Beba uvijek kad pises o curki se pitam koliko ima... Nemas dole traku pa mi cudno. Ustvari ja kad citam vas epostove svaki put skicnem koliko bebe imaju pa mi bas fali kod cura koje nemaju. Ps moja je 2.2 kg laksa i 0.5cm kraća od tvoje 😊...
Losa ako mi ne bude spavala jer si mene urekla budem ti zacoprala sta sigurno. Ne zaboravi da sam vjestica 😉.
Beba uvijek kad pises o curki se pitam koliko ima… Nemas dole traku pa mi cudno. Ustvari ja kad citam vas epostove svaki put skicnem koliko bebe imaju pa mi bas fali kod cura koje nemaju. Ps moja je 2.2 kg laksa i 0.5cm kraća od tvoje 😊…
Losa ako mi ne bude spavala jer si mene urekla budem ti zacoprala sta sigurno. Ne zaboravi da sam vjestica 😉.
Uu,, tvoja curka ima duge nogice 😍
Moja ima 5mj.🥰
Beba uvijek kad pises o curki se pitam koliko ima… Nemas dole traku pa mi cudno. Ustvari ja kad citam vas epostove svaki put skicnem koliko bebe imaju pa mi bas fali kod cura koje nemaju. Ps moja je 2.2 kg laksa i 0.5cm kraća od tvoje 😊…
Uu,, tvoja curka ima duge nogice 😍
Moja ima 5mj.🥰
😊 Aaaa velika curka vec! 😉 A od moje same noge da.
Tu sam mrgud, dobila sam zabranu čitanja od dečka i od mame pa sad čitam lagano i kad se uznemirim gasim u roku odmah :D
Malo me čopila depra, počela sam se uspoređivati, a to nikad u mojoj glavi dobro ne završi + nije pomoglo šta Vita sve obratno od većine djece tu. Ne kraju sam plakala jer šta je njoj da stalno spava, a onda kad sam shvatila da joj nije ništa (uostalom i pedijatrica mi je rekla da su jednostavno neka djeca spavači a neka nisu i da se to brzo promjeni i da uzivam dok traje), onda sam iduća dva dana plakala jer se osjećam apsolutno beskorisno i nesposobno. Jučer smo bili na tom rođendanu i napokon sam se normalno podružila pa sam malo bolje volje. Iako, da mi ne bi bilo dosadno sad malo razbijam glavu s tim da li su svi koji su bili prisutni zdravi i s tim što sam jela kolače, bravo mozak 💪
.
Menga nije na vidiku.
.
Kao što je netko napisao uvijek sam bila iznimno za cijepljenje dok nije došlo vrijeme za cijepiti moje dijete. Cijepim ju, ali s ogromnim grčem u želucu.
DeeDee daj kaj ti je. Ja sam bas cesto pomislila kako je tvoja mala super i bas me iznenadi kad kazes za neke stvari da vec odavno radi kaj je mom trebalo 100 god. Vec sam vise puta pomislila kak imate srece da niste puno grcica imali pa beba vjerojatno lakse i napreduje. Mislim, stvarno je svejedno kad netko nesto savlada, al ako bas zelis pratiti Vita meni super napreduje, sigurno brze od mog :) i malo plakanja tu i tamo ne skodi😊
I da bar moj tolko spava, mozda bi onda vise otiso u duzinu nek sirinu🙈
I kod moganoge dugacke
Nego... primijetila sam da kad po danu odspava barem 2-3 h u komadu i po noci puno bolje spava. Ako ne spava po danu, onda tesko zaspi navecer od umora i nemirno spava.
Zarice tak se i mi zezamo, da nije bas dugacak, a realno ima na koga bit visok 😂 pa kao da zato kaj tak lose spava. Bumo vidli ak se nastavi ova faza dobrog spavanja dal ce napokon izrast 🙈
Losha uf moj nije spavao vise od 1 h u komadu prek dana od prvog mjeseca kad se rodio. Al definitivno najbolje spava nakon kupanja. Pa smo to uveli sad u svakodnevni raspored 😁 a i fakat uziva
Mrguuud samo ljubav i romantike 🖤🖤🖤😂
Zarice očito mi je trebalo.. 🙂
LoSa kod moje to je tako, npr. jučer je možda sat vremena kad se sve zbroji i nikako je navečer uspavat..i nikad ne spava kad nam dođu sveki ili moja nona, ne znam samo ako je od uzbuđenja ili trauma 😂
[/url
Čini mi se da je jedna napisala da joj se smanjilo mlijeko za vrijeme menge.
Kako je ostalima? Meni se baš jako sad smanjilo😔
Sortiraj odgovore
Najstariji