ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    03. Svibanj 2020. 12:22

LoSa84

LoBi moj je isto puno spavao… roden sa 41 cm, a sad ima 65… znaci 24cm u manje od 6 mjeseciMozda sad ne misli vise toliko rasti pa manje spava.

Bas je lijepo dobio😍🤗 hahah moguce, mozda i nas to ceka, a mozda planira bit manekenka kad vec mama nema te srece 😂😂😂😂

Grizli
    03. Svibanj 2020. 12:28

DeeDee ma ne brij zeno sta ona puno spava i moja spava puno nocu, a tokom dana kako ju uhvati faza. To smatram srecom velikom u svemu tome. I evo u 3 mj dobila 13 cm. Imam osjecaj da ako ovako nastavi cu joj ro u kupovat na odjelu za zene sa 4 godine. 🙈 
    Vezano za cjepljenje ja sam za i mislim da sve predstavlja rizik za djecu pa opet radimo i dajemo im i neke manje korisne stvari. Rade to nego da dobije neku bolestinu od tih.
    Moja curica obozava druge bebe. Danas prvi put vidila drugu bebu i odusevljenje je bilo na vrhuncu. Smijala se ko ludq i pokušavala tu drugu curku hvatat.

Simbalija
    03. Svibanj 2020. 12:53

LoSa84

Simbalajameni su bas rekli da ga ne smijem nositi u nosiljci prema naprijedTo savjetnice za nosenje vele tako da ne znam… A fizijatrica mi je rekla da ga nosimo okrenutog prema naprijed po baby handlingu.
    Evo moram prijaviti da je moj postao uzasan. Vise ne spava no po noci ni po danu bas, tako da DeeDee cekaj samo kad joj prođe mirna faza. Traži pažnju non stop i razljuti se zbog svake gluposti. Npr jutros je htio nagurati u usta onu plasticnu loptu s rupama i naravno nije mogao te se toliko razljutio da je urlao pola sata. Sinoc nije htio jesti, a bio je gladan i urlao je… smirio se tek kad smo napu upalili i onda sam ga hranila u kuhinji pod napom. To je bilo oko 22h i oko 1:30 me probudila nesnosna dreka i tih par minuta koliko mi je trebalo da donesem flasicu skoro su stakla popucala koliko se derao. Srecom da smo u kuci… u 6:00 se ponovilo isto. Dakle… nemam vise dijete koje spava od 22 do 6Non stop se nešto ljuti
    Vidim o čarapicama… njemu su zimske carape iz Lidla 11-14 male no neke ljetne (sportske) su mu ok… ok mu je iz pepca 0-15, ove od 15 na dalje su mu velike u stopalu no ima debele noge pa mu se sve carapice urezuju
    Jucer mi mama u Kauflandu kupila neke Wickies pelene (49 kn 70 kom) i nisu lose, jedino nemaju nikakav dizajn na sebiciste bijele su. Ja nisam normalna… poslije svakog potrosenog paketa kupim druge pelene jer mi jedne te iste dosadi upotrebljavati stalno. Jel ima jos takvih?

Pa da u pravilu se ne smije, mislim smije se pod uvjetom da imaš nosiljku koja podržava takvo nošenje, da se beba samostalno posjela i ne više od pola sata na dan sa velikim uskličnikom da ne smije zaspati. Tako da lakše je reći da se ne smije 😁
    Možda tvoj ne smije uopće s obzirom da je neurorizičan.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Lavica27
    03. Svibanj 2020. 12:57

Kratko da nasvrljam, DeeDee brijes...ja pak s kim god pricam isoada da moje dijete nije kao tudja jer odrapi on 5-6 sati (bilji dani) u noci u prvoj rundi a onda nemogu napisat cak da spava nakon hranjenja jer ga ja k sebi prebacim i kako zakmeci ja gurnem sisu pa je to jedno 55 hranjenja do jutra. Znam da sam si sama kriva i da radim sve suprotno nego s kceri i mislim da idem linijom manjeg otpora a zapravo da ga nisam lijena vracat nazad plus dobacit dudu jos koji put i ja bi mirno spavala plus kicma bi mi rekla hvala. Preko dana je ko vekerica,otkad se probudi nakon 1.5h zakmeci ds mu se spava  2,3 spavanja po cca 45 min i jedno od 3 sata. Dobio je u 3 mj cm,reko bi covjek da prespava noc😂
    Carapice su meni najbolje ispale iz LC waikiki i lidl,ovo sve ostalo spada...

DeeDee
    03. Svibanj 2020. 13:11

Haha pa na kraju svi spavaju 🙈 tj. nekako pola-pola sad ispada 🙂
    Lavice, ona od početka ful puno spava a zadnja dva tjedna po noći odkrmi deset sati 🤷 aa preko dana kako kad, bez pravila. Sad se  osjećam kao drama queen, ali fakat sam bila zabrijala na loše, zakašnjela postporođajna ili uranjeni pms 😁

[/url

03. Svibanj 2020. 13:18

DeeDee to se one ciji spavaju ne zele hvaliti da se ne ureknu 

Simbalija
    03. Svibanj 2020. 13:43

DeeDee

Haha pa na kraju svi spavaju 🙈 tj. nekako pola-pola sad ispada 🙂
    Lavice, ona od početka ful puno spava a zadnja dva tjedna po noći odkrmi deset sati 🤷 aa preko dana kako kad, bez pravila. Sad se osjećam kao drama queen, ali fakat sam bila zabrijala na loše, zakašnjela postporođajna ili uranjeni pms 😁

Ne sekiraj, ako ima dovoljno popiškanih pelena i napreduje u težini/visini po svojoj krivulji rasta nemaš nikakvih razloga za brigu. Postoje bebe spavalice i nespavalice, ne bi inače postojala izreka spavaš kao beba. 😁 Moja ima faze kad se budi 3835 puta i kad kao sinoć se probudi svega triput i to na minutu koliko joj traje cicanje. Izmjenjuju se jednako često.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading 🌈 due date 28.5.2025.

Točkica37
    03. Svibanj 2020. 13:53

Lavica27

Kratko da nasvrljam, DeeDee brijes…ja pak s kim god pricam isoada da moje dijete nije kao tudja jer odrapi on 5-6 sati (bilji dani) u noci u prvoj rundi a onda nemogu napisat cak da spava nakon hranjenja jer ga ja k sebi prebacim i kako zakmeci ja gurnem sisu pa je to jedno 55 hranjenja do jutra. Znam da sam si sama kriva i da radim sve suprotno nego s kceri i mislim da idem linijom manjeg otpora a zapravo da ga nisam lijena vracat nazad plus dobacit dudu jos koji put i ja bi mirno spavala plus kicma bi mi rekla hvala. Preko dana je ko vekerica,otkad se probudi nakon 1.5h zakmeci ds mu se spava 2,3 spavanja po cca 45 min i jedno od 3 sata. Dobio je u 3 mj cm,reko bi covjek da prespava noc😂
    Carapice su meni najbolje ispale iz LC waikiki i lidl,ovo sve ostalo spada…

Ja sam.poludila sa carapicama. Na kraju šogi uzela waikiki 6do12 mj i savrsene mu. Konacno. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

beba2025❤
    03. Svibanj 2020. 14:01

DeeDee, moja spava 4-5 dan po sat, nekad dva, a nekad ju probudim da papa. Po noći spava od 22h-04h,papa i opet zaspe do 7h.
    Ne brine me to, ove dvije su isto tako spavale stalno. Velike su i zdrave🥰

Ne brini ništa ❤️

Moja sad ima 64cm i 7,5kg😍

DeeDee
    03. Svibanj 2020. 14:23

LoSa sad kad me noćas krenu sve spominjati 😂😂

Hvala cure 🖤

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.