Vidim prica se o carapicama. Mi smo muku mucili i sogi kupila waikiki 6do12 mj carapice i kao salivene.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Mi isto stalno u nedostatku carapa. 90% njih opada. Mislim da su nam ove iz hma najbolje ispale.
Prijavljujem grickalicu u milleru, 20 kn dodje i onako je punjena vodom pa se drzi u frizideru. Ima neki zvijezdasti oblik s rupom u sredini i malcu je bas lako stavit u usta te krakove punjene vodom i zanimljivo mu je kad bude hladna. Ostale gricke nam nisu tak dobre jer ih je teze njemu za koristiti.
.
Inace mi stigli u Zg. I vec gledamo za neki drugi stan. Nadam se da cemo nac nesto zgodno.
Malac i dalje turbo zivahan i svast nest bi radio, a ne moze nis pa bude usfrustriran i tak, standard
Joj i nama kronično fali čarapica, a kad smo već kod naručivanja, meni još patpat nije stigao 🤔
Mi imamo to zrcalo za auto ali meni je nekako zgodnije imat je na prednjem sicu jer moj autić nema vrata iza pa dok je namjestim umrem tri puta.
[/url
Ja fakat ne znam kaj je njemu danas. Inace se zna zabavljat i u baby gymu i u njihalici, valjda sam ga previse hvalila ovih dana. Danas plce ko kisna godina cim ga spustim. Sad ga je mm preuzeo i cekam kupanje i spavanje
Cica me i dalje rastura da mi se place
Ja cu kupit putni krevetic na kraju primebebe nasla na nekom web shopu za 390 kn s 2 visine i prematalicom (Redovna cijena 600). To mi se cini ful prakticno za putovanja. I uzet dodatno madrac od 5 cm. A meni se isto sve to cini jako slicno, nisam primjetila da su skuplji po icem bolji.
joj nemam pojma kad cu se ja usudit sama s njim vozit. Polozila sam u trudnoci tako da nisam uopce ispraksana...a bas bi nam pomoglo to...mislim da cu prvo uzet par sati voznje da se prisjetim. Imala sam odlcnog instruktora pa cu ga zvat kad strah od korone nestane
znaci ja nisam imala pojma za tu opciju na prednjem sicu🙊
Ni ja do kad Petra nije jednom napisala. Samo air bag isključiti
[/url
Mrgud i moja danas plače cijeli dan, nije egzorcizam ali je čudno za nju. I na rukama i bez ruku,dan izmjenje plač, smijanje i plakanje 🤷
Doduše i prdi kao da se graha najela, pokušavam detektirati od čega
.
Petra zaboravila sam pohvaliti narukvice 👌
[/url
Đizs, ovaj "dan" ne znam od kud se stvorio, a iduća riječ je izmjenjuje 😁
[/url
A jeste me nasmijale s tim carapicama...bas sam #nemajka..ja mu obučem prve koje dohvatim 🤣🤣
Danas je pol dana prespavao a drugu polovicu bio kenjkav(kao da se nije naspavao).
Sacekali smo tatu da dode s posla i da nam pomogne iznijeti kolica tako da smo nekih sat i po bili u setnji..vratili se,okupali, jeo i odmah zaspao 🙂
Namazala sam ga s tim preparatima od A derme...pise da ublazava svrbez pa bi mu trebalo biti lakše...siroce cijeli dan pokusava cesati nogice.
Sortiraj odgovore
Najstariji