Mame, ĆĄta vi mislite o cijepljenju?
Mi smo do sad uvijek redovito cijepili. Uvijek sa strahom, ali.. nekako uvijek mislim, mora se, ne bih mogla podnijeti da ne cijepim i onda neĆĄto bude.Â
MeÄutim, pogledala sam neki film o cijepljenju i sad tek umirem od strahađđ
Damnarexx meni je kcer sa 9mj zveknula s kreveta onaj visoki do ispod guzice madrac i to ni vise ni manje u faking Istanbulu . Kid da idem usred noci,kako da se sporazumijevam :O Uglavnom nistq joj nije bilo hvala Bogu a na glavu je pala. .
Mala ja imam od kceri kinderkraft pilot i to mi je u top 5 best buyeva sto se tice opreme za bebe. Imam ih 2 god,prosla su svasta i i dalje ko nova. Jedino nisu za recimo dibokinsljunak al nijedna kisobran s malim kotacima nisuâŠ
Hvala ti, znaci mi info iz prve ruke. Znas li mozda kilazu? Vidim da ne zauzimaju puno mjesta i da su prakticna..za neke koje sam htjela kupiti sam procitala da tockovi uzasno bruje, da se plastika klima...za kinderkraft nisam skoro nista lose pronasla
Hvala Ti ĆŸivote, srce mi se smijeđ
Damnarexx, ne brini, stvarno, to ni nije pad, iako razumijem tvoju brigu, straĆĄno je kad prvi put padnu. DrĆŸi se i ne sikiraj se previseâ€ïžali, ako osjeÄaĆĄ da ju trebaĆĄ odvesti kod ped. odvedi, da ti bude lakĆĄe. â€ïž
Moja curica kad je imala dvije godine, jedan mali se zaletio i gurnuo ju na beton, Äula sam samo tupi udarac glavom. Bilo mi je to prvo dijete, mlada, glupa, sama, posluĆĄala sam tetku i pedijatricu i nisam je odvela nigdje. Dan danas imam griznju savjesti zbog toga. Uvijek ju pratim sa strahom i mislim si.. MoĆŸda je neĆĄto i bilo, ali se joĆĄ ne vidi. Tako da si nikad neÄu oprostiti ĆĄto sam je uopÄe odvela u glupi park!!
Mikio, baĆĄ mi te ĆŸao, idi spavati dok mozesđ€âșïž
RedFox, jbg. za mengu. Ja isto danas dobila, baĆĄ stetađđ
Jooj hvala tiđ§Ąđ§Ą
Ajme meni. Beton. Glava. Horror!
Sva se jezim.
Al ako je bila okej, ako je sada dobro.. Mislim da joj ne moze biti tako neka dugorocna posljedicađ§
.
Sto se tice cijepiva, ne zelim uopce razmisljati o tome.. O mogucim posljedicama, nuspojavama. Samo si usijavam strah i dodatni stres koji mi nije potreban.
Bojim se, al se nadam da nece bit nistađŁ
Takodjer gledam na to kao 'mora se'.Â
Btw do kad se moze cijepiti na rotu? Nama nasa pedijatrica uopce nije ponudilađ
Beba i ja se isto tako osjecam zbog cjepljenja...al opet da se ne cjepe pojavile bi se te bolesti koje su se sprijecile cjepljenjem...cure kakav vam je pat pat bio...kakve su velicine....
Kuzim, da, ja se isto bojim i razmiĆĄljati, ali.. Eto.. Strah me je.. Nisam nikad do sad to na glas rekla, jer, ne ĆŸelim napade od onih koji su Za cjepiva niti da mi dodatno ispiru mozak oni koji su PROTIV.Â
KaĆŸem, sve smo cijepili, ali.. Sad ova mala beba, nakon cijepljenja sa 2mj.je dva dana samo spavala i jela. Pedijatrica je rekla da je to normalno, a baĆĄ u ovom filmu spominju to spavanje i da je to oĆĄteÄenje mozga od cjepiva!
Ma, poludjet Äu. Trebam ju sad uskoro voditi na cijepljenje, a muka mi je.Â
Ćœao mi je ako sam neku od vas uznemirila.Â
Ali, ne smijem nigdje drugdje pisati tako neĆĄto, pa sam ovdjeđ
beba zasto si to iĆĄla gledati? Samo se uznemirujes
Cijepljenje je spasilo viĆĄe ĆŸivota od bilo kojeg drugog lijeka ili tretmana... a i svi vidimo sad oko korone ĆĄto se dogaÄa kad nemamo cijepivo a beĆĄtija se ĆĄiri...
Ima filmova i o nedjelotvornosti kemoterapije, povezanosti 5G i korone i sl. I svi ti filmovi kad ih pogledaĆĄ izgledaju smisleno...no znanost ipak veli drugaÄije.Â
Ja nisam dovoljno nit strucna nit zelim preuzeti odgovornost na sebe i da velim da ne cijepe moje dijete kontra preporuka. Sto ako oboli od npr. hripavca, a mogla sam to sprijeciti a nisam jer je bio tamo neki film...
 Inace, nekad davno mojoj baki je umrla beba od hripavca (mamin najstariji brat)... tad nije bilo cijepiva...
Damnarexx meni je kcer sa 9mj zveknula s kreveta onaj visoki do ispod guzice madrac i to ni vise ni manje u faking Istanbulu . Kid da idem usred noci,kako da se sporazumijevam :O Uglavnom nistq joj nije bilo hvala Bogu a na glavu je pala. .
Mala ja imam od kceri kinderkraft pilot i to mi je u top 5 best buyeva sto se tice opreme za bebe. Imam ih 2 god,prosla su svasta i i dalje ko nova. Jedino nisu za recimo dibokinsljunak al nijedna kisobran s malim kotacima nisuâŠ
Hvala ti, znaci mi info iz prve ruke. Znas li mozda kilazu? Vidim da ne zauzimaju puno mjesta i da su prakticna..za neke koje sam htjela kupiti sam procitala da tockovi uzasno bruje, da se plastika klimaâŠza kinderkraft nisam skoro nista lose pronasla
Znam,5,2kg,imaju i pojas da se na rame nose kao torba,ma zakon su kolica. Nista ne skripi... nosivost je do 15 ili 17kg kao i vecina kolica.ja bi potrpala svasta na ta kolicađ I uvijek su mi u autu stajala a ova 3u1 sam za setnje po gradu...
Damnarexx nije ti ponudila jer vjerojatno smatra da ti nije potrebno. 2 doze do 6.mj ĆŸivota treba primiti. Ja da nemam vrticko starije dijete ne bi cijepila dodatnim cjepivima . A ovako,moraju u vrtic oboje k hocu necu moram cijepiti. Da mi je skroz cista situacija u glavi oko tih cjepiva,nije,al nemam baĆĄ pretjerano izbora. Moj na kraju od rote nije imao nuspojave,kako po 1 na dan kao inace. Â
Sad cete mi se smijat al sam otkrila kad spavam popodne da izdojim navecer tocno duplo vecu kolicinu mlijekađđ
Hvala ti, znaci mi info iz prve ruke. Znas li mozda kilazu? Vidim da ne zauzimaju puno mjesta i da su prakticna..za neke koje sam htjela kupiti sam procitala da tockovi uzasno bruje, da se plastika klimaâŠza kinderkraft nisam skoro nista lose pronasla
Znam,5,2kg,imaju i pojas da se na rame nose kao torba,ma zakon su kolica. Nista ne skripi⊠nosivost je do 15 ili 17kg kao i vecina kolica.ja bi potrpala svasta na ta kolicađ I uvijek su mi u autu stajala a ova 3u1 sam za setnje po graduâŠ
Damnarexx nije ti ponudila jer vjerojatno smatra da ti nije potrebno. 2 doze do 6.mj ĆŸivota treba primiti. Ja da nemam vrticko starije dijete ne bi cijepila dodatnim cjepivima . A ovako,moraju u vrtic oboje k hocu necu moram cijepiti. Da mi je skroz cista situacija u glavi oko tih cjepiva,nije,al nemam baĆĄ pretjerano izbora. Moj na kraju od rote nije imao nuspojave,kako po 1 na dan kao inace.
Sad cete mi se smijat al sam otkrila kad spavam popodne da izdojim navecer tocno duplo vecu kolicinu mlijekađđ
ZaĆĄto smijati?
Pa, dokazano je da se stvara veÄa koliÄina mlijeka kad majka spava, zbog hormona koji se tada luÄi.samo ti spavaj.ja sam danima zabrinuta i neispavana i mlijeko mi se toliko smanjilo da se jedva napapa, a do sad sam ga bacalađđ
C1M4, ako se ljutiĆĄ ĆĄto pitam, samo me ignoriraj.
Da li si ti na kraju dala cijepiti svoju bebicu ili ne?Â
beba zasto si to iĆĄla gledati? Samo se uznemirujes
Cijepljenje je spasilo viĆĄe ĆŸivota od bilo kojeg drugog lijeka ili tretmana⊠a i svi vidimo sad oko korone ĆĄto se dogaÄa kad nemamo cijepivo a beĆĄtija se ĆĄiriâŠ
Ima filmova i o nedjelotvornosti kemoterapije, povezanosti 5G i korone i sl. I svi ti filmovi kad ih pogledaĆĄ izgledaju smislenoâŠno znanost ipak veli drugaÄije.
Ja nisam dovoljno nit strucna nit zelim preuzeti odgovornost na sebe i da velim da ne cijepe moje dijete kontra preporuka. Sto ako oboli od npr. hripavca, a mogla sam to sprijeciti a nisam jer je bio tamo neki filmâŠ
Inace, nekad davno mojoj baki je umrla beba od hripavca (mamin najstariji brat)⊠tad nije bilo cijepivaâŠ
ShvaÄam. Iz istih razloga veÄ 10 godina redovito cijepimo djecu, ALI, prije nije bilo toliko cjepiva, nisu im davali te koktele i nisu starije dvije dobivale dva cjepiva odjednom, a u svakom kokteli.To me muÄi. Gledam tri cijepne knjiĆŸice, takoÄer od kumi i sestrinih, sva starija djeca su manje i rijedje cijepljenja. Ovo sad je pretjerano!Â
Sortiraj odgovore
Najstariji