ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    03. Svibanj 2020. 23:22

"Jedva cekam" cuti nasu dijagnozu sutra. Idemo na uzv kukova.

• Lala27
    03. Svibanj 2020. 23:55

Curke, želim vas sve pozdraviti, kasnila sam konstantno po 40-50 str. Volim vas čitati jer svašta novo saznam, ali uvijek zakasnim na sve teme. 

DeeDee Da mi je dijete kao tvoja Vita ja bih pjevala cijeli dan😂😂 Moj spava 3 puta na dan po 30-ak minuta, uveče spava od 21:30 do 7:30-8:30, to sve zvuči lijepo, ali tako nemirno spava, vrti se, pa se nekad probudi, hoće se u snu okrenuti na stomak i onda ga i to probudi, pa zaplače. U toku dana voli da se nosa, tako da bih rado da mi spava nekoliko sati u cugu, zavidim ti 😄 LoBi I tebi takođe 😄

Thinkpink Mnogo mi je žao zbog dijagnoze. Šaljem ti veliki zagrljaj. Sve će to biti u redu kad složiš u glavi, može se normalno živjeti, a nekako mislim da si disciplinovana i odgovorna, poštovaćeš upute i to je sve što treba. 

Lavice I moj voli gledati krošnje 😂 a isto sam tako prije mislila kao kako je moguće da beba neće u kolica, baš ona zna, ali znaju sve 😀 Prije korone je prespavao svaki put u kolicima, a sad je veći i generalno manje spava, još se nije dugo vozio u kolicima, sad me prosto strah otići u dalju šetnju, da se ne bih vratila kući sa djetetom u rukama, gurajući prazna kolica ili sa djetetom koje vrišti u kolicima 
    🙈 Zanimljivo mi je to kako već imaš dijete, ali evo kao da nemaš, mislim koliko su različiti i koliko si drugačijih stvari sad prošla, uvijek kažu da je lakše sa drugim, ali očito se nikad ne zna. Tek sad imaš iskustva za "pametovanje"  kako si rekla 😂 

I nemojte me osuditi, ne mislim da vi ne radite ništa pa ste na forumu, nego moje dijete je prezahtjevno, a i čim vidi tel odmah se buni, hoće da ga uzme, pa tako da uvijek sklanjam da ne vidi i čitam vas samo uveče kad legnem. Izvinite na dugom postu 🙈

• AnnA
    04. Svibanj 2020. 00:08

Thinkpink uzasno mi je zao. Ali kao sto su cure rekle, biti ces ti dobro. Znam da si sada u soku i da je sve crno, ali sjesti ce ti to i vidjet ces da se tako moze i odmah ce biti lakse. Nadam se da ces uskoro biti bolje
    DeeDee nadam se da si bolje. Razumijem te u potpunosti jer sam se i sama par puta rasplakala. Kad mali place i bude budan cijeli dan pitam se sta nije u redu. Ako se desi da dosta preko dana spava onda se jos vise pitam sta nije u redu. Pa se pitam piski li previse. Jer mu promijenim sigurno 10 pelena dnevno i budu dosta teske. Pa 1000 pitanja “je li to normalno”. Pa me strah da cu ga “potrgat”, ili jos bolje da vec jesam
     Pa sam u bedu jer imam osjecaj da
     me vlastito dijete ne voli, odnosno da vise voli tatu jer se njemu vise smije. I bolje da ne nastavim

PetraB
    04. Svibanj 2020. 00:55

DeeDee draga, evo ja ih dvoje vec maltene odgojila pa vidi me sad s ove dvije... Stalno ih promatram i isto im pronasla 101 dijagnozu. I isto se pitam jel ok da spavaju toliko... Pa mi eto danas po nosu... Prvo noc za popizdit, vristale naizmjence tak da ja NISTA nisam spavala, 3 puta su jele do 8 ujutro i u 9 tek zaspale obje...prek dana kaos. Karmen odbija cicat (cim krene mlijeko, odmice glavu i place) a Vesna pak bocicu. Isplakala sam dusu danas zbog svega. Nadam se sitrasnjem boljem danu a i ovoj noci.
    Think jako mi je zao da ti se ovo desava. Pametna si i jaka zena i izdrzat ces ti to. Kad si poslozis sve u glavi javi se a do tada mislimo na tebe ❤️
    Lavice jaooo... Nadam se da mu je to sad samo faza neka... 🤦🏻‍♀️
    Iako da budem iskrena pun mi je kufer faza i skokova. Svako pnasanje opravdavamo fazom ili skokom...a ispoatavit ce se da je mm bio u pravu kad je rekao da roditeljima postane lakse kad shvate da su im klinci zapravo neprijatelji 🤣🤣🤣🤣
    A s

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    04. Svibanj 2020. 00:56

I btw, mob minje jedno pet puta pao na nos dok sam vam ovo pisala 🤣🤣🤣

mrgud_zg
    04. Svibanj 2020. 01:45

Kao prvo, deedee budna sam u pol 2 i tome si ti kriva jer sam se danas hvalila kak super spavam! 🙄😂 ja zaspala u pol 12, u pol 1 on kenjka, prvi san ne znam di sam, duda ne pali. Uzmem ga jest i onda skuzim da je cijeli mokar 😫 propustila pampersica. I to samo pisalinu. Mokar bodi, hlacice, vreca. Ok pranje presvlacenje, nema sanse zaspat opet. Dam mu jos malo jest plac. I jedno pol sata. Nosenje. Ne valja ni jedan polozaj. Sad je napokon zaspao. 😣
    Anna meni najgore ovo kad si pomislim kak najvise voli tatu 🤪. Ja s njim 90% dana. I predvecer bude i on kenkkav a i ja na rubu snaga i nemrem ga vise animirat. I onda dode mm ko neki spasioc i 20 min se glupira i mali umire od smijeha. I ja nadavno budem ljubomorna. I znam da sam grozna kaj tak razmisljam al jbg. 
    Lavice moj je isto imao fazu vristanja u kolicima. Jos uvijek povremeno negoduje. Mm se cesto zali da njega izmanipulira pa ga jednom rukom nosi a drugom gura kolica. Al sad ga ugl vec mozemo umirit s didom pa prode. A ak nije sunce spustim krov na kosari pa mu bude zabavno.. jedva cekam prec u sportski dio i rijesit se kosare. Kad se to moze?
    Thinkpink jako mi je zao sto ti je takva djjagnoza😔. Meni je primjer moja mama koja je isto dobila u ranim 30-ina. Ali eto zivi stvarno super kvalitetan zivot. Stvar je discipline.  Sve ti to znas, ali ne skodi dat primjer ❤️😉 drz se

MaRe
    04. Svibanj 2020. 04:26

Napokon sam vas stigla 😆 Dobro sam ali smo bili par dana kod bratica u vikendici i kako je blizu granica i njihov odasiljac stalno me bacalo na srpsku mrezu 🤣🤣 tako da ni nisam koristila internet. Sad sam toliko toga procitala da vise ne znam ni sta kom xD
    Think sve su ti vec rekle..kad se poslozis bit ce to ok😘😘 sad je to sok
    .
    Za cjepiva jesam al me isto strah..evo npr od bratica mala prije par mjeseci nakon redovnog cijepljenja u 7. il 8. razredu (nisam sigurna koliko je stara🙈) dobila dijabetes mislim tip 2...doktori rekli da ga cjepivo potaklo.
    .
    DeeDee budi sretna da ti spava..moj je par noci imao fazu da se budi svakih sat vremena i onda sam se divila Mikio i ostalim nespavacima. Sad smo se vratili na stari ritam 😊 (zasad) 
    .
    Ja cekam jutro da zovem pedijatricu,dns mi se sav osuo kao ono sto je imao po nogicama sad mu je cijelo lice i naravno svrbi ga pa se cese i iako sam mu odrezala nokte sav se izdrapao...ne znam vise sta da radim,sad sam mu preko noci navukla one luđacke rukavice 😔

PetraB
    04. Svibanj 2020. 05:43

Helou nocna/ranojutarnja 🙋🏻‍♀️
    Mislim da su mirna nocna hranjenja, u polumraku i tisini kod nas stvar proslosti 🙇‍♀️
    Dakle...glava mi puca od vristanja...mislis si dijete place, dignes ono suti...da, da...zasuti jedna a druga krene jos jace jer nisi nju prvu uzeo 😓😓😓😓... Nekad je bilo tak dobro. Uspjela bi taman prvu nahranit i spustit u kindac kad bi se druga zbudila. Ivo sad me ubija...
    E, mame skolaraca i vrticaraca...do kad cete klince ostaviti doma? Ja razmisljam do kraja 5 mjeseca sigurno a onda cu vidjeti kakva ce biti situacija. 

PetraB
    04. Svibanj 2020. 05:50

Mikio evo jedan shitstorm i kod nas... Sto to volim u ovo doba 🤦🏻‍♀️
    Jedino sto je kod nas ok je sto nema uspavljivanja. Pojela si? Ides u krpe i gotovo. Jbg, da uspavljujem druga bi imala preveliki razmak izmedju hranjenja a ja nebi imala ni minutu vremena za nis drugo.
    E da Lavice moj malac ti je od negdje treceg mjeseca pa do godine i pol imao "grceve" (probavne smetnje) od 4-6 ujutro. 🤦🏻‍♀️ Ja sam bila luda. Kak smo mi na rebru kod gastrica pod kontrolom dala nam je terapiju laksativom (jer je kakao kuglice, doslovce kao da mu se ovca u pelenu posrala 🙈) dok se stolica ne ustabili i dok ne dobijemo konzistenciju gusceg cokolina (njen opis 🤣)... Kak smo to rijesili, prestalo i to 🤷🏻‍♀️... I   krenuo jesti kasice on nije smio nista voca poslije 5 popodne inace bi bio kaos. 

Lavica27
    04. Svibanj 2020. 06:00

Vidim da nas ima nocas u banani,dakle luuuda sam. Drugu noc zabredom on odluci da je super raspolozen u 5.15 za budjenje. Mislila sam da nije nahranjen dovoljno jer ga nocu ne dohranjujem,dala 60,pa 30 on sve vise ima oci otvorene,ranit cu se. Kcer cijelu noc paradu s vristanjem "bojim se al ne znam cega" i sad se ujutro zapisala u krevet. Prosvirat cu. Petra,spomenik,opet. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.