Cure meni je uopce cijelo to forsiranje pustanja klinaca u skolu/vrtic teska glupost ukoliko pandemija i dalje traje. Ja bi pustila samo osmase i maturante a u vrtic klince onih koji rade jer...ne znam jeste li procitale kak bi to trebalo izgledati... Najvise ih deset moze biti u razredu zajedno s uciteljem i sad slijede zesce idiotarije...bilo bi dobro da prostor u kojem djeca borave imaju svoj vlastiti izlaz na terasu ili sl, da imaju svoj vlastiti wc... Onak wtf? Pricamo o skolama i vrticima. Ima jos nebuloza al nisam sve popamtila... A druga stvar... Jebemu misa ja epidemiolog nisam i zasto prebacujes odgovornost na mene laika... Jel sigurno ili nije poslat klince? I tocka. Nece mi klinci ic iako bi i ja malca vrlo rado poslala u vrtic 🙈
Btw prijavljujem uspjesno cicanje Karmen u noci al ujutro opet vristanje... Koji drek je tom djetetu?! 🤔 I Lavice sjetila sam te se u 6 kad je Vesna krenula sa cviljenjem i cendranjem, a u pol 8 joj se pridruzila sestra 🤦🏻♀️
E da... Isplela sam im narukvice, stavim fotke poslije, tako da smo napokon skinuli narukvice iz rodilista 🙈
url=https://lilypie.com][/url
Deedee naravno, al na Petru sam se referirala jer je taman perije mene post napisala.
Annika ja sam luda na tu njihovu izjavu koju treba potpisat. Pa ak sam na porodiljnomne luftam se doma. Ako sam ja preuzela odgovornost da svoje dijete aaljem sta me imaju trazit moju izjavu. Druga stvar je da kazu prioritet imaju djeca kooja su oba roditelja na radnom mjestu al ovo je nonsens. Placam vrtic,sad moram i izjavljivat zzastoda moje dijete prime!?
Ma mislila sam na tebe, zato sam to napisala ;)
[/url
Mi smo počeli duze spavati...probudi se oko 5,jede,presvucem ga i ostavim kraj sebe pa skupa odspavamo do 8,pa smo malo budni i onda do 10 😃
.
Znate li dal se A dermini proizvodi mogu kupiti samo u ljekarnama ili mozda ima Dm,Bipa..tak nesto? Poslala sam slike pedijatrici i kaze da je at.dermatitis pa mu moram kupiti neku kupku i mlijeko a za upaljeno ispod koljena je dobio Afloderm kremu.
U petak smo na cijepljenju 🤕😫
.
Ovo za vrtice i skole je smijurija...i od svih oni najmanje salju..pa tko ce njima objasnit da se ne smiju igrati ili grliti i slicno.
Ma MaRe suludo je to. Jaslicaru reci da ne stavlja igracke u usta, dvogodisnjsku da dobro opere ruke sapunom i toplom vodom... Ma ne znam kaj bi rekla. Sva sreca pa sam doma al ne znam sto s onima koji stvarno nemaju kam s klincima. Super su sve do sad odradili i zasto sad otvaranje skola i vrtica mi nije jasno.
Evo one spavaju ko topovi sad... Nis mi vise nije jasno s njih dvije.
Evo narukvica 🤭
Super su mi jer se mogu prosiriti vrlo lako tak da ih mogu skinuti za vrijeme kupanja. Lako se naprave tak da razmisljam da ih napravim u vise boja da mogu uskladiti outfit 😅 (opet controlfreak u meni luduje jer ne idu sve boje zajedno 🤦🏻♀️)
Najmladje salju jer ako im roditelji rade nema ih tko cuvat, dok svi stariji mogu nastavu prek neta i tva sami od doma pratit bez da ih se cuva.
Think drži se, treba se čovjek pomiriti kad ga tako nešto pronađe, promijeniti svakodnevnicu, navike, život. Nije lako, ali mislim da si inače žena sa karakterom pa da ćeš brzo osvijestiti da će sve biti u redu!
Petra narukvice su super! Odlična ideja za bliziće 👍
Mi se u sri moramo cijepiti i shvatila sam da sam već nervozna.. Pročitala sam još davno hrpu priča iz života o cjepivu u jednoj grupi gdje mame iznose svjedočanstva i ne mogu se nikako opustiti. Shvaćam benefite, ali znam i da su cjepiva farmaceutskim kompanijama samo i jedino zarada pa sumnjam u današnju kvalitetu istih..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Angelly ma kuzim ja to... Ali to je i do sada bilo organizirano. Meni je jasno da popustanjem mjera ce se veci broj ljudi vratiti na posao i da ce biti veca potreba za cuvanjem no kad se ljudima ovo predstavi kao ukidanje mjere nece samo oni koji nemaju kud s klincima poslati ih u skole i vrtice vec i oni koji bi mogli ih ostaviti doma ili s nekim al ce im ovo biti lakse. I sto dobivamo time? Zato ovo smatram bespotrebnim. Organizirala bi nastavu za osmase i maturante koje ceka upis u srednju skolu ili na fakultete a ostatak moze nastaviti i ovako, pogotovo razredna nastava. A gle i meni bi bilo super da curka ide us kolu pa da u boravku rijesi zadacu i da malac ide u vrtic pa da ne moram vozit autice dok jedna cica ili crtati bager dok sa starijom rjesavam matematiku ili kad mi se svo troje usere pa ko na traci u tvornici imam mijenjanje pelena 😅... A za njega bi i bolje bilo da ide u vrtic her se ja ne stignem igrati s njim i posvetiti mu se... Al jbg... Moram misliti ne samo na njega za kojeg stvarno nebi bilo dobro da se zarazi koronom vec i na moje koji spadaju u rizicnu skupinu a i na curke koje su tek nadosle napokon i ne treba nam tako nesto. 🤷🏻♀️
Znqci 3 puta pisem i nesto ispretiscem. I pobrisem 😒...
Sad cu samo kratko thinkpink drzi se 💜😢 javi se kad smognes.
PetraB slatke narukvice ispale
Moja djevojcica nocas odlucila cicat 2 puta u 2 i u 4.30 neka glad ju uhvatila nakon sto je jucer imala full uzbudljiv dan.
Ostalo n3 znam vise sto sam htjela... Drzite se cure. Ja idem ppkusat uloviti gin da se napoookon narucim jer cu poluditi vise.
Ma koja pamdemija...pa to vise ni vrticka djecs ne puse,ja mislim. Iskrena cu biti,sestricna mi je med.sestra i radi bas i samo sa korona bolesnicima u Dubravi i kaze da se pretjeruje naveliko. Da nije nista teze od sezonske gripe,nekome macji kasalj a nekome smrtna presuda a za gripu postoji vjrpivo i svi silni kronicari i bliznji kronicara se nisu cjepili protiv faking gripe a sad se fama oko korona cjepiva radi. Kaze prosle godine u ovo vrijeme smo ostali bez respiratora zbog gripe a nitko o tom nije pisao..
Realno,mala noje imala virozu tri godine od travnja do studenog jer ne haraju viroze zbpg kapljicnog prijenosa. End of story. Mislim,za mene😁😂
PetraB super narukvice!
A deedee slatka si al daleko sam ja od spomenika😂😂😂
E meni je ovaj dan beskonacan. Mali je od jutra nemoguc. 5 min smijeh 5 min plac. Cim ga ostavim na podu odma kmeci. Samo na rukama valjda a ni to bas nije atalno dobro. Odspavao pol sata. Meni se desna cica upalila 😣. Pa kak sad nakon tolko. Boli za popizdit. Izdajam se i masiram. Al ne ide bas puno van.
Petra narukvice su super 👌
Sortiraj odgovore
Najstariji