ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    01. Svibanj 2020. 23:49

Zarica

Kaj se tice tih zubica uglavnom se cesto problemi za koje se ne mogu naci uzroci pripisuju zubicima, a iznimno je rijetko da niknu tako rano kao kod npr. Simbalije. Mozda cak zbog toga propustite detektirati i pravi problem ako on postoji. A isto bebac nije bolestan kada mu rastu zubici, tako da je mozda bolje preskociti te sirupe i lijekove.
    .
    Ja mrtva. Mali se priljubio za zidic krevetica i zaspao sa rukama na zidicu😄 Danas je bio tolko zahtjevan da smo poceli trazit aplikacije za zabavit bebe. Prvo smo skinuli neki vibrator da mu stavimo u stolac i skuzili kasnije da je namjenjen za neke nastrane stvari 😶 Ne kuzim stvarno kakve sve gluposti postoje. Onda smo nasli neku drugu, kad beba takne ekran pocnu se na tom mjestu di takne nekakve tockice sirit sa super zvukovima. Na to se totalno uzivio, zacaralo ga😄 I jos smo neku sa oblicima i glazbom ocaravajucom za bebu nasli.
    .
    P.s. znam da smo najgori i da je mobitel uzas i da zraci sve znam😒 al muz ga je morao nekako umiriti da ja obavim stvari pa se dogovorili da cemo to svesti na minimum, kad bas nemamo izbora. I u kratkom trajanju (eto da se malo izvucem). Al da pali, fakat pali!

Zarica, nema nitko pravo reći ni misliti da si ovakva ili onakva jer si dala bebi mob.svi se snalazimo kako znamo😊
    Naspram toga sam ja tiranin😂moje dobiju svaka po 10min.tablet za igricu i to ne svakodnevno, jer nekad zaborave🤭ali, mi imamo dvorište, tako da je lako. Beba još nije vidjela mob. 😄

• Zarica
    02. Svibanj 2020. 00:46

beba2019

Zarica

Kaj se tice tih zubica uglavnom se cesto problemi za koje se ne mogu naci uzroci pripisuju zubicima, a iznimno je rijetko da niknu tako rano kao kod npr. Simbalije. Mozda cak zbog toga propustite detektirati i pravi problem ako on postoji. A isto bebac nije bolestan kada mu rastu zubici, tako da je mozda bolje preskociti te sirupe i lijekove.
    .
    Ja mrtva. Mali se priljubio za zidic krevetica i zaspao sa rukama na zidicu😄 Danas je bio tolko zahtjevan da smo poceli trazit aplikacije za zabavit bebe. Prvo smo skinuli neki vibrator da mu stavimo u stolac i skuzili kasnije da je namjenjen za neke nastrane stvari 😶 Ne kuzim stvarno kakve sve gluposti postoje. Onda smo nasli neku drugu, kad beba takne ekran pocnu se na tom mjestu di takne nekakve tockice sirit sa super zvukovima. Na to se totalno uzivio, zacaralo ga😄 I jos smo neku sa oblicima i glazbom ocaravajucom za bebu nasli.
    .
    P.s. znam da smo najgori i da je mobitel uzas i da zraci sve znam😒 al muz ga je morao nekako umiriti da ja obavim stvari pa se dogovorili da cemo to svesti na minimum, kad bas nemamo izbora. I u kratkom trajanju (eto da se malo izvucem). Al da pali, fakat pali!
    Zarica, nema nitko pravo reći ni misliti da si ovakva ili onakva jer si dala bebi mob.svi se snalazimo kako znamo😊
    Naspram toga sam ja tiranin😂moje dobiju svaka po 10min.tablet za igricu i to ne svakodnevno, jer nekad zaborave🤭ali, mi imamo dvorište, tako da je lako. Beba još nije vidjela mob. 😄

Ma kod ovih stariji je to ok. Al mislim da nije bas za bebe. Isli smo sad malo istrazivat. Upravo smo odlucili da ne smijem vise ni tipkat na mob dom dojim kolko smo groznih stvari procitali za blizinu moba i bebe.

• Zarica
    02. Svibanj 2020. 00:48

Place mi se, to mi je bilo glavno da uzmem mob dok mali cica, ode mi jedina razbibriga 😅

beba2025❤
    02. Svibanj 2020. 00:58

Zarica

beba2019

Zarica

.
    .

Ma kod ovih stariji je to ok. Al mislim da nije bas za bebe. Isli smo sad malo istrazivat. Upravo smo odlucili da ne smijem vise ni tipkat na mob dom dojim kolko smo groznih stvari procitali za blizinu moba i bebe.

Hehee,, bravo,, vidiš, da si super mama🥰
    Naravno da nije za bebe, ni za djecu, a i mi odrasli neki previše visimo na tome. 

Anchy_001
    02. Svibanj 2020. 02:01

Zarica

Anchy_001

Hej zene, navukla sam se bila na neku seriju (koju sam gledala sa slusalicama kad je malac jeo 😂) i sad dok sam vas polovila, potrajalo je 😊

Svaki put kad proskrolam zapitam se koja je to serija🙂 I ja i muz volimo gledat navecer kad mali zaspi pa budemo crknuti vecinu tjedna.

Evo i mene dok on jede ns mobitelu 🙈 a kaj cu drugo, il cu gledat u zid i zaspat ili ovo. Mislim da je ovo manja sreta 😊
    Ma ja sam pogledala specijalizanta (the resident).. to sam sama ispratila jer muz nema zeludac za te "doktorske" stvari 😂 meni je bila super, sad cekam da vidim hoce bit nove sezone 🤞

02. Svibanj 2020. 05:37

Zarice tocno je nasa pedijatrica neki dan rekla da su jadni zubi za sve krivi  
    A mobitel... ne znam kako cemo to u normalne granice staviti. Moj muz je non stop na mobitelu... sto zbog posla... sto ubog razbibrige  A malac odmah u ekran gleda ako je negdje pored.
    U zadnje vrijeme moj nekad kad mu nesto govorimo se toliko smije na glas da pocne štucati  Onda ga moramo umirivati.

Lavica27
    02. Svibanj 2020. 08:42

Beba i ja sam tiranin. Tv crtic moze pogledat ujutro i navecer pred spavanje ali mob je jednom ubruke primila i to silom prilika u avionu zbog odgodjenog polijetanja bas da nas ne izbace na terminalu😂 Dala sam joj svoj stari digitalni fotic i sad okolo fotka sve zivo i moram priznat super su fotke neke! Na masi se vidi moja cica dok dojim al i to je umjetnost kaj ne?😂😂😂
    P.s. mrgud da sam ranije rekla...eno ga nocas potegnuo od 20-03ujutro😳 Jos da ja u 20 idem spavat ahahaha

mrgud_zg
    02. Svibanj 2020. 09:28

Jutro! 😁
    Lavice vidis, uvijek mislimo da cemo zacoprat, a nekad bude i suprotno 😉. Moj pak nocas spavao od 21 do 4:30 🙈. Jucer su nam bili starci i kao slavili smo 4.mj malog mrguda 🥰 🎂🎉🥳🥳🥩🍗🍖. Kakvo je to njemu uzbudenje bilo. 😂 nakon izolacije cijelo popodne na rukama, 6 ljudi, slikanje, torta. Nije uspio popodne na vise od 15 min zaspat. Al zato se navecer samo ugasio 😊. Ja sam naravno dok sam sve pospremila isla tek u ponoc 🙄 al ok 😊
    Ali kako nam je jutro pocelo 😂. Presvlacenje hranjenje bljucanje ponovo presvlacenje. I kao sad mi je gol sad cu stat na vagu s njim. I tocno iznad vage mi se posro 😬😣🤪😂😫😫. Pretpostavljam da sve znate koji je opseg ciscenja 😂🙈

Lavica27
    02. Svibanj 2020. 10:02

Ahahahahah mrgud tocno sam te zamislila😂😂😂 I moj ke meni shitstorm priustio jutros😂
    Mikio ne veselim se na duge staze😭

mala.le.90.
    02. Svibanj 2020. 10:15

Mozda je ispalo da ja malom dajem sirup tako olako. Pa nisam pala s Marsa da ga napijam ako nema potrebe🤣 inace, bebi su vec neko vrijeme napuhane dvije jedinice i dvije trice, i pod prstom se osjeti da su skroz blizu izbijanja...to sto je popio panadol 2x u zivotu dok mu izbijaju 4 zuba ga sigurno nece unistiti. 
    Naravno da se za sirup ceka neizdrziva bol, a nakon 4 mjeseca horor grceva i plakanja, valjda znam kako mi dijete place i koje su mu granice izdrzljivosti...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.