LoBi da ici ce na vjezbe. Makar ja ti mislim da to nije nista strasno, da fizijari svima nađu dijagnozu. Nama isto pedijstrica rekla da ne vidi na njemu nikakva odstupanja no ako je fizijatrica rekla da idemo na vjezbe. Mislim da nije kao to problem sam po sebi vec da mu je prerano da se dize.
Da, slazem se. Ja sam vec prije sumnjala na hipertonus jer se jako izvijala u luk i jako rano pocela drzat glavu sama, ali to je cesto kod nedonoscadi pa se ne brinem previse, ovo izvijanje je prestala raditi sama od sebe, a dize se jer ju zanima sto ima vani kad je npr u kolicima ili u kinderbetu, tako zvirnja okolo. Mislim da nije to nista prestrasno, samo sam htjela cuti sto su ti rekli jer mi je ostalo u sjecanju da si pisala da i tvoj to radi.
Hvala🙂
A vjerujem LoSa da. Ma znam Mrgud, tnx, al ono dođu takvi dani jbg.. prvo mi je ovo za spavanje bilo super ali kad stalno čitam da se 90% vas žali na nespavanje i + s kim god popričam o tome, svi me čudno gledaju..naravno da mi je to super i ne bi se mijenjala (hvala:D) ali fakat sam počela razmišljati da nešto nije u redu.. prekjučer sam je presvukla i nahranila nakon cijele noći, otišla na wc, vratim se, ona spava a ja u plač 🙈
i još taj dan pričam s frendicom (nema djece i imale smo loše fore kad sam ostala trudna :D), pita me kako je, ako sam nenaspavana i to sve, ispričam joj i ona zaključi "a daj, pa to se ni ne računa kao da imaš bebu". To je bila zajebancija i nije mislila ništa loše, jako smo dobre, znam da joj je humor kao moj 🤣 ali uglavnom, kad sam poklopila, opet u plač. Nisam baš pretjerani plačko, nemam pojma koji mi je ovih dana..
[/url
Moja curka danas ima 4 mjeseca, a ja vec 3 menge iza sebe hhah za 10 dana ocekujem 4.
Tako da sam ja jedna od sretnica koje su dobile odmah 1.mjesec nakon poroda😂😂
Imala sam prije uzasno bolne m, sad ni ne osjetim da imam, tako da bar nesto pozitivno.
Jedino sam primjetila da mi je Nika tih dana prije nego dobijem jako nervozna i smanji mi se mlijeko i vodimo borbu 3,4 dana i onda se opet poveca normalno i ona bude ok😂
Ma meni je pedijatrica rekla da je moj dobio dijagnozu jer je prematurus (koja glupi poluprevedeni izraz), a da je rođen terminski da ga ona ne bi slala fizijatru. Tako da vi ciji su klinci terminski ne morate brinuti... U SAD-u ni ne postoji dojagnoza hipertonije... samo u ekstremnim slucajevima kad npr. dijete uopce ne savija koljena. Isto ako ste citali malo onog pedijatra Richtera (ili tako nekako) po netu... on veli da nema neurorizične djece, vec samo one zdrave i one s neurološkim poremecajima. Isto kao i moja pedijatrica veli- nismo ni nećemo svi biti sportaši i gimnastičari. No kod mene sko vec postoji dijagnoza cemo je ispravljati. Evo sad vec nekih 10 dana malo vjezbamo i vise se ne buni toliko kad je na boku a prije nije htio tako biti (to mu odjednom tako došlo, ili trbuh ili leđa... bok nikako). Mislim da i oni imaju neke čudne faze.
A vjerujem LoSa da. Ma znam Mrgud, tnx, al ono dođu takvi dani jbg.. prvo mi je ovo za spavanje bilo super ali kad stalno čitam da se 90% vas žali na nespavanje i + s kim god popričam o tome, svi me čudno gledaju..naravno da mi je to super i ne bi se mijenjala (hvala:D) ali fakat sam počela razmišljati da nešto nije u redu.. prekjučer sam je presvukla i nahranila nakon cijele noći, otišla na wc, vratim se, ona spava a ja u plač 🙈
i još taj dan pričam s frendicom (nema djece i imale smo loše fore kad sam ostala trudna :D), pita me kako je, ako sam nenaspavana i to sve, ispričam joj i ona zaključi "a daj, pa to se ni ne računa kao da imaš bebu". To je bila zajebancija i nije mislila ništa loše, jako smo dobre, znam da joj je humor kao moj 🤣 ali uglavnom, kad sam poklopila, opet u plač. Nisam baš pretjerani plačko, nemam pojma koji mi je ovih dana..
I moja je isto spavalica i pocela sam se brinuti kad sam vidjela da su ovdje svima bebe budne dosta i vode borbu s tim spavanjem, a moja non stop spava, ali moram i sama prestat s tim usporedivanjem i zelim sto vise uzivati u njoj (ovo malo sto je budna 😂😂) ona je bas nervozna ako je ne spustim u kinderbet da spava, oce bit sama, pokrije se rukom po glavi i zaspe 😂😂 spava cijelu noc i jos dosta po danu, ali ja racunam da zato dobro i raste. Rodila se s 46 cm, u 1.mjesecu je narasla 9 cm, sad ima vec preko 60.
tako da samo nek spavaju imaju cijeli zivot pred sobom za bit budne😂😂
LoBi moj je isto puno spavao... roden sa 41 cm, a sad ima 65... znaci 24cm u manje od 6 mjeseci Mozda sad ne misli vise toliko rasti pa manje spava.
I moja je isto spavalica i pocela sam se brinuti kad sam vidjela da su ovdje svima bebe budne dosta i vode borbu s tim spavanjem, a moja non stop spava, ali moram i sama prestat s tim usporedivanjem i zelim sto vise uzivati u njoj (ovo malo sto je budna 😂😂) ona je bas nervozna ako je ne spustim u kinderbet da spava, oce bit sama, pokrije se rukom po glavi i zaspe 😂😂 spava cijelu noc i jos dosta po danu, ali ja racunam da zato dobro i raste. Rodila se s 46 cm, u 1.mjesecu je narasla 9 cm, sad ima vec preko 60.
E to je to, ajme kako mi je sad lakše (ne uspoređujem 🙈🤣). I moja je dobila 11cm u manje od 3 mjeseca.
.
Odosmo u šetnju po antidepresiv na sunce ☀️
[/url
Ma meni je pedijatrica rekla da je moj dobio dijagnozu jer je prematurus (koja glupi poluprevedeni izraz), a da je rođen terminski da ga ona ne bi slala fizijatru. Tako da vi ciji su klinci terminski ne morate brinuti… U SAD-u ni ne postoji dojagnoza hipertonije… samo u ekstremnim slucajevima kad npr. dijete uopce ne savija koljena. Isto ako ste citali malo onog pedijatra Richtera (ili tako nekako) po netu… on veli da nema neurorizične djece, vec samo one zdrave i one s neurološkim poremecajima. Isto kao i moja pedijatrica veli- nismo ni nećemo svi biti sportaši i gimnastičari. No kod mene sko vec postoji dijagnoza cemo je ispravljati. Evo sad vec nekih 10 dana malo vjezbamo i vise se ne buni toliko kad je na boku a prije nije htio tako biti (to mu odjednom tako došlo, ili trbuh ili leđa… bok nikako). Mislim da i oni imaju neke čudne faze.
Da, da kuzim. I moja se vodi kao prematurus jer je rodena u 35. tjednu, rekla je ped da cemo vidjeti za fizijatra kako se bude razvijala, ali sad kako je ova korona bila nismo nikud ni mogli. Vidjet cemo sad na sljedećem pregledu.
Ma sve to dode na svoje, netko prije netko kasnije. Nekad se samo brinem da nesto necu prepoznati na vrijeme pa da nebi bilo kasno za neke vjezbe, ali nekako sam svaki dan sve opustenija i vidim da je ona skroz ok. Ima se pravo ponasati i kao dijete od 3mj i kao od 4.tako da necu nista forsirati i nek ide sve svojim tokom.
E to je to, ajme kako mi je sad lakše (ne uspoređujem 🙈🤣). I moja je dobila 11cm u manje od 3 mjeseca.
.
Odosmo u šetnju po antidepresiv na sunce ☀️
Ma i meni je bilo lakse kad sam vidjela da tvoja spava haha zato sam ti i napisala.
I mi cemo kad se probudi 😂😂(da moze opet spavat u setnji hahaha) uzivajte 🤗
DeeDee samo ti hoću reći da imamo sličnu bebu, moja je od prvih dana valjda bila sposobna prespavati cijelu noć, budila sam ju nakon 4,5h stalno jer me strah jako bilo, sad prespava najčešće prvi san 8h,al kad je gladna budi se prije. Hoću reći svaka beba je za sebe, moja je svaki dan drukčija, evo sad već 3.put danas spava, a prekjučer je valjda sveukupno pol sata cijeli dan spavala.
Sortiraj odgovore
Najstariji