Moj hoce samo mam dude. One spljostene anatomske su mu grozne i samo ih pljune. Ja ih koristim cca po 2 mj, s obzirom da ih imam puno, pise na kutiji oko 4 tj. S tim da je par puta zafitiljio dudu na cestu, ta je naravno isla odma u smece. A ne koristim ni uvijek detegent, jer bas kak sto mikio kaze, kak voda moze uc unutra, uvijek gledam dal sam dobro isprala i iscijedila, pa onda perem svaki treci dan..
Angelly ma to je zbog ove slike na forumu 🙈 uvijek to vidim negdje u kuti vidnog polja i znam da je pas/vuk (opet mi se neda ic trazit 😂), al ne asocira na onu neku zenu iz horor filma (naravno nemam pojma ni film ni zenu, samo mi je ta slika u glavi 😂, pa mi to sve tirizno ustvari nmislim da je plava kosa... ma joj , ugl kao sto kazem, skroz krivo, tok misli bzvz 🙈😂)
Grizli 🙊😈 pa jesi rekla da te “ful zanima” 😉
E ja mom zamisljam ko tipicnu zrihtanu splicanku, sredenu isfriziranu u stiklama 🙈 zbog one price o shopingu stikli u digopolju 😂 to sam nekak zapamtila, a sad kad ispadne da to uopce nisi ti pricala 😂😂😂
Moj isto necevspljosrene dude za nista. Samo Bibs koje je tesko nabaviti
Bilo je jedno bolesno djete od roma u bolnici kad i moj... i nisu uopce dolazili po njega. Dva dana je doktorica nazivala da dođu i tek kad je zaprijetila socijalnom su se pojavili. A bilo ih je i super briznih i zainteresiranih. No u Petrovoj svaki drugi-treci porod nacionalna manjina
Moj isto mam dude .
Da li su vasima se napravioi mjehuri na mjestu uboda na rukici?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ok jel nama su rekli kao sa mj dana ce se pocet pravit a nista. Znaci mogu ocekivat uskoro
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Moja cimerica je sudjelovala u jednoj pucnjavi na parkingu shopping centra izmedju dvije romske "bande" pred desetak godina i tom prilikom.zaradila metak u glavu koji dan danas nije izvadjen😳😳😳 I tako je ona sa svojih 25god u 2.5g rodila trece dijete😳 i bez beda mi ispricala kako ju je mislila pobacit al ajde dogovorili se ona i muz. Nije taknula ni jedno jelo, dojiti nije ni pokusala rekla je da ona nema mlijeka (mislim njena stvar al taj zero fucks izraz mi se urezao u pamcenje),stalno je uzdisala i bila nervozna,komunikacija 0 i drugi dan progovori i kaze da viziti jel smije ona van na kavu jer joj cigareta strasno fali (a kad vam dodje posjeta izlazis van u predvorje, beba ostaje sama u sobi,tako je tamo pravilo) i kaze ljuta dr pa ako vama beba dozvoljava. Zena se dize i pravo na kavu🤦♀️. Treci dan je trazila da potpise da odlazi na svoju odgovornost a ako bebu jos ne puštaju bude se ona vratila po nju😳😳😳😳
Lavice mozda to ova koja je ostavila dijete i nakon tri dana došla po njega
Tockice ovaj mjehur se nekad i kasnije pojavi. Kod mojeg je sigurno 3-4 mjeseca kasnije
Jao Lavice, jako..
.
Meni su jučer sva djeca zaspala u 19i30 (i dečko i beba jel) pa nisam znala šta sa sobom 😂
Jedno brzinsko hranjenje oko 23 i onda u 4 shitstorm again, s presvlačenjem svega 🤦🤦🤦
Ali bome je on to skoro sve odradio dok sam se ja izdajala, ponekad je dobro izdajat haha 😁
.
Sjetila sam se da smo dobili nekad neke dvije dude pa sam to ubacila u sterilizator i danas probam zamijenit, ali nisu iste kao ova njena, baš me zanima ako će se žalit..
[/url
Ko je osjetio pun mjesec? Zombi se javlja. E budio se valjda 800 puta, stenjanje pa neko plakanje. Od 6 smo na nogama 🙄 i ujutro je naravvno super volje 🥱
Mojem se pojavio mjehuric nakon mjesec dana i bome je slinio 2 mjeseca. Sad je crveno ko nova koza.
Sortiraj odgovore
Najstariji