Jaaaooo, ja bih isto tog krumpira🤭nego, cure, šta je sa mršavljenjem? Ja 200grama "skinula" za vikend 😂😂stalno sam gladna!
Ne sjećam se tko je nekidan pitao za mlijeko za vrijeme trajanja menge.. tj. nakon... Uglavnom, meni se količina mlijeka opet povećala i super je sve!
Probala je prvo jabuku pa krusku, ali nije baš zainteresirana. Danas je dobila bananu i popapala 3 žličice 🥰
Med medeni,, samo prebrzo rastu☺️☺️
Laku i mirnu noć svima ❤️🤞
Da sirovo voce je teze probavljivo. Inace kad smo kod voca i povrca, i tikvice su npr. su voce tako da Mislim da je svejedno. Mi danas krecemo sa par zlicica. Javim iskustva
Malac se maloprije probudio za papanje i ja sam odlucila njega vratiti na spavanje i malo posvetoti vrijeme sebi u ove rane sate. Pijem kavicu u miru
Inace je jucer bila kod mene frendica sa malim od 14 mjeseci i malac je bio uzasno ljubomoran na mog malog jer ga je ona došla posjetiti. Morali smo ih drzati strogo na oku da ga ne udari To neka faza vjerojatno...
Pozdrav svima. Ja se ne stižem javiti jer sam jako zaposlena. beba je divna, spava i jede, igra se u svom krevetiću, a i muž mi je divan
[iimg]
Not....nije madam Ele. Krepana sam i smisao za humor mi je krepan. Malac se već neko vrijeme budi u pola 4, 4 i nema više spavanja. Onda zaspe oko 6, pola 7 u dnevnoj i tada se bude sestra i brat.
[iimg]
Jutro. Mi isto imali koma noc. Tj on je super i i dalje nikakve posljedice cijepljenja. Samo je malo vise trazio jest. Pa je jeo u 1,4 i 6. A i nes izmedu se budio tlza kakanje 🙄. A probudi se super volje, smijanje i to 😁. I odma zaspe kad obavi kaj treba. A meni valjda to bio isto stres i ja sam koma i jos se nis nisam naspavala.
Anikka bas mi je zao :( znam taj filing kad je tek podne a ti inas filing da je cijeli dan iza tebe🤪 Moj je tako oko 5 trindana za redom imao "budan sam" fazu ali sam ja ustrajno uspavljivala makar sat vremena jer nece on mene zaj... sad se nekako ustalilo,budjenje u 3 pa u 6 onda nesto kenjka prdi (jel vasi jos pred jutro stenju i prde i to?) I to kvazi spavanje traje do 7.15 i fajrunt. I eto ga,u dnevnoj se samo ugasio u 8.15
Btw,jel daje koja od vas waya + d3, ja imam punu bocicu,otvorenu, gastricka jr rekla da predjemo na oleovit pa mi zao baciti 100 kn...
Annika dobar je smisao za humor, dobar 😁😁
Mi smo se hranile i presvlačile oko 3i30 i nije mogla zaspati do 5i30 ali samo je buljila u mene i smješkala se pa neka joj bude, ja svako toliko otvorila oko da vidim u kojoj je fazi, nemajka.
.
Beba evo da skinem nastavak sa sise 😂 pa odoh na vagu, mogao bi bit plus jer sam bila tuzna dva dana a to znači kakao i keksi 🙈
[/url
Da sirovo voce je teze probavljivo. Inace kad smo kod voca i povrca, i tikvice su npr. su voce tako daMislim da je svejedno. Mi danas krecemo sa par zlicica. Javim iskustva
Malac se maloprije probudio za papanje i ja sam odlucila njega vratiti na spavanje i malo posvetoti vrijeme sebi u ove rane sate. Pijem kavicu u miru
Inace je jucer bila kod mene frendica sa malim od 14 mjeseci i malac je bio uzasno ljubomoran na mog malog jer ga je ona došla posjetiti. Morali smo ih drzati strogo na oku da ga ne udariTo neka faza vjerojatno…
Sretnih pola godine!! ♥️ Kako brzo vrijeme ide to je prestrašno. Javi za kašice kako ide i kako ćeš ga hraniti? Ti je došla ikea? Vidjela sam da je i tebi trebala jučer doći i nije, meni su samo poslali poruku da imaju previše posla i da će javiti kad će poslati. Mislim koji k pa što se to tako radi? Frendica ih je uspjela nagovoriti da joj dostave u dostavni centar i da joj vrate lovu za poštarinu. Brutalno su neprofesionalnu za tako jednu ozbiljnu firmu.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Evo Beba -300g, ja zadovoljna 🥳
Da cure, javljajte dojmove kako bebolinci reagiraju na koji okus 😁
[/url
Mrgud_zg, zaboravila sam te pitati, da li je sad dobio dvije pikice u butiće?
DeeDee, svaki minus je minus 😄ja se veselim i minusu od 100grama jer sam i dalje ko bagerčić🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji