ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Svibanj 2020. 06:38

Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo... zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo dođu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
    Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima... Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožđa da probam jel slatko ili pojest neku voćku bez temeljitog pranja. No svi smo različiti...

beba2025❤
    05. Svibanj 2020. 07:17

LoSa84

Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo… zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo dođu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
    Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima… Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožđa da probam jel slatko ili pojest neku voćku bez temeljitog pranja. No svi smo različiti…

Bravo Losa! Za sve. Kao da sam ja pisala, samo si ti to u blagom obliku  🤭🤭

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 07:47

LoSa84

Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo… zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo dođu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
    Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima… Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožđa da probam jel slatko ili pojest neku voćku bez temeljitog pranja. No svi smo različiti…

Slažem se..  dobro ovo drugo bi mi palo na pamet jer 🐷 ali ne prakticiram 😁

[/url

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 08:19

Vaganje utorkom pokazuje - 2,3kg od Uskrsa, tj. utorka iza Uskrsa 🥳🥳🥳🥳🥳
    Instalirala sam si faking aplikaciju za pit vodu (a uvijek sam se JAKO rugala frendici), možda je do toga 😁
    Btw, našla sam najbolji recept ikad - čoko kolač s tikvicama, apsolutno se nimalo ne osjećaju. Radila za prvi maj, svi se davili  u njemu (dok im nisam rekla 😂)
    Tako da - čoko ovisnici, tajna j uspjeha je mousse s crnom čokoladom i kolač od tikvica 🙌
    Jedini problem je šta je dečko našao neki recept za lepinje i svaka dva dana ih peče, a ja ga naravno ne gledam dok jede 🐷

[/url

annika
    05. Svibanj 2020. 08:43

DeeDee bravo za kile! Kod mene evo čokolada i mcvities uz kavu za doručak, trebam li više reći...jučer nakon večere dva sladoleda ( toblerone i oreo) i 4 šnite bijelog kruha (nismo kupili kruh dva mjeseca, ja pečem od pirovog brašna). Strašno. PMS, ludilo, ne znam ni ja što je

[iimg]

Lavica27
    05. Svibanj 2020. 08:45

Ajme DeeDee svaka cast!! Moja vaga pokazuje -0.4 ahahahahah jela slatko il pazila. Kaos.
    LoSa mislim da se puno ljudi ne ide "druziti" s djecom u shopping centar nego jednostavno ne stignes a nemas kome ostaviti. Primjerice ja ne zivim.u Zagrebu i ako idem vec nesto u Zagreb, s djetetom.naravno i usput moram nesto uzeti pristat cu s djetetom. Nije da sam isla na druzenje u shopping centar nego puno vecu organizaciju zahtijeva da ostavim doma dijete pa se vozim pola sata nazad. A nije ni muz uvijek samnom. Za skroz malene bebe se apsolutno slazem. S druge strane, npr West gate ima najvecu igraonicu. Zimi ti nekad stvarno ponestane ideja kad si u zatvorenom,a da bi dosao do igraonice moras proci kroz-shopping centar. Ja kuzim d ti pises iz svoje trenutne perspektive al paleta ima puno nijansi. 
    P.s. navikni se da ce radi svasta dok ne gledas, od lizanja zida, pokupljanja tudjih izgubljenih bombona s poda, jedenja kreme za ruke iz tube,zemlje...popis je beskonačan🙈
    U teoriji se slazem 1/1 s tobom.

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 08:54

Super mi je usporedba nas nadobudnih novopečenih i vas s iskustvom 🤣
    Vjerujem da će bit svega kad krene..al neka nas sretnih u teoriji 😁😁😁
    .
    Ma ja gubim jer imam najveći višak i fakat sam zabrijala jer sam došla do faze da se baš loše osjećam kad vidim odraz u ogledalu. i dalje nisam pojela ništa "normalno" čokoladno i taj glupi kruh se trudim čim manje..ma sad će to sve bit sviđa lakše kad se vratimo u rutinu hodanja, a ne lučkog zatvora

[/url

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 08:54

Hahahah kućnog ne lučkog 🤦

[/url

DeeDee
    05. Svibanj 2020. 08:55

Svima, ne sviđa.. ja cu se ranit, i mobitel me zaje.. 😂

[/url

• Zarica
    05. Svibanj 2020. 08:56

miki0

Beba nije bila uspavana nakon cijepljenja niti jednog. Plakala je neutjesno i bolile su ju nogice na dodir. Drugi dan ko da nista nije bilo.
    .
    Boze ove mame sto vode djecu sad da lizu blagajne 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ neznam sta bi rekla…
    Nasa jos nije bila nikad u niti jednom ducanu, ili ceka u autu s mm ili samnom ili netko sece oko ducana s njom dok drugi kupuje ili ostane doma.
    .
    Ma ja isto imam do mojih 15ak min al dovoljno za egzorcizam u autu pa neznam kak bi onda reagirala jer nisam bas iskusni vozac 🙈🙈 do svekrve imam 5 min pjeske. Znaci funkcionira vam da su bebe iza… I mi imamo bazu i jaje pa je tak najbolje iza. Naprijed bi morala pojasevima a i odvlacila bi mi paznju sigurno.
    .
    Carapa imam hrpu a niti jedne joj nisu dobre 🤣
    Sad sam narucila od svekrve da ona proba nac neke.
    .
    Zarica ovakva? 🤪

nije bas takva al skoro:) imamo i takvo nesto al ova zvijezdica nam je jos bolja. Krakovi bas nicu iz tog kruga, i ima ih raznih velicina i sirina. A ne znam zasto meni neda slike stavljati, probat cu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.