Ajme da mi je bit ko ta romkinja, zivot bi mi bio puno laksi.
Nisam znala da dude treba tako cesto mijenjati :nemajka:
Doduse slucajno smo promijenili nakon 2 mjeseca jer je nestala, a drugu smo prerasli. Ja operem u vodi i bacim u sterilizator, tak sam mirna.
url=https://lilypie.com]
Meji još patpat nije došao, već sam skoro zaboravila na njega 🤬🤬🤬
Je još netko naručivao, osim grizli?
Naručeno 12.4., zadnja obavijest 29.4. da je u Amsterdamu, već sam malo luda 😌
[/url
Evo nas s cijepljenja. 6650 i 62cm 🤗 Sluzbeno vise nismo debeli, ali mislim da se necu vise moc odviknut da ga tako zovem. Malo je plakao kad je dobio pikice, ali kad smo ga primili je prestao tako da se nadam da ce ostat u tom tonu i da ce spavat dva dana kao i zadnji put :) nakon 10min je bio zaspao. Jedan kukic treba vjezbati, nije onak kak treba bit, a na prvom pregledu je bilo sve super😔 a bas smo ga vjezbali kak nam je pokazivala, bezveze:( i pupak nam stalno se rozi ili crveni, kaze da mazemo garamicinom i da mozda bude tako do godinu i po😳 zaboravila pitat sto s dohranom, a ona nije spominjala🙄 Idemo u utorak ponovo za rotu pa cemo pitat
.
Mene bas zazebe kad cujem ovakve price, bas mi je jako zao tih beba. Uzasno mi je to, ne mogu zamislit kako odrastaju. Mama mi je u skoli radila, kaze da kad krecu u prvi razred cesto ne znaju jos dobro pricati. A bas se nista ne radi po tom pitanju na razini grada/drzave, cak se i potice. Prestrasno :(
Mikio ne znam hoce li tebi pomoc, jer moj mali je super spavac, jedino je problem sto se budi u 6 ko kokos, al sam nedavno otkrila trik koji mu produzi spavanje do 7🤣
Uzmi mu stopala i malo masiraj kad vidis da se pocinje budit. Njega to uspava. I navecer kad pocne plakat u snu, dovoljno je da ga masiram 15ak sekundi i sve bude ok.
Citala sam da su u stopalima zivci koji su povezani sa zubalom a njega ocito muce zubici...pokusaj, nije skupo🤭
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj mikiO ti kao da moju stariju opisuješ s tim spavanjima. U biti, oni bi trebali odspavati svakih dva, dva i pol sata- tako sam čitala. Bar malo- 15-ak min im može biti dovoljno. A nisam ja ništa pametno napravila jer se moj uspavljuje dok sisa, ali to s dudom me izludjivalo pa mu više nisam ni davala za uspavljivanje
[iimg]
Mrgud 😂😂😂 ...je pricala sam o stiklama...ta sam....😂😂...al nisam stalno u njima...sedim se nasminkam al ne ono ful ful...tipa za kavu i setnju...al za neki pir i za ic vani e ona sam ful....😂😂😂
Ja svoju ne uspavljivam sama zaspe..al ima osoade u zadnje vrime prije spavanja doslovno vristi ja joj udem u sobu dva tri puta i dam joj dudu...ili zaljuljam ili sl...necu popustit jer lako ih je sad uspavat ko ce kasnije ako se naviknu..al moja je spavalica samo vidis da pokriva oci znaci da joj se spava...al imala je period di je imala jedno kratko spavanje dnevno...i sad kad zaspe to bude kratko po danu...vise puta al kratko...
Evo i nas sa cijepljenja...imamo 6640 i 65 cm. Plakao je da je bez zraka ostao ali cim sam ga primila se smijao i gledao okolo 🙂
Isli smo sami pjeske s kolicima tako da je usput malo udahnuo svježeg zraka...sad spava a meni ostaje pratit temperaturu.
Kaze da cemo s dohranom poceti s 6 mjeseci i spominjala je ono nesto sto ste spominjale tu...nesto da se kasice ne melju..pomozite mi da se sjetim #nemajka
Za dermatitis nek koristimo mjesec dana A dermu pa cemo vidjeti što dalje, možda čak i dermatologu ako se jos pogorsa jer se siroce bas crveni. Zaboravila sam je pitati koliko cesto da ga kupamo..mame s derma kako vi?
Mikio vec sam bila spomenila kao da sam nekidan gledala na yt kao neka pshilogica pricala o uspavljivanju bebe kao da je tesko izdrzat al traje nekih 3 4 dana..samo je stavis i ona place zatim za 3 min udes u sobu pokusas umirit pa opet ostavis...pa se vratis za 3 min...sutra 5 min isto tako preksutra 8 ili 10 min....
Anika poslala sam ti like u mesenger👍👍👍...
Ipak sam te naslaa...😂😂😍😍
Jel tko od vas narucivao sa aliexpresa?nasla sam ergobaby nosiljku za 209kn??!!??...jel to moguce??
I na amazonu za 100 dolara autosjedalicu onu vecu od 9mj..
DeeDee ja sam naručila sa pat pat za sebe 7.4. i stiglo mi je prošli tjedan, s tim da nas nije bilo doma i poštar je to samo ostavio pred ulazom kak nema poštarine. Mislim mogao mi je to netko uzeti.
Kaj se tiče romkinja, užas jedan, znam primjera puno previše. Jedna nije htjela ni pogledati dijete kad je rodila jer je bila 5.curica, nisu još muško dijete imali, druga je ostavila dijete u rodilištu jer ima hipotireozu, kao ne treba joj bolesno dijete. I jedna curica od 8mj je ležala u klaićevoj skoro 2mj da joj nitko nije dolazio, nije mamu imala jer je poginula tak nešto, a starija sestra koja već ima svoju djecu ju nije smjela uzet sebi jer joj je muž branio. To je sve da ti srce pukne 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji