ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Svibanj 2020. 18:53

Annika i Mala.le 👍 hvala na info za stolicu. Znaci nema brige sve je to u redu zapravo 

• Stelle123
    02. Svibanj 2020. 19:57

Damnarexx 🌺

.
    Jel kome beba pala, lupila se? 😟😟
    Mi smo bili na podu, na dekici i stavila sam ju na trbuh, bila sam odmah do nje. U iducem sam trenu odmakla pogled jer mi je pas zalajao i ona se prevrnula prema meni i malo glavicom u pod/dekicu udarila..mrvicu se culo i malo je zaplakala😣 nadam se da joj nije nista.

Ma to nije niti pad, vidjet ces kad se digne na noge pa padne na ledja ko daska. Inace, pad u razini visine bebe je ok. Opasno je ako padne s prematalice, stola, marame ili tako nesto. 

url=https://lilypie.com]

mala.le.90.
    02. Svibanj 2020. 20:25

Grizli

Annika i Mala.le 👍 hvala na info za stolicu. Znaci nema brige sve je to u redu zapravo

Mome je takva stolica u zadnje vrijeme, moguce da je zbog zubi ali puno ljudi mi kaze da su i njihove bebe imale u ovoj dobi takvu stolicu, vjerojatno zbog jakog slinjenja.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Red Fox
    02. Svibanj 2020. 20:30

Pozdrav svima, ja se nikak uhvatiti moba ovih dva dana. Bili smo na rostilju prekjucer i super je proslo, bio je super raspolozen i spavao je u kolicima. Cak se nije htio puno nositi 🤷🏼‍♀️ Mene je napao gadan gastritis tak da sam umirala od bolova, sad sam na posebnoj prehrani i vec na 1 kg manje u dva dana. Eto sad sam na prisilnoj dijeti. I dosla mi je menga, tak da mi ne zamjerite kaj vas nisam pratila ovih dana 🤦🏼‍♀️
    Malac je super, samo kaj vise nece biti na trbuhu ko prije, puno se brze naljuti. Sad je poceo bas smijesne zvukove proizvoditi, brm brm i to tak da mu slina i mjehurici frcaju iz usta 😂 i neki dan je otkrio kosicu i sad se stalno draga po glavi.
    Za dermatitis nam je pomogao eucerin, skoro se sve povuklo i frosh deterdent smo poceli korisitit.
    Super za sve bebace da su dobro.
    Damnnarex mislim da se ne trebas brinuti, oni su zilaviji nego se cine. Nije pala sa velike visine.
    Bas sam danas razmisljala kak brzo napreduju pa citam kak se vec vase bebe okrecu, a donedavno su nam spavali na trbuhu i bili skroz nesvjesni okoline.
    Zelim svima mirnu noc 🙂

Lavica27
    02. Svibanj 2020. 20:50

Damnarexx meni je kcer sa 9mj zveknula s kreveta onaj visoki do ispod guzice madrac i to ni vise ni manje u faking Istanbulu . Kid da idem usred noci,kako da se sporazumijevam :O  Uglavnom nistq joj nije bilo hvala Bogu a na glavu je pala. . 
    Mala ja imam od kceri kinderkraft pilot i to mi je u top 5 best buyeva sto se tice opreme za bebe. Imam ih 2 god,prosla su svasta i i dalje ko nova. Jedino nisu za recimo dibokinsljunak al nijedna kisobran s malim kotacima nisu...

Lavica27
    02. Svibanj 2020. 20:54

Red fox imam inace probleme s gastritisom tako da suosjecam s tobom,nadam se da bude bolje. U kombi s mengom imas dozvolu da podemonis🙈
    Grizli super ulov... ja jedva cekam neki shopping🙈🙈🙈 think se jos nije javila :( I sluz je smrkljica moguca da...

Damnarexx 🌺
    02. Svibanj 2020. 21:27

Hvala cure, smirile ste me ☺️💕
    Normalno se ponasa, imali smo maloprije epizodu vristanja al to vec smatram pod normalnim jednom do dva puta na dan😂
    .
    Mikio ajme meni, mogu mislit na sta je to licilo😣 ee Nina, Nina..kad dodes u pubertet i kad ti mama krene vracati😂😂😂 nece bit dobro! 🤪
    Meni je moja vristala jedno dva dana..(ne konstantno ofc) bila sam na korak da zovem pedijatricu🙄
    .
    Ja jos nisam usla u Waikaki, al sad ocu cim se ukaze prilika👍👍

Damnarexx 🌺
    02. Svibanj 2020. 21:29

Pardon, Waikiki* 🤦😂

beba2025❤
    02. Svibanj 2020. 21:52

Damnarexx, ne brini, stvarno, to ni nije pad, iako razumijem tvoju brigu, strašno je kad prvi put padnu. Drži se i ne sikiraj se previse❤️ali, ako osjećaš da ju trebaš odvesti kod ped. odvedi, da ti bude lakše. ❤️
    Moja curica kad je imala dvije godine, jedan mali se zaletio i gurnuo ju na beton, čula sam samo tupi udarac glavom. Bilo mi je to prvo dijete, mlada, glupa, sama, poslušala sam tetku i pedijatricu i nisam je odvela nigdje. Dan danas imam griznju savjesti zbog toga. Uvijek ju pratim sa strahom i mislim si.. Možda je nešto i bilo, ali se još ne vidi. Tako da si nikad neću oprostiti što sam je uopće odvela u glupi park!! 

Mikio, baš mi te žao, idi spavati dok mozes🤞☺️
    RedFox, jbg. za mengu. Ja isto danas dobila, baš steta😏😏

Lavica27
    02. Svibanj 2020. 21:56

E da,LC waikiki, ja sam za kcer dosta robe imala od tamo i odlicna kvaliteta! Malo veci brojevi rekla bi...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.