Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo... zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo doÄu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima... Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožÄa da probam jel slatko ili pojest neku voÄku bez temeljitog pranja. No svi smo razliÄiti...
Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo⦠zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo doÄu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima⦠Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožÄa da probam jel slatko ili pojest neku voÄku bez temeljitog pranja. No svi smo razliÄitiā¦
Bravo Losa! Za sve. Kao da sam ja pisala, samo si ti to u blagom oblikuĀ š¤š¤
Po shoping centrima s njim nisam isla ni prije korone niti mislim sada ici. Nikad mi ti centri nisu bili mjesta za obiteljsko druzenje vec nuzno zlo⦠zaguseni i guzva. I zapravo sam se uvijek cudila ljudima koji tamo doÄu s djecom nedjeljom posljepodne. No mozda da zivim u stanu sa njih 2-3 bi drugacije razmisljala.
Lizanje bilo cega od vec veceg djeteta ne odobravam. Mislim da svatko tko je imao u zivotu i jedan sat mikrobiologije na kojem je stavio otisak prsta na podlogu to ne bi dozvolio niti pod kakvim uvijetima⦠Jednako kako mi nikad ne bi palo na pamet npr u trgovini staviti u usta neopranu bobicu grožÄa da probam jel slatko ili pojest neku voÄku bez temeljitog pranja. No svi smo razliÄitiā¦
Slažem se..Ā dobro ovo drugo bi mi palo na pamet jer š· ali ne prakticiram š
[/url
Vaganje utorkom pokazuje - 2,3kg od Uskrsa, tj. utorka iza Uskrsa š„³š„³š„³š„³š„³
Instalirala sam si faking aplikaciju za pit vodu (a uvijek sam se JAKO rugala frendici), možda je do toga š
Btw, naÅ”la sam najbolji recept ikad - Äoko kolaÄ s tikvicama, apsolutno se nimalo ne osjeÄaju. Radila za prvi maj, svi se daviliĀ u njemu (dok im nisam rekla š)
Tako da - Äoko ovisnici, tajna j uspjeha je mousse s crnom Äokoladom i kolaÄ od tikvica š
Jedini problem je Å”ta je deÄko naÅ”ao neki recept za lepinje i svaka dva dana ih peÄe, a ja ga naravno ne gledam dok jede š·
[/url
DeeDeeĀ bravo za kile! Kod mene evo Äokolada i mcvities uz kavu za doruÄak, trebam li viÅ”e reÄi...juÄer nakon veÄere dva sladoleda ( toblerone i oreo) i 4 Å”nite bijelog kruha (nismo kupili kruh dva mjeseca, ja peÄem od pirovog braÅ”na). StraÅ”no. PMS, ludilo, ne znam ni ja Å”to je
[iimg]
Ajme DeeDee svaka cast!! Moja vaga pokazuje -0.4 ahahahahah jela slatko il pazila. Kaos.
LoSa mislim da se puno ljudi ne ide "druziti" s djecom u shopping centar nego jednostavno ne stignes a nemas kome ostaviti. Primjerice ja ne zivim.u Zagrebu i ako idem vec nesto u Zagreb, s djetetom.naravno i usput moram nesto uzeti pristat cu s djetetom. Nije da sam isla na druzenje u shopping centar nego puno vecu organizaciju zahtijeva da ostavim doma dijete pa se vozim pola sata nazad. A nije ni muz uvijek samnom. Za skroz malene bebe se apsolutno slazem. S druge strane, npr West gate ima najvecu igraonicu. Zimi ti nekad stvarno ponestane ideja kad si u zatvorenom,a da bi dosao do igraonice moras proci kroz-shopping centar. Ja kuzim d ti pises iz svoje trenutne perspektive al paleta ima puno nijansi.Ā
P.s. navikni se da ce radi svasta dok ne gledas, od lizanja zida, pokupljanja tudjih izgubljenih bombona s poda, jedenja kreme za ruke iz tube,zemlje...popis je beskonaÄanš
U teoriji se slazem 1/1 s tobom.
Super mi je usporedba nas nadobudnih novopeÄenih i vas s iskustvom š¤£
Vjerujem da Äe bit svega kad krene..al neka nas sretnih u teoriji ššš
.
Ma ja gubim jer imam najveÄi viÅ”ak i fakat sam zabrijala jer sam doÅ”la do faze da se baÅ” loÅ”e osjeÄam kad vidim odraz u ogledalu. i dalje nisam pojela niÅ”ta "normalno" Äokoladno i taj glupi kruh se trudim Äim manje..ma sad Äe to sve bit sviÄa lakÅ”e kad se vratimo u rutinu hodanja, a ne luÄkog zatvora
[/url
Beba nije bila uspavana nakon cijepljenja niti jednog. Plakala je neutjesno i bolile su ju nogice na dodir. Drugi dan ko da nista nije bilo.
.
Boze ove mame sto vode djecu sad da lizu blagajne š¤¦š¼āāļøš¤¦š¼āāļøš¤¦š¼āāļø neznam sta bi reklaā¦
Nasa jos nije bila nikad u niti jednom ducanu, ili ceka u autu s mm ili samnom ili netko sece oko ducana s njom dok drugi kupuje ili ostane doma.
.
Ma ja isto imam do mojih 15ak min al dovoljno za egzorcizam u autu pa neznam kak bi onda reagirala jer nisam bas iskusni vozac šš do svekrve imam 5 min pjeske. Znaci funkcionira vam da su bebe iza⦠I mi imamo bazu i jaje pa je tak najbolje iza. Naprijed bi morala pojasevima a i odvlacila bi mi paznju sigurno.
.
Carapa imam hrpu a niti jedne joj nisu dobre š¤£
Sad sam narucila od svekrve da ona proba nac neke.
.
Zarica ovakva? š¤Ŗ
nije bas takva al skoro:) imamo i takvo nesto al ova zvijezdica nam je jos bolja. Krakovi bas nicu iz tog kruga, i ima ih raznih velicina i sirina. A ne znam zasto meni neda slike stavljati, probat cuĀ
Sortiraj odgovore
Najstariji