Jutro.
Ja ne volim cjepiva, ali ih cjepim , pogotovo od kad mi je I dobio besežitis. Ugl malac se cjepio i iduci dan je bio full razdrazljiv i cendrav.
Grizli i moj ima ponekad sluzavu stolicu. Vjerujem da je to od sline koju zguta.
Think javi nam se. Brinemo.
Do kad se rota moze najkasnije primiti?i da li i.a rok djelovanja to "cjepivo"?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jutro žene!
Mi smo se naspavali pa se nećemo puno jadati .
Jučer sam vidjela da mu se na donjim desnima bijeli na mjestima obje jedinice i trice . To sam išla gledati samo zato što je cijeeeeli dan bio nemoguć, ali zato je lijepo u kolicima odspavao (srećom ipak bilo nekog sunca pa smo popodne izašli van). Tražio jesti svaka 2 sata, max. i onda zaspao prije 9 i spavao do 7 ujutro
.
-
mrgud, i ja se pitam isto. Kod nas u Slavoniji čim malo zagrije bude vruće, a ne znam kada se bebe mogu malo raskomotiti.
Vidjela sam u C&A web shopu fora šilterice i šeširiće pa planiram to kupiti kada se otvori trgovina poslje 11.5. Nadam se samo da ljudi neće odmah na druženja po shopping centrima već da će doći kupiti što im treba... Ali sumnjam...
-
DeeSB, doborodošla u klub . Meni nije bila bolna, ali zato 3 dana dosta obilna i onda još 2 dana onako bezveze.
-
Tockica, baš sam nekidan čitala za rotu jer sam prvi puta čula za to cjepivo ovdje na forumu, nitko mi ga prije nije ni spomenuo . Ako sam dobro zapamtila do 6 mjeseci se treba primit cjepivo... Ja ne znam hoću li tražiti da ga cijepe za to...
Tockice, rota se mora primit do 6. Mj. Ide u 2 doze, razmak izmedu doza je mjesec dana (neke cure su imale razmak 2 mj). Djelotvornost cjepiva je oko 2 godine. Al kao poanta je da kad bebe dobiju rota virus ful dehidriraju i obicno zavrse u bolnici, a vec kad su malo veci onda lakse podnesu.
Losha zaboravila sam napisat da mi isto imamo crvenu lisicu iz pepca 😂 i mali ju obozava. Imamo onu veliku kojoj se rep nazete pa svira. I onu malu koju kad stisnes trubi ko one igracke za pse 🙈😂
E di vi kupujete carape? On je lidlovske 11-14 sve preraso. Iz pepca imam 15-18 al te se neke ogromne. Na hm online nema ni jedan model za narucit 16-18 🙄
LoBi da ici ce na vjezbe. Makar ja ti mislim da to nije nista strasno, da fizijari svima nađu dijagnozu. Nama isto pedijstrica rekla da ne vidi na njemu nikakva odstupanja no ako je fizijatrica rekla da idemo na vjezbe. Mislim da nije kao to problem sam po sebi vec da mu je prerano da se dize.
Tu sam mrgud, dobila sam zabranu čitanja od dečka i od mame pa sad čitam lagano i kad se uznemirim gasim u roku odmah :D
Malo me čopila depra, počela sam se uspoređivati, a to nikad u mojoj glavi dobro ne završi + nije pomoglo šta Vita sve obratno od većine djece tu. Ne kraju sam plakala jer šta je njoj da stalno spava, a onda kad sam shvatila da joj nije ništa (uostalom i pedijatrica mi je rekla da su jednostavno neka djeca spavači a neka nisu i da se to brzo promjeni i da uzivam dok traje), onda sam iduća dva dana plakala jer se osjećam apsolutno beskorisno i nesposobno. Jučer smo bili na tom rođendanu i napokon sam se normalno podružila pa sam malo bolje volje. Iako, da mi ne bi bilo dosadno sad malo razbijam glavu s tim da li su svi koji su bili prisutni zdravi i s tim što sam jela kolače, bravo mozak 💪
.
Menga nije na vidiku.
.
Kao što je netko napisao uvijek sam bila iznimno za cijepljenje dok nije došlo vrijeme za cijepiti moje dijete. Cijepim ju, ali s ogromnim grčem u želucu.
[/url
Jutroo…evo i ja prijavljujem mengu 🤣 Nisam je uopce pozelila iako mi se za sada cini blaza nego prije i jos nisam ni jedan brufen popila, nadam se da ce tako i ostati.
Mi jucer bili kod necakinje na rodjendanu, samo najuzi krug. Dok smo bili tamo uzela ja seficu i idemo u djecju sobu da malo razgleda, imaju hrpu igracaka i sve se sareni kao sigurno ce biti odusevljena….znaci ne da nije bila odusevljena nego se toliko rasplakala da sam je jedva smirila. I kad je odspavala malo pokusam opet (kao sigurno je bila nervozna jer joj se spavalo) i odmah s vrata u plac. Dijete se boji djecje sobe, to stvarno nisam ocekivala. 😞😂
Čitala sam da kao bebe se ne smiju pretjerano senzorno podraživati jer da mogu reagirati kao tvoja. Kao to im je previše toga odjednom plus je nepoznat teritorij, iz istog razloga se preporučuje ne nositi bebu prema naprijed u nosiljci (to je jedan od razloga, drugi je da je to nepravilan položaj za kičmu).
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading 🌈 due date 28.5.2025.
Simbalaja meni su bas rekli da ga ne smijem nositi u nosiljci prema naprijed To savjetnice za nosenje vele tako da ne znam... A fizijatrica mi je rekla da ga nosimo okrenutog prema naprijed po baby handlingu.
Evo moram prijaviti da je moj postao uzasan. Vise ne spava no po noci ni po danu bas, tako da DeeDee cekaj samo kad joj prođe mirna faza. Traži pažnju non stop i razljuti se zbog svake gluposti. Npr jutros je htio nagurati u usta onu plasticnu loptu s rupama i naravno nije mogao te se toliko razljutio da je urlao pola sata. Sinoc nije htio jesti, a bio je gladan i urlao je... smirio se tek kad smo napu upalili i onda sam ga hranila u kuhinji pod napom. To je bilo oko 22h i oko 1:30 me probudila nesnosna dreka i tih par minuta koliko mi je trebalo da donesem flasicu skoro su stakla popucala koliko se derao. Srecom da smo u kuci... u 6:00 se ponovilo isto. Dakle... nemam vise dijete koje spava od 22 do 6 Non stop se nešto ljuti
Vidim o čarapicama... njemu su zimske carape iz Lidla 11-14 male no neke ljetne (sportske) su mu ok... ok mu je iz pepca 0-15, ove od 15 na dalje su mu velike u stopalu no ima debele noge pa mu se sve carapice urezuju
Jucer mi mama u Kauflandu kupila neke Wickies pelene (49 kn 70 kom) i nisu lose, jedino nemaju nikakav dizajn na sebi ciste bijele su. Ja nisam normalna... poslije svakog potrosenog paketa kupim druge pelene jer mi jedne te iste dosadi upotrebljavati stalno. Jel ima jos takvih?
Eto a ja nisam htjela kupit te iz pepca 0-15 jer kao ak je preraso lidlovske onda ce mu ove bit male. Kupim vece a te ogromne 😫😂 mikio koji broj iz hma su vam prevelike? Moj isto ima stopalo oko 10 cm, nemrem naravno to izmjerit tocno jer on nema sekunde mira 😂a uvijek zaboravim kad spava 🙈
Deedee daj nemoj bit luda i bedirat se. Ja isto tak stalno svojem dajem svaki dan tisucu dijagnoza. Al mislim da bi bila jos luda da nisam otkrila ovaj forum jer bi tek tad mislila da nis nije u redu. Po nicem osim po spavanju nisam primjetila da je Vita drugacija od ostale djece. A vjeruj mi rado bi se mijenjala 😉 tj halo. Jesi procitala da se i mali mrgud poceo budit samo u 3. 💪💪😂 ja stalno mislim da je hipertonican. Sad pogotovo jer kak se okrece na bok stalno je u nekim polozajima da ga nemrem gledat 🙈 al pedica nis ne komentiraa pa onda odustanem od samodijagnoza. I da, apsolutno podrzavam druzenje s ljudima. Se sjecas kak sam ja napisala prosli vikend poslje prve kave da sam se preporodila! Obozavam svoje dijete al fkt povremeno treba vidit “odrasle “ razgovore 😁🙈😊
Samo sam u zurbi stigla procitat za carape... Meni su se najbolje pokazale iz mullera baby beauty njihove. Kad procitam ostatak javim se
Ja dam pitala zadnji put dr da pogleda dali mi je ona hipertonicna ili hipo...ja kazem kao da me strah da se nesto dogada a ja ne primjetim...kaze ona nakon pregleda da nije nista sa malom i da smo zato tu svaki mj da bi oni pratili bebu u razvoju...tako da odustajem od svih dijagnoza i samo hvala bogu na zdravoj bebi....najbolje nista ne citat i istrazivat...na kraju sam se osjecala kao luda🥴🥴...
Sortiraj odgovore
Najstariji