Ne moram ni napomenuti da je on uzasno plakao. Meni je pred oci doslo sve sto smo i ja i on prosli u bolnici te sam i ja pocela plakati. Ko da me to totalno slomilo. Razuman dio mene zna da to sve tako mora biti no proletilo mi je kroz glavu koliko puta je vec on prosao to bockanje i nism se mogla smiriti. Nisam ni sad jos bas mirna.

Mislila sam na mozda neke kreme/lijekove u slucaju uboda, alergije i sl.. 

mrgud_zg
    11. Svibanj 2020. 09:51

Jutro cure!
    Valkiris moj je isto malo vise kakao poslje rote, i to jedno 3. I 4. Dan nakon sto je primio. Ostalo nista. 
    Mi jutros bili na cijepljenju. Opet je uzasno plakao. Tako da losha skroz suosjecam s tobom, a nemrem si ni zamislit kaj ste vi sve prosli. A meni su oci uvijek na rubu placa kad mi idemo na cijepljenje
    Osim toga ima 6400 i 63 cm. Dobio 600 g u mjesec dana. On je malo manji od prosjeka (pokazala nam krivulje) i dobiva malo manje ali sve jos uvijek zadovoljavajuce i u granicama. Za sad je ok volje a nadam se da ce bit bez nuspojava 🤞
    Ja sam odlucila da necu kupovat nikakvo kuhalo. Imam onu resetku za lonac za kuhanje na pari a planiram khat normalno. I imam neki blender koji koristim inace za smoothie pa ce to bit ok. Nama pedijatrica rekla nek krenemo lagano s dohranom. Kao nije hitno al da ona savjetuje cisto da bebe pocnu  isprobavat okuse. Kaze da je imala vise slucajeva di su duze dojena djeca cesce odbijala hranu. Kaze ona ma nemojte si oko toga radit presing , kaze kad sljedeci put kuhate juhu, uzmite  mrkvu i dajte mu da proba , u stilu ne komplicirajte 😁

• Zarica
    11. Svibanj 2020. 09:56

LoSa84

Meni je pred oci doslo sve sto smo i ja i on prosli u bolnici te sam i ja pocela plakati. Ko da me to totalno slomilo. Razuman dio mene zna da to sve tako mora biti no proletilo mi je kroz glavu koliko puta je vec on prosao to bockanje i nism se mogla smiriti. Nisam ni sad jos bas mirna.

🥺a jadnicak...

• Zarica
    11. Svibanj 2020. 09:59

i mi imamo osamsto i jedan aparat. Eno ih i na podu su sada jer nema vise mjesta na policama :D imamo i onaj lonac s rupicastim nastavkom za paru, super stvar. Al i ja se veselim da imam kuhalo. Kolko god sekundi da ustedi dobro su dosle:) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.