Pozdrav curke 👋
Mrgud hahaha pa to je vrh!😂😂😂 mogu zamislit scenu, i ciscenje. Jao jao🙈🙈
Beba super je sto imas pomoc od curica😊😊
.
Mi smo nocas imali rekord i ja sam u soku😯 stavili je spavati u 22, probudila se u 3, jela i inace je budjenje oko 6.. ja se cimnula iz sna, gledam na sat kad ono 8. Whaaat. I onda razmisljam, da li se budila oko 6 i ako je jela🤨 ugl odlicno😁
.
Jel kome beba pala, lupila se? 😟😟
Mi smo bili na podu, na dekici i stavila sam ju na trbuh, bila sam odmah do nje. U iducem sam trenu odmakla pogled jer mi je pas zalajao i ona se prevrnula prema meni i malo glavicom u pod/dekicu udarila..mrvicu se culo i malo je zaplakala😣 nadam se da joj nije nista.
Da se nadovezem za mobitel. Jbg, zivimo u vremenu kojem zivimo. Meni je takodjer decko cesto na mobitelu zbog posla, i znam da ce ga ona vrlo brzo skuziti. Pokusat cemo odugovlacit sto vise moguce.
A kokoska dok jede, gleda Tv🤦 odmah ga gasim😂
Mi nocas nakon 2h drame oko ispuhavanja nosa skroz zastopanog i deranja nakon usisavanja sa aspiratorom smo odkrmile do 10.30! Moju bas uhvati ko neka panika ako ima smrklje u nosu da je to strasno.
Sto se moba tice vec se naucila kad ju idemo slilati s nije... Jbg slikamo je puno kad mi je slatka. I videoppzovi su joj poznati 🤷♀️. Inace nisam pristasa da djeca gledaju tv ili mob dok jedu pa se nadam da bar to necemo imati kao naviku.
Posto sutra idemo do moje sestre isla nesto kupiti necaku jer se pozalio da je jako narastao i da mu je sva roba mala dosla a zbog korone ne moze mu mama nis ici kupiti, a tata uvijek odabere krivo. Posto mi je sestra onkoloski bolesnik onda sam otisla do c&a uzem tu nesto. Na kraju kupila punu torbu robe sto njemu sto mojoj vrtirepki. Imaju akciju 1 za 10%, 2 artikla za 20%, a 3 za 30%. Iako pise da ne daju na vec snizenu robu ja mojoj curki uzela par stavri snizenih nekih bodija po 9.90kn i na to isto mi dali popust od 30%. Tako da sam obavila dobar shopping za 200 kn samo.
Pozdrav curke 👋Mrgudhahaha pa to je vrh!😂😂😂 mogu zamislit scenu, i ciscenje. Jao jao🙈🙈
Bebasuper je sto imas pomoc od curica😊😊
.
Mi smo nocas imali rekord i ja sam u soku😯 stavili je spavati u 22, probudila se u 3, jela i inace je budjenje oko 6.. ja se cimnula iz sna, gledam na sat kad ono 8. Whaaat. I onda razmisljam, da li se budila oko 6 i ako je jela🤨 ugl odlicno😁
.
Jel kome beba pala, lupila se? 😟😟
Mi smo bili na podu, na dekici i stavila sam ju na trbuh, bila sam odmah do nje. U iducem sam trenu odmakla pogled jer mi je pas zalajao i ona se prevrnula prema meni i malo glavicom u pod/dekicu udarila..mrvicu se culo i malo je zaplakala😣 nadam se da joj nije nista.
Ma ne brini vjerojatno nije nista, prati samo jel se normalno ponasa, ako pocne povracati zovi dr., ali nije to vjerojatno bio tako jak udarac da bi nesto bilo 🙂❤️
Joj Tockice bas sam mislila pitat dal koja kupila sta od njih, jer znam dak sam u Zg bila da mi je roba bila preslatka. To si online kupila ili u trgovini? Onlina kad sam ranije gledala nisu bas imali izbor neki.
Sad sam se sjetila da nam se thinkpink nije nista javljala nakon pretraga... Ili sam preskočila negdje post 🤔
I htjedoh rec Mala.le ja sam osoba koja ne voli lijekove i prilicno sam pritiv toga, al svakako sam za to da se ako beba bas neutjesno place joj se da taj lijek kao sto je kod tebe slucaj, jer mislim da je gore za bebu da place satima i trpi bolove nego da joj se pomogne. Posebno sto vidis da joj je toliko zubica pred izlaza. Sigurno se pati. Nadam se da ce uskoro izaci pa da ce biti lakse.
Vec kad smo kod zubica ako sam dobro zapamtila rekle ste da pred nicanje zubica imaju proljevastu stolicu... Jel bude ona onako ko ljigavac sluzava? Moja vec 2 dan ima takvu pa ne znam jel nesto od hrane sto sam jela ili je mozda do zubica. Donja celjust joj je bas bijela dosta naprijed.
grizli rekla si da je maleckoj nosić zaštopan- vjerovatno joj je stolica takva jer joj se sluz izlučuje u njoj, to ti je super. isto tako kad bude malo veća pa povrati šlajm
[iimg]
Damnarexx ma to bi morao biti puno jači udarac da joj nešto bude. moj je danas isto zveknuo malo glavom od njihaljku, nekako sam ga nzgodno krenula spuštati
[iimg]
Grizli moze biti da zubi rade, ali i ne mora. Ta sluz je vjerojatno od viska sline, tako je i kod moga.
Mi smo u potrazi za kisobean kolicima. Ima li netko iskustva s kinderkraft pilot ili gb qubit+all-city (tako nekako🙉)
Ova su mi preteska i glomazna, nasljedila sam ih al su mi bas teret
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji