Dobro jutro 🙂
Vidim noci su klasično prošle..mi isto spavali do 1 a poslije 1sto puta se budili dok ga u 6 nisam uzela kod sebe pa smo do 9 zaćorili 😊 Nekak si mislim da se ne bi ni budio da ga ne svrbi to po licu pa se probudi dok se trlja.
.
Svi slicno jedu...ako je gladan sisa normalno a ako bas i nije onda ju povuce pa okrene glavu i pusti i tak stalno ili mlati lijevo desno glavom po njoj dok ne popi..... i utrpam mu dudu. Najjace mi kad ju pusti pa mi se nasmije i onda ju opet brzo zgrabi 😆
.
Mi dns idemo opet kod svekrve na rostilj iako mi se ne da nikud ovaj vikend al eto oni se dog meni iza leđa pa da kazem da ne zelim izbio bi rat. Bas me briga uzet cu kolica i u setnju a muz nek se druzi s sveki xD
Evo nemajke da se javi... Zaspala gospodicna sinoc sama nakon 45 min vrtenja i gledanja u crveno svijetlo od kamere babyphona. Nisam nasla dudu u kreveticu pa uzela drugu i kako joj tu dala tako zaspala. Do sad obozavala Nuk, al zadnjih dana odjednom ih ne voli nego Aventove 🤷♀️. I tako zaspala u 22.30 i cujem ju u 2 da se vrti dok sam ja otisla na wc, popit vode i vratim se po nju da joj dam cicat ona spava ko top. I produzile do 5.30 onda presvukla i cicala i opet produzile do 9.30. Ovako kad napisem ispada ko da se hvalim kako spava a meni je bas zao vas cura kojima bebe ne spavaja duze tokom noci.
Buđenje kod nje je sa smjeskom redovito i kad ju donesem u dnevni krene mljet.
Lavice i ja bi na masazu 😕 jel mozes lezat na trbuhu? Ja kad god legnem me bole cice pa se ni ne usudim traziti termin za masazu.
DeeDee vidim opet neka poveznica kod nas... Moja isto melje sa zirafom. Sta toj zirafi isprica to je cudo jedno.
Red gastritis fuj, fuj... Zalim te i da brzo prodje.
Koja je pitala za 2 paketa sa Aukcije ja sam uzela 2 stvari i zapakirali su ih skupa. Platila sam samo jednom 29kn+6kn jer sam placala pouzecem.
Moja isto tako cica pa me grize kad ja pricam ili ako ju duze ne pogledam dok cica, ako joj kazem da me boli cereka se, a navecer si i poprica sa cicom malo dok jede. Ako nesto suska okolo mora obavezno pogledat al ne pusta cicu iz usta pa me nateže za pop*... I svaki put se sjetim da ce mi cice izgledat vjerojatno na kraju kao vrecice caja od toga.
Petra pa dosad me par puta uhvatilo. Jednom me donji dio leđa mučio ravno mjesec dana, znači stalno prusutna bol. kada vježbam redovito ništa me ne muči.
[iimg]
Morat cu za bibs dude pogledati. Ovi hoce 30 kn za postarinu a duda kosta 40
LoSa,ne znam odakle si ali imas ducan Magro (ako se ne varam ista vlasnica je Choconillasa ali je Choco vise kao high end store a ovo je od igle do lokomotive😁),oni imaju bibs,imaju fejs pa pitaj.
Grizli Masaza nije bila bas lagana jer imam takve kvrgetine po ramenima od piganja u krevetu dok dojim,spavanja u svim pozama do nunanja,da se zena oznojila probavajuci mi to razbiti. Inace podojila sam malog taman prije izlaska iz kuce i napomenula da dojim da me ne pritisce. Jos sw zezala da umjesto one rupe za glavu trebam dvije za sise😂😂😂 Srecom nisam joj okupala mlijekom stol😂 Imam od rockasa za jos jednu poklon bon pa cu ispucat to odmah drugi tjedan.
Drago mi je da je bilo vas s dobrim nocima :) Ja sam se nekako vec naviknula od 3 na dalje da nije to cvrst san al sta sad...
Tri godine u kontinuitetu,kad je bal🎉
Uzivajte u danasnjem danu🤘
Ok ja sam propustila svu zabavu hahaha i jos imam 30 stranica zaostatka. Sad sam tek na dijelu gdje se medjusobno detektirate :D odoh citat pa se javim. Btw evo ja se izdajam preko sat vremena i iscijedila 70 ml (da se nadovezem na sliku s avent izdajalicom, mislim da je damnarex. Ovsj moj mozak je stvarno kao da sam ga skuhala u kuhalu koje pikirate i izmiksala u kasu)
Jutro 🙂 mi smo imali dva budenja, u 4 pa u 6 i onda sam ga stavila kod nas u krevet pa smo svi skupa spavali do 10 🤦🏼♀️
Kak mi je jucer izbrisalo prvi tekst, ne znam jesam na kraju poslala koji smo jucer imali cirkus 🤣 izasli van nadobudno oko 12, a mi smo na sjevernoj strani i doma nam bas nije toplo. Odlucim ja svom sinu obuci plisanu trenirku jer je sad prilika, kao prohladno je 🤦🏼♀️ Jedva smo ga smirili kad smo dosli doma, jadan se prekuhao vani 😂 uopce ne znam kak da ga oblacim kad idemo van 😂
Dude smo mi imali nuk, sad imamo avent. Te avent ga ne zuljaju za obraze, od nuk je znak biti sav nazuljan. A vezica mi imamo 4 🤦🏼♀️ Sa imenom i bez i jos sam sad narucila da ima u kompletu s dekicom sa mickey-em 🤦🏼♀️ Bolesna sam na te stvari za njega 😂
I ja sam se isto smijala kak ste se otkrivale na fejsu 😂 inace ak cete ikad biti za neku zatvorenu grupu na fejsu ja sam za 🙂
Evo slinceka, gricke i lancica... 😎
Joj Lavice da, razbijanje cvorova je zanimljivo. 🤦🏻♀️ Al svejedno te ne volim danas 🤣
Annika mozda da prvo onda par dana krenes samo s vjezbama rastezanja da oslobodis zivce i potaknes cirkulaciju normalnu kroz misice? Pa se onda tek vrati na stari rezim vjezbanja. 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Super su ovi slinčeki... dnevno mi 3-4 promijenim jer ih sve namoci Moram ih jos nabaviti...
Sortiraj odgovore
Najstariji