ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    04. Svibanj 2020. 07:10

Oprosti Mrgud 🙈
    Lavice treba tu malo više spomenika dizat, ne samo Petri ;) ali njoj najveći svakako 😁
    Da vam dan bude što bezbolniji 🤞

[/url

annika
    04. Svibanj 2020. 07:20

Petra  u skolu mogu od iduceg ponedjeljka ako oba roditeljs potpišu da rade i da nemaju kuda s djetetom i svašta nešto, znači i da hoću-kući sam pa ne mogu. Nisam sigurna da ce se to uopće mijenjati ove skolske godine 

[iimg]

annika
    04. Svibanj 2020. 07:22

Inače sina bih poslala što prije, kćer je alergičar pa za nju baš baš nisam sigurna

[iimg]

04. Svibanj 2020. 07:45

Jutro! Evo opet nocna buđenja  Zaboravila sam vec kako je to. 

mrgud_zg
    04. Svibanj 2020. 07:55

Ajme i kod nas se nastavilo nocas 😣. Hranjenje u 4 pa u 6:30, kenjanje, presvlacenje, ustajanje. Eno ga u baby gymu vristi na igracke bez obje carape dok ja pijem kavu i skupljam snage za dan ☕️🥴. Umirem na te njegove razgovore, totalno se kuzi da je otkrio svoj glas pa malo stenje malo vristi. Definitivno moram u nabavku carapa 🙈
    Mikio tnx za info za kolica. Mi smo nasa nasljedili al kolko znam isto imaju 0.polozaj. Nisam to jos nikad slozila, morala bi da vidim kak izgleda 😂
    Ps znate cijeli moj stres oko putovanja na more sljedeci tjedan koje sam si zamislila? 🙈 narucila sam jucer slinceke i kupila krive carape 😂 fakat napredujem 😂

Točkica37
    04. Svibanj 2020. 08:45

Petra ja cu svoje ostaviti doma. Ti?
    Think, mozda bude bolje sad nakon 2 tjedna kad ces paziti sto papas. Znam nekoliko zena kojima je trudnoca bila triger za autoimune bolesti. Uze tebe smo🥰
    Mi smo nocas cicali svaka 2 sata.i sad se tak ukakao po cijelim.ledima

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Taani
    04. Svibanj 2020. 08:58

Bas vas je dosta u nocnoj bilo 😔 Drzim fige da zato dan bude super i da bebe lijepo spavaju 🙃. 
    Moj spava noc, ali po danu partija 🥳. U 7 ga nahranila, presvukla i vec u 8 ga morala na rukama uspavat da se umiri, stalno je kenjkav. Mislim da cu cijeli dan s njim provest vani jer vani super spava. 
    A sinoc, sat vremena na cici i jos me istukao nogicama 🥴. Jucer sam cijelu kucu spremala jer nam danas dolazi covjek mijeriti stolariju da ju napokon zamijenimo... Cijeli dan... krepala sam...
    Think, koliko sam vidjela iz tvojih postova, odrasla si i odgovorna i mislim da ces lako uspostavit suzivot s dijabetesom. Moj frend ga ima od srednje skole, na inzulinu je i zivi zivot punim plucima 😉😘
    _
    E da ne zaboravim, malac malo malo ima ovako nesto crveno suho ispod usnice, jel moguce da je to od sline? Da nije nesto ozbiljno? Ne znam dal' da mazem s necim ili samo vodom cistim...

annika
    04. Svibanj 2020. 09:08

Taani to ti je moja curja imaka od sline, ja nisam s ničim mazala jer tako i tako gura ruke i sve bi izlizali za tren pa nikakve koristi. Prodje samo od sebe. Jedino ako xes na spavanju nesto sto smijes na bebino lice
    Meni he najgore kad ga uspijem ujutro zspavati a ha ne mogu zaspati, kao sad.

[iimg]

Lavica27
    04. Svibanj 2020. 09:20

Deedee naravno, al na Petru sam se referirala jer je taman perije mene post napisala.
    Annika ja sam luda na tu njihovu izjavu koju treba potpisat. Pa ak sam na porodiljnomne luftam se doma. Ako sam ja preuzela odgovornost da svoje dijete aaljem sta me imaju trazit moju izjavu. Druga stvar je da kazu prioritet imaju djeca kooja su oba roditelja na radnom mjestu al ovo je nonsens. Placam vrtic,sad  moram i izjavljivat zzastoda moje dijete prime!?

annika
    04. Svibanj 2020. 09:37

Lavice i ja bih zamračila da moram plaćati vrtić a dijete mi ne ide. Ja sam tako luda sa kćerkinom ekskurzijom- zatvorili poslovnicu pa se natežem s njima preko maila jer naravno da ne zele vratiti novac

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.