S obzirom na koronu ja jos nigdje solo s njim nisam ni isla. A nije se ni ukupno puno vozio autom. Do moje mame mi je 15 min pjeske a do svekrve pol sata, i odkad se on rodio stalno setamo te relacije.
Danas je bio miran sat vremena kolko smo bili u setnji, i jos sat kolko je trajala voznja autom i to sto je ostao s mm dok sam ja obavila kaj sam trebala. Doma opet nervoza. Kupanje fkt obozava. Zaboravila sam neki dan napisat da mi imamo obicnu ikeinu kadicu, stavimo ju na wc i mm ga drzi a ja perem. On tolko uziva da lamace nogama da sve bude mokro. Cak se poceo i glasat u kadici. I ugl sad na hranjenju opet u 3 navrata histericni plac, uopce ne kuzim od cega. Osjecam se ko da me traktor pregazio. Idem pod tus oblit tu cicu vrucom vodom i spavat, dosta mi je ovog dana 😫
Ps negdje sam vidla da je u cetvrtak pun mjesec, pa su nam ovih dana mozda zato lude bebe, vec smo to komentirale jel da 🤪
S obzirom na koronu ja jos nigdje solo s njim nisam ni isla. A nije se ni ukupno puno vozio autom. Do moje mame mi je 15 min pjeske a do svekrve pol sata, i odkad se on rodio stalno setamo te relacije.
Danas je bio miran sat vremena kolko smo bili u setnji, i jos sat kolko je trajala voznja autom i to sto je ostao s mm dok sam ja obavila kaj sam trebala. Doma opet nervoza. Kupanje fkt obozava. Zaboravila sam neki dan napisat da mi imamo obicnu ikeinu kadicu, stavimo ju na wc i mm ga drzi a ja perem. On tolko uziva da lamace nogama da sve bude mokro. Cak se poceo i glasat u kadici. I ugl sad na hranjenju opet u 3 navrata histericni plac, uopce ne kuzim od cega. Osjecam se ko da me traktor pregazio. Idem pod tus oblit tu cicu vrucom vodom i spavat, dosta mi je ovog dana 😫
Ps negdje sam vidla da je u cetvrtak pun mjesec, pa su nam ovih dana mozda zato lude bebe, vec smo to komentirale jel da 🤪
E da, mrgud s obzirom da imam nazalost iskustva s mastitisom preporucam ti da si popijes koji ibuprofen, on ti djeluje protuupalno i protiv bolova pa ce ti brze proc i biti ce ti lakse masirati. Samo sto toplija voda prije podoja, zesca masaza i hladni oblozi nakon podoja. Drtim fige! 🤞🏼
E da, zaboravih iskomentirat.. isto to je meni pomoglo na početku upale + kupus
[/url
Cure... pun mjesec
Danas sam mu pocela mazati ruku sa Aflodermom (kortic) jer mu je bas atopijski gadno izbio pa da se malo smiri. Nije pomogla ni Mustela ni A derma. Bas se nocu ceska po toj rucici. Narucila sam mu i omnibiotik Panda da sprijecimo slicne scenarije u buducnosti.
Beba nije bila uspavana nakon cijepljenja niti jednog. Plakala je neutjesno i bolile su ju nogice na dodir. Drugi dan ko da nista nije bilo.
.
Boze ove mame sto vode djecu sad da lizu blagajne 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ neznam sta bi rekla…
Nasa jos nije bila nikad u niti jednom ducanu, ili ceka u autu s mm ili samnom ili netko sece oko ducana s njom dok drugi kupuje ili ostane doma.
.
Ma ja isto imam do mojih 15ak min al dovoljno za egzorcizam u autu pa neznam kak bi onda reagirala jer nisam bas iskusni vozac 🙈🙈 do svekrve imam 5 min pjeske. Znaci funkcionira vam da su bebe iza… I mi imamo bazu i jaje pa je tak najbolje iza. Naprijed bi morala pojasevima a i odvlacila bi mi paznju sigurno.
.
Carapa imam hrpu a niti jedne joj nisu dobre 🤣
Sad sam narucila od svekrve da ona proba nac neke.
.
Zarica ovakva? 🤪
Tocno takvu mi imamo, zelenu i zutu... mum mislim. Kupila sam ih u Bipi za 12 kn
Meni je ok vozit do 20 min s njim iza... no za dalje ili autocestu mi je bolje da je pored mene
Ej tako sam ja u prvoj voznji s kceri neslavno zavrsila na autoputu na ugibalistu dojeci je za vozacevim dok je urlala iz petnih zila😂😂 Al sad je kcer s njim iza pa je svakih 5 min pitam "kaj sad braco radi"😂
Mala, bas sam muzu rekla da sutra probamo s Jajetom u setnji jer ga u sportski ne bi jos mj dana prebacivala,tako nekako sam i s kceri dobila zeleno svijetlo. Btw otkrio je ono pred jutro okretanje na bok pa mislim da mu je to bilo jako interesantno pa ss nije mogao uspavat. Samo lamace s nogama i rukama,presladak je. I prijavljujem da sam veceras bila u Lidlu nakon 2mj i osjecam se ko da sam pol Zare pokupovala ahahha😂 Ej zivote crna kutijo🙈 AL upecala sam preeeslatke bež lanene kratke hlace s tregerima snizene na 30kn😳😳
Moj sportski ima 4 visine, tak da na 15 stupnjeva cemo dignuti. Bili danas kod fizio, ona je zadovoljna kako on napreduje. Misli da za glavu pretjerujem. Da je normalno da je jos malo wobbly. Bas ga je izmucila, izokrenula, al bio je cijeli dobar.
Curu ne saljem u skolu, niti ce itko iz razreda ici. Najjace mi je da moramo potisat da nema Covid, sad bi odjednom trebali bit i proroci. Evo mene boli glava i to je jedan od simptoma.
A za lizanje pultova. Moja je polizala doslovno svaki, ukljucujuci i ljekarne. Takvo dite, mos mater ubit, ali to se ne moze sprijecit. I dan danas mi je neugodno kad negdje dodjemo jer ona apsolutno sve mora taknit. Tu i tamo je neka doktorica sprasi (koja ima sve sterilno), ali tocno nakon 2 minute ona opet krene u akciju.
url=https://lilypie.com]
Bokic mamice 🥰 naravno da sam nesto stisnula i otislo mi sve sto sam napisala 😂 ali sam maloprije odradila trening i tako se dobro osjecam da se cak nisam ni nazivcirala i napisat cu novi komentar 😂
Moja je danas isto nesto podivljala, imala je faze takve deracine da sam mislila da ce mi susjedi policiju pozvat😂 al je u setnji bila super, danas smo 12 km napravile. Ako ne skinem kile od ovakvog setanja svaki dan i vjezbanja necu nikad. 😂😂
Ja sam danas prvi put s njom uletila u bipu na 3 min valjda, nije bilo nikoga srecom, a morala sam kupit wc papir 😂😂 pa sam uzela i njoj gricku i to bas ovu rozu sto je i Zarica stavila 😀 i sebi tus za oci kad sam vec nakon 4 mjeseca usla u trg 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji