probat cu popodne opet.
.
imamo pregled u petak. Pikice i napokon vaganje i visina, pa ne mogu docekat, vec 2 mjeseca pogadjamo koliko je velik. I nakupili smo tolko pitanja da cu morat zapisat na papir i citat s popisa...
.
Meni super ideja da se klinci igraju u igraonici dok obavim shopping
Beba mi je jučer krenula stenjati negdje oko podne i cijeli dan je to radila, u šetnji je bila ekstra nervozna, išli smo je oprat bio je urnebes i onda sam skužila da je vruća, temp. prvo oko 38 penjala se do 38,3.
Izuzev stenjanja normalno jede, piša, kaka. Uopće ne znam što joj je, pedijatar radi od 13h i udaljen je s trajektom 3h. Plus bi se trebali cijepiti sutra.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
LoBi bravo za trening 💪
Annika (aha! ispravila sam se), mozda je PMS a mozda nisi spremna jednostavno, ja imam faze kad nema šaaaanse da se natjeram i onda jbg, čekaš da prođe 🤷 ma bit će to sve super 😉
[/url
Beba mi je jučer krenula stenjati negdje oko podne i cijeli dan je to radila, u šetnji je bila ekstra nervozna, išli smo je oprat bio je urnebes i onda sam skužila da je vruća, temp. prvo oko 38 penjala se do 38,3.
Izuzev stenjanja normalno jede, piša, kaka. Uopće ne znam što joj je, pedijatar radi od 13h i udaljen je s trajektom 3h. Plus bi se trebali cijepiti sutra.
ajooj, valjda je nesto boli :( a vjerojatno nista od cijepljenja, ocete ic pedijatru?
Zarice, evo gricke😄
DeeDee, bravo za kg. I ja sam u minusu 2,5kg,ali dan prije tebe počela 😄
Kužim da imam djece koja diraju i ližu svašta, ali ima roditelja koji se ne groze na to. Ne mislim na nekog ovdje, nego na one koje poznajem osobno.
Moja djeca nisu, ne rade to i neće radit, jer-može se naravno zabraniti.
Ima faza kad beba trpa sve u usta🤭ali, dijete nema tu fazu kad naraste.
Znaju oni jako dobro što znači rijec-NE.
Meni je to baš nezamislivo i zato to ne dopustam.
Ali, često vidim.. Kao i da se dijete valja i vrišti po dućanu jer nešto želi, a ne može dobiti.
Mene bi infarkt strefio da mi dijete to ikad napravi😂
Curke vezano za jaje na prednjem dobro je provjeriti u uputama jajeta dal uopce je preporuka da se naprijed postavlja tj dal je sigurno da je naprijed.
DeeDee ne zeza tebe mob nego bit ce da si marendala 🍻 😁 ps mogla bis podjelit taj recept od decka. Bravo za minus...
Meni isto Lidl neki dan bio shopping oaza... Imaju puno djecijih stvarcica od 10-20kn. Nakupovala svih boja i velicina majica sa kapuljacom super mi to za van kad idemo.
Da pitam vas koje dajete kapi vitamina D jel ok joj direkt nakapam te 2 kapi u usta?
Zarice, evo gricke😄
DeeDee, bravo za kg. I ja sam u minusu 2,5kg,ali dan prije tebe počela 😄
Kužim da imam djece koja diraju i ližu svašta, ali ima roditelja koji se ne groze na to. Ne mislim na nekog ovdje, nego na one koje poznajem osobno.
Moja djeca nisu, ne rade to i neće radit, jer-može se naravno zabraniti.
Ima faza kad beba trpa sve u usta🤭ali, dijete nema tu fazu kad naraste.
Znaju oni jako dobro što znači rijec-NE.
Meni je to baš nezamislivo i zato to ne dopustam.
Ali, često vidim.. Kao i da se dijete valja i vrišti po dućanu jer nešto želi, a ne može dobiti.
Mene bi infarkt strefio da mi dijete to ikad napravi😂
Ne može ni meni ucitat.. Cure kako da stavimo fotku?
Drzim🤞da nije ništa i da uspiješ spustiti temp.
Pisala sam tu prije, tako je i moja, odjednom dobila temp. 39,1 taman počelo najgore oko korone, zvala sam bolnicu, rekli su da sama spustam, ako ne padne temp. Da ju dovedem na odjel, da su spremni.
Pala joj je temp.na večer... Sa jednim cepicem i raskomotila sam ju cijeli dan.
S tim, da nije htjela ni papat baš.
Ne znam od čega im to dodje. To nije ona uobičajena trodnevna..
Držite se❤️
Grizli ja na malu malu žličicu kapnem malo mlijeka i dvije kapi vitamina i tako joj dam.
Recept za lepinje je na stranici na fejsu Vesela turska kuhinja, video se zove "turske bazlame - lepinje (napušu se kao baloni"
Ako ne nađeš reci pa ti poslije izvučem.. nije tekst osobe mogu samo kopirat :)
[/url
Ne znam od kud sad ni ovo "osobe" ali doručkovala sam smoothie, a ne pivu, majke mi 😂😂😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji