PetraB awic kako slatko. Cek sto si rekla odakle su slinceki? I mi smo na 3 dnevno uzela od h&m i super su nam. Bubabo ili kako vec su mi predebeli pa se tesko suse.
Lavice joooj kvrge imam i ja. Mozda da uzicam ovu sto me dodje doma a curku moju da ljubazno zamolim da isprazni obje cice pa mozda bi i uspjela. Bas mi fale masaze. Inace idem barem 1 svaka 2 tjedna. A sad nista vec godinu dana 😭
Red fox i mi smo jedan dan plisano odjelce kao eto prilike... Skinula ga za 7 minuta i nakon pranja otislo u vrecu sa malim stvarima da mi ne padne vise napamet. A preslatko je.
Mikio ja bas jucer pitala za ljetnu presvlaku za jaje al nisu iskusnije mame jos nista komentirale pa jos cekam dal da narucujem i trazim ili ne. Nisam pametna. Al bas bude joj vruce u jajetu bez obzira sto je auto u hladu i klima i sve al ona se ko pregrije u tome.
Pogodite tko izgleda kao bauštelac nakon smjene 🤦🤦🤦
Danas imamo puno prvih puta:
Prvi put sam gurala kolica i vodila psa sama
Prvi put smo se presvukle vani
Prvi put je počela plakat nakon nekog vremena u kolicima i momentalno se smirila kad sam je digla i sve je proučavala i smješkala se, očito joj počinje košara ići na živce
7392926. put sam izgorila ko kreten, dobro da sam bar duge hlače imala
[/url
Ja sam bas narucila navalaku sa sartor stranice. Imaju predobre dezene, sve se moze izabrati. Ima opcija da je jedna strana pamuk, druga frotir za ljeto. Iduci tjedan mi stize pa javim dojmove.
DeeDee nas plakanje tak izmori da muz i ja nekad padnemo na krevet od umora 😂
Petra preslatke su stvari..i mene zanima odakle su slincekiiiii...preslatki su i ja ih obozavam hahah
I kak se kopcaju iza ili se vezu?
Sve je sa stranice na fejsu Svastaonica za bebe, na profilnoj su velike one kocke sa slovima roze i plave. Odlicni su i brzi su bili. Slinceki su na drukere, ne podnosim one koji se vezu i uopce ne kuzim da se to proizvodi za bebe. I imaju dva drukera s jedne strane, kao za manji obim vrata i veci, tak da prati bebaca kak raste. 6 komada 75 kn. Ne propustaju na robicu, to mi je bitno. S doljnje strane je frotir, za razliku od onih koje imam doma. Oni imaju i sa doljnje strane taj nepropusni kao materijal al ovo mi jebdraze, meksi su. Ima hrpetina materijala za izabrat uzorak. Stvarno svaka pohvala.
Sto se tice ljetnih navlaka za jaje na zalost nemrem pomoc jer nikad nisam kupovala... Citala sam svakakva iskustva pa sam nekako to preskocila...
I mikio o rezu, meni jos uvijek 1 cm otvoren s lijeve strane (ide prek cijelog trbuha) 🙄... Toliko sam zivcana vec da ti ne mogu opisati... Sad od zadnje lapizacije pred tjedan dana ne stavljam vise ni gazu jer ne vidim smisao a samo me zivcira. Curke me konstantno nogicama udaraju u rez i uooce nije ugodno a kad dignem malca (15 kg 🤦🏻♀️) osjecaj da ce popucat sve. I cudno mi je to mjesto na dodir, ne znam opisat.
url=https://lilypie.com][/url
Vi koje ste ovih dana bile na pregled s bebama jeste im sta stavljali preko nosa, usta? Moj se zna tu i tamo zakihat, a trebali bi u pon. na UZV mozga. Cak i ne slini. Mislim ne vidim nacina da je skupio koronu, al nisam pametna sta napraviti.
url=https://lilypie.com]
Stelle, mi smo baš jučer bili na UZV-u mozga i ništa bebi nisam stavljala, čak su mi na ulazu i rekli da bebi ne treba ništa. Ja sam "morala" imati masku (kao moraš, ali doslovno su mi rekli da me oni ne mogu prisiliti ).
Kod našeg bebana cistica skoro iste veličine kao prije 2 mjeseca (5,4 x 4,8 mm), neonatologinja kaže da je sve i dalje u redu, ali da treba pratiti dokle god je fontanela otvorena, tako da idemo na kontrolu za 2 mjeseca.
-
Moj beban danas još nije kakao ima još vremena, ali to je za njega čudno... Jučer je puno kakao navečer pa možda zbog toga
. Jučer sam prvi puta jela grah od kada dojim pa sve mislim da mu nije prisjeo (iako se jučer normalno ponašao, jela sam oko 12:30 h).
-
Lice mu je katastrofa, čim se dotakne, zacrveni mu se koža i stalno ima te neke prištiće.. Sad već vjerujem da je od Smokija kojeg mama obožava #nemajka pa ćemo se odreći na par dana da vidimo .
-
Mame sa psima, kako izlazite na kraj s njima? Ova moja čim se približi obliže ga cijelog . Valjda ga ne peremo dovoljno često pa mora ona
.
-
Haj cure! Ja na maxi cosi cabriofix imam ljetnu frotirnu navlaku i odlicna je. Oznoji se kad je najjace ljeto beba al ni priblizno kako bi vez nje.
Mom imam ergo adapt.
Stelle ja bi prekrila jaje tetrom kao da njega zastitim.
Mikio dala sam po rezu jer me ne boli al kao da me malo unutra poslije zatezalo
Petra imam odlicnu stvar za oziljak,ako zelis posaljem ti postom,izgleda kao selotejp al ima neki premaz i to ti do jutra zatvori ranu!
Sortiraj odgovore
Najstariji