Think bas mi je zao zbog dijagnoze..al sjeti se da uvik ima gore...znam decka od 25 god ima secer otkad se rodio...meni su otac i dida imali secer..dida je sigurno 30 ako ne u 40 god prima inzulin i normalno uz to zivio..
.......
Moja se voli vozit u kolicima...samo da joj je hodat okolo😂😂...sinoc u ponoc ona kao da je podne inace zaspe oko 10....mlati nogama i rukama...😂😂....
Mi smo primili cjepivo sa 4mj sve ok proslo bez nekih nuspojava...
Petra narukvice su top...nebi se toga sjetila...nisam bas kreativna😂😂
Valkris jesi samoinicijativno isla na uzv srca ili? Nama pise od 6 do 9 mj kontrola i naruceni smo na ljeto...
Ni ja se jos nisam usudila sama ic sa bebom u autu...a i nisam nesto ni vozila otkad sam morala na cuvanje trudnoce...moram se aktivirat...🙃🙃..bas me zanima kako ce ispast😖😖😖😂😂
O kojem cijepivu pricate? Hexscima 6u1 plus protiv pneumokoka? Moj dobio oboje prosli cetvrtak. U svaku nogu jednu. Nista mu nije bilo, poslije se smijao i sve normalno. Jedino taj dan nije toliko lamatao nogicama... vjerojatno ga bolilo mjesto uboda. Drugi dan sve po starom. Jos dvije doze sad i jednu nakon 6 mj mora dobiti.
Ja ne znam kako bi bez kolica...vecinu vremena je u njima ili u gym-u... jako rijetko na rukama.
Petra super su narukvice
Mi se vozimo u autu Iskljucila sam zracni jastuk i vozim gana suvozacevom mjestu.
E da...bila sam danas u vecoj trgovini... tamo hrpa roditelja s klincima. Ne rade vrtici i skole pa ih doveli u shoping... a opasno im je kao ici u skolu i vrtic. A lizati blagajnu im nije... o da... klinac je polizao pult od blagajne predamnom na zgrazanje i mene i trgovkinje. A mama nije nista rekla. Vidjela sam jos i hrpu djece koja diraju okolo sve i svasta. I bila je hrpa penzaca tamo... I bas mi je doslo da poludim od toga.
Losa zaboravih jesam te pitala to vec al jesi ti svog bebaca budila za klopu prvo vrijeme i ak jesi do kad? Tj kaj ti bilo bitno da prestanes to radit. Ne znam vise bi ih budila ili pustila da same uhvate ritam 🤷🏻♀️.
url=https://lilypie.com][/url
Petra mozda samsamo par puta. Onda sam shvstila da mi spava i da ionako nista ne pojede re odustala. Mislim da je negdje 4.5 kg imao kad je cijelu noc spavao. I to mu nije utjecalo na dobivanje na tezini.
Valkris jesi samoinicijativno isla na uzv srca ili? Nama pise od 6 do 9 mj kontrola i naruceni smo na ljeto…
Ni ja se jos nisam usudila sama ic sa bebom u autu…a i nisam nesto ni vozila otkad sam morala na cuvanje trudnoce…moram se aktivirat…🙃🙃..bas me zanima kako ce ispast😖😖😖😂😂
Ne, imali smo uputnicu jer je pedijatrica cula šum i nije ga htjela cijepiti..
Mi smo samo jednom isle solo u voznju i ne nesto dugo. Bila je dobra skroz. Iza mi jaje na isofixu i ne da mi ga se bas seliti naprijed. Morat cemo probavat ovih dana opet malo solirat u voznji mm krece raditi pa da smo mobilne. Do mame imam nekih 15 min voznje pa cemo prvo te kratke relacije testirati. Narucila sam 2 put ogreladlce za na naslon da ju vidim u retrovizoru al nijednom nije paket dosao. Morat cu potražiti u trgovinama.
Losa fuuuj lize blagajnu. Ja bi tresla takvu mater. Prekjucer isla u lidl i zenska sa bebicom mozda mjesec dana ima bebica umotana u maramu ju nosi i cuvar u lidlu ju zamoli da stavi narukvice ova ga otkanta da nije zarazna. Boze budale na svakom koraku. Cak i da nije ni te nesretne korone di ćeš s tako malom bebom ili da dijete lize ista u trgovini. Meni se ne ide s mojom nikamo u shopping cak ni da ona i mm cekaju u autu dok ja obavim.
Carapice koje ne pasu na obleku 🤯🤯🤯 posto joj je malo carapa dobro i ne pada s nogica kombinacije zadnjih dana slazemo ovisno iskljucivo o carapicama dok ne stigne paket drugi od h&m, jer u lokalnom mulleru sam pokupila zadnja 2 paketa carapica 16-18.😒
Aha..tako..nama je otkriven sum u rodilistu.pa je isla na uzv u rodilistu pa kontrola za 6 do9 mj..
Ajme fuj..ja se gadim dirat blagajnu a ne da je lize...jos posebno sad kad se sve pazi...al mater bice misli sad je bar dezinficirno sve ko zna kad ce opet pa nek se pocasti dite😂😂😂...
Sortiraj odgovore
Najstariji