ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Simbalija
    03. Svibanj 2020. 19:03

Moja isto što duže spava po danu to je bolja po noći, ako kenjka cijeli dan točno znam da će biti grozna noć i uvijek sam onda sva u bedu 😩

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

• thinkpink1
    03. Svibanj 2020. 20:15

Evo mene curke. Sorry na nejavljanju, ali stvarno sam psihicki pala tako da mi nije ni do čega. Htjela sam vam javit da nije dobro, znaci, dobila sam dijabetes ovisan o inzulinu i morat cu na th.inzulinom. Dr. kad je vidio nalaz i isao ih odmah ponavljat da nije lab.greska i napravio hrpu drugih uz najosnovnije, te me htio odmah stavit na inzulin, ali se čuo sa mojom vezom i dogovorili se da budem na dijeti i za 2tjedna dodem na kontrolu s profilima kada budu svi nalazi poput antitijela gušterače gotovi da vide njeno stanje, i s kojim inzulinom i kojom dozom krecemo.
    Uhvatila sam dijabetes na samom pocetku bolesti. Nije nasljedan jer mi ga nitko u obitelji nema. Al to nije sve, uz dijabetes kao autoimunu bolest, ocito sam dobila jos jednu i za nju mi je potrebna obrada kod drugog specijaliste da ju dokazemo nalazima, jer po simptomima ju imam i trebam također lijecenje. Obicno idu u paketu. Mislim da pucam po svakom šavu. Vise mi ni plakanje ne pomaze da si olaksam. Ono sto me jos muci, a to je kako mojima reci, sve cu šokirat i bit ce im podjednako tesko, kao i meni kad sam saznala. 
    Curke, prekontolirajte svoje secere koje ste imale gestacijski!
    I nemojte zamjerit ako se necu javljat redovito, prvo se moram poslozit u glavi kako bi mogla krenut dalje. 

Lavica27
    03. Svibanj 2020. 20:37

Draga Thinkpink bas me najezilo dok sam citala a tako sam se veselila da si se javila... naravno,uzmi si vremena,tu svi mislimo na tebe... Nadam se da ti niti jedna bolest nije nesto sto se barem lijekovima ne moze drzati pod kontrolom. Drzi se, imas srecicu, bit ce sve u redu❤
    P.s. pitala si me za klaicevu,zvali su me neki dan,idemo u cetvrtak. Vec sad ne spavam zbog te pretrage al moramo to odraditi pa sto bude. 

Beba napisala sam da mi se ne smijete jer svugdje trube da za mlijeko treba odmora a meni sinulo nakon skoro 4mjeeseci🙈

I da...moje dijete me pocelo da prostite zajebavat. Pazi,on se nece vozit u kolicima osim ako ide ispod zelene faking krosnje ili ga vani uspavam pa zaspi a doslovce sam se ismijavala kad bi netko rekao da mu se dijete nije htjelo voziti u kosari kao ono razmazena djeca...karma is a bijač.

annika
    03. Svibanj 2020. 20:40

Think drži se. Mojoj šogorici dijagnosticirali dijabetes i celijakiju prošle godine, sve fino u paketu. Skupi snage i hrabro dalje

[iimg]

03. Svibanj 2020. 21:00

thinkpink misli ružičasto  Moja svekrva je vec 40 godina na inzulinu (tip 1). Rodila dvoje djece, prosla svasta... Vitalnija je nego vecina njezinih vrsnjakinja jer vise pazi na prehranu i tjelovjezbu. Nikad nije imala nikakve posljedice, osim što je mrenu na oku operirala... no to ima hrpa zena njeno godište. Šok je kad se dijabetes dijagnosticira no moze se s njim super zivjeti.

DeeDee
    03. Svibanj 2020. 21:06

Think, LoSa ti je sve napisala. 
    Bude to sve ok, jaka si ❤️

[/url

beba2025❤
    03. Svibanj 2020. 21:09

Lavica27

Draga Thinkpink bas me najezilo dok sam citala a tako sam se veselila da si se javila… naravno,uzmi si vremena,tu svi mislimo na tebe… Nadam se da ti niti jedna bolest nije nesto sto se barem lijekovima ne moze drzati pod kontrolom. Drzi se, imas srecicu, bit ce sve u redu❤
    P.s. pitala si me za klaicevu,zvali su me neki dan,idemo u cetvrtak. Vec sad ne spavam zbog te pretrage al moramo to odraditi pa sto bude.

Beba napisala sam da mi se ne smijete jer svugdje trube da za mlijeko treba odmora a meni sinulo nakon skoro 4mjeeseci🙈

I da…moje dijete me pocelo da prostite zajebavat. Pazi,on se nece vozit u kolicima osim ako ide ispod zelene faking krosnje ili ga vani uspavam pa zaspi a doslovce sam se ismijavala kad bi netko rekao da mu se dijete nije htjelo voziti u kosari kao ono razmazena djeca…karma is a bijač.

Aha,, ok.. Sorry, krivo sam shvatila🤭

beba2025❤
    03. Svibanj 2020. 22:07

miki0

Tek sad sam vas stigla polovit jer beba spava konacno!
    DeeDee zeno, samo cu ti rec da smo se muz i ja danas vozili (opet) autom do centra, pa do zapresica i jos nazad prema gradu skoro 2 sata da bi nam dijete bar malo spavalo. Da moja hoce pola spavati kao Vita ja bi bila sretna i odmorna. Tak da moja je druga krajnost. Po noci se dignem tisucu puta, po danu neznam vise kaj da izvodim da nju animiram jer spava po 15ak minuta par puta, ne stignem jesti. Ne brini. Dobila si bebu spavalicu, isto kao i ja nespavalicu. Ja sam se lagano pomirila s tim. Kukam samo da mi bude lakse 🙈
    A ovo da se sto puta pitas dal ima neku dijagnozu je normalno. Mi smo moderne internet mame koje sad citamo za 100 stvari koje nikad nebi cule inace. Ja sam se jucer cijeli dan pitala dal ima neki neuro poremecaj jer je pokazivala taj cudan bijes. A isla sam i s njom fizijatru jer se s 2 mjeseca izvijala jako u snu i brinuli smo da joj nije nesto, dijagnoza hipertonus, a danas ja vidim da je to njen nacin uspavljivanja. To mi na kraju i fizijatrica rekla da je to njen karakter i dio nje. A ima hipertonus koji nije tak strasan al svejedno su nas poslali na vjezbe malo korigirati. Dosla korona, od vjezbi nista vec 2 mj i nije joj nista. Bas me zanima sto ce nam reci na konteoli za mjesec dana bez vjezbi.
    Tak da draga, samo se ispucaj i izjadaj, bit ce ti lakse. Sve smo mi tu u istom sosu, prolazimo manje vise isto samo u fazama,a opet ni jedno dijete nije isto a niti prema knjizi.
    Pusu ti saljem 😘😘 (btw ovo tipkam vec preko pola sata jer se dodajemo s dudom 🤦🏼‍♀️)
    Thinkpink 😘😘 drzi se! Bas mi je zao… Znam da ti ovo mozda nije neka utjeha al evo imam 2 osobe bliske koje se pikaju inzulinom prije svakog obroka i normalno zive. Imaju tu (kak ja kazem) olovku sa sobom, npr ak idemo u restoran ode u wc prije, pikne i jede s nama dalje. Neznam sad kolko ima tih stupnjeva itd. Al samo kazem, sad ti je sok, al naucis se zivjeti sa time. Imas svoju srecicu malu koju ste dugo cekali i docekali. Neka te ona utjesi. ❤️
    Mrgud carape iz h&m 16/18 sam uzela jer je dosad imala 13-15 i te su joj male.
    .
    Neznam koja je pitala… I meni su cicke bile praznije kad sam imala mengu.

Hvala ti na odgovoru ❤️

annika
    03. Svibanj 2020. 22:54

Mene isto mare brine jer bi se bar javila jednom porukom da ništa ne stigne

[iimg]

Damnarexx 🌺
    03. Svibanj 2020. 23:21

Lavice sto se tice rote, moja ce isto sa god i nesto u vrtic tako da bi ju cijepila.
    Deedee sve su ti cure rekle. Pa ti imas jednu jako dobru i lijepu curicu. Ne brigaj☺️
    Thinkpink jao! Bas mi je zao😟 drzim fige za najbolji moguci ishod🤞 al kao sto je jedna od cura rekla, nije strasno i da se zivjeti normalno s tim i drzati pod kontrolom. Ja otkako si 'znam' baku, ona se pikala..malo pazila na slatko i to je to vise manje. 
    Jaka si ti zena, uspjet ces se nositi s tim. Samo se isplaci, uzmi vremena za prilagodbu i sve ce biti uredu 🧡 mi smo tu ako ti stogod treba.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.