ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Valkris
    11. Svibanj 2020. 21:33

mom12

Valkris kako si me zeznila za projektor🤯🤯🤯🥴🥴🥴🥴….🤪😂😂

Hahahah nisi pazila :P

DeeDee
    11. Svibanj 2020. 21:40

Vidim da svi osim mene jedu (meni) egzotične pseudožitarice 🙈 pa da preformuliram pitanje :D
    Hocete li bebama uvoditi namirnice koje vi ne jedete? Ne mislim na to da netko npr. ne voli špinat, nego stvari koje niste probale ili nikad nemate na meniu?
    Mare moja spava vec dva sata ali se trza i slaže grimase tako da samo čekam nastavak dana 😏

[/url

• mom12
    11. Svibanj 2020. 22:01

Valkris

mom12

Valkris kako si me zeznila za projektor🤯🤯🤯🥴🥴🥴🥴….🤪😂😂

Hahahah nisi pazila :P

Nisam ja nesto livo desno kad aukcija zavrsila 🤪🤪

11. Svibanj 2020. 22:03

DeeDee ja necu uvoditi stvari koje ne jedem jeroh ni ne znam spremati  
    MaRe butternut tikva je ona narandzasta tikva... mislim da neki vele puterica. Ima je u trgovinama uvijek pa je lako dostupna, a okus joj je slatkast pa sam je zato izabrala. Mislim da je ionako svejedno dal se uvodi prvo voce ili povrce jer smo svi vise slani ili slatki tip i tako u zivotu preferiramo. A to dal ce beba jest povrce ili ne se uci i u obitelji. Ako starci jedu przene krumpirice i burger, a istovremeno bebi od godine dana serviraju kelj i ribu ne lešo, velika je vjerojatnost da neće htjet jesti 
    Puno povrca sam prvi puta jela u menzi u domu... moja obitelj je više krumpir/tjestenina tip.

• mom12
    11. Svibanj 2020. 22:13

Ja sam svojoj krenila sa vocem...jer to cu svakako vise manje kupovat bananu jabuku krusku...jer npr domace jabuke nece prije 9mj mislim...a povrce cu imat domace...tako sam nekako krenila...tek smo to troje isprobali..i kad pojede voce bude sita 2 sata..

Lavica27
    11. Svibanj 2020. 22:20

Valkris takav projektor/mobil mi imamo :)
    Jako mu je interesantan jedino mi je zvuk malo preglasan kad se na najtise stisa 
    Ajme mom pa ti ko curica izgledas🤩
    Ti joj cijeli obrok das? Tj cijelu kasicu?
    LoSa nansvoje oci sam vidjela, jednostavno imas djecu koja zaziru od hrane i zele tri namirnice u krug jesti ma koliko dobre navike roditelji imali. Imas drugu krajnost,moja kcer koja doslovce sve jede🙈

11. Svibanj 2020. 22:37

Lavice meni je baka u nekom predškolskom periodu svaki dan za rucak morala peci krumpir, onako naribani na ribež. Drugo ništa nisam htijela jesti. Uz to eventualno ukiseljenu ciklu  Tako da itekako vjerujem da to ovisi od djeteta do djeteta.

• Zarica
    11. Svibanj 2020. 22:49

Ja sam planirala sa navrsenih 6 mjeseci krenut s dohranom, al sad si nekak mislim da ce onda do prvog pravog obroka proc dosta vremena. Sutra idemo za rotu pa cu pitat pedicu, nekak bi ipak radje kroz peti mjesec krenula. Mi krecemo s batatom. Inace i mi jedemo sve te egzoticne stvari svakodnevno. I 100 vrsta sjemenki i kus kuseve, kvinoje sve redom. Al jos nismo odlucili nista osim ovih pocetnih namirnica poput tikve, mrkve, batata itd. Ja obozavam juhu od butternat tikve, ta mi uz paradajz juhu najdraza 😋 Inace ima onaj ready to eat avokado i mango kod nas. Vidla sam u vise ducana. Avokado taj mi bude odlican, bas volim salatu s njim radit. 
    .
    Mali danas bio bas katastrofa. Cini mi se da mu za vikend bude tako predobro kad je stalno neki muving da mu jednostavno predosadno nakon toga bit doma. Bas je plakao i plakao...predvecer smo otisli u setnju pa je malo zivnuo, huh. 
    .
    Damnarex, super za kukice :))

Lavica27
    11. Svibanj 2020. 22:56

Fala Losa sad mi se jede taj krumpir🤣
    Mala zaboravila sam napisat moj mali je imao isti preokret s 3 mjeseca,nadam se da ce tako ostati. 
    Mikio nadam se da bude dobra noc!
    Ja nisam pametna s cim cu krenuti, s batatom sam s kceri al tad je to bila sezonska i imali smo svoj... a htjela bi s povrcem. Moram paziti na namirnice koje zatvaraju..
    Cure koje planiraju krstit kad cete? Mi dog novi datum...

PetraB
    12. Svibanj 2020. 00:08

DeeDee ja kao i Losa ako nesto ne jedem necu ni uvodit curkama, ne vidim smisao. A sto se tice voce il povrce prvo? S curkom sam krenula s vocem, s malcem s povrcem i jednako vole jest danas tak da mislim da je to svejedno. Prvo vrijeme sam kuhala voce (par min) jer ako sam dobro pohvatala sirovo je teze probavljivo. Al moj malac je i s takvim imao problema ukoliko je jeo vocnu kasicu nakon 5 popodne. 🤷🏻‍♀️
    Lavice tnx, javim jos u cetvrtak kakva je situacija s ranom, kaze dr da ce ju jos jednom lapizirat 🤦🏻‍♀️
    Sutra mi dolaze doma vadit krv za hormone stitnjace 💪🏼🤞🏼
    Klinci danas standardno...dobri 🤣... Ovo ljeto tko prezivi, pricat ce 🙈
    Idem vidjwti koje sam aukcije propustila. Inace danas mi dosla ona nocna lampa i super je, svw funkcionira... Mala je, muzika je lagana, svjetlost isto... Bit ce mi super 😎

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.