Hej zene, navukla sam se bila na neku seriju (koju sam gledala sa slusalicama kad je malac jeo 😂) i sad dok sam vas polovila, potrajalo je 😊
Moj mali je lukas i uspije se okrenut i lijevo i desno, al kak i mikio kaze, ne zna se vratit pa onda deracina kad mu dosadi trbuh 🙈
Slini sve u sesnaest, stalno mu je nekaj u ustima
Isto nije neki dnevni spavac, odcori po 20ak min jedno 3-4 puta dnevno i to je to.. Al dobro, bolje tak pa da po noci spava s budenjima svaka 3-4 sata 😊
Vidim da pisete za twistshake.. Ja narucila s jos 2 kolegice pa je ispalo vise od 100eura i besplatna postarina 🙈 jedino kaj smo narucile prije 3 tjedna i nikak da dode, a bas sam nestrpljiva 😁
Hahaha, Zarice kazes da bi rado da ostanu malecki da di ih stavis tu ih i nades 🙈 moja je isto turbo hiperaktivna. Trazi animaciju cijeli dan (i noc 😅). Ja dok vjesam ves stavim nju u kolica kod sebe i meljem bez prestanka i to joj pase - sad je mama uzela zelenu kvacicu i bijele tatine carape, sad cemo objesiti carape… Ili dok kuham - sad uzmemo krumpir, krumpir sad gulimo, sad sjeckamo… Ko da snimam za neki kulinarski šou 🤣🤣🤣
Znaci mislim da nam svakodnevnica izgleda identicno :) Ja ga postavim u taj prenosivi bouncer/stolac. Nekad pomogne i tv koji je upaljen sa strane🙈 Najbolje kad muz to radi dok kuha pa mu zaboravi neku stvar pokazat prije nego pocne rezat, a mali odma ljut:D
Beba je gledam svaki dan i ne znam se odluciti to je najveci problem. Zato sam ti i rekla ako nemas kamo s time rado jer mi sve bas slatko. Imas kakav tisak blizu da mozes odnjet? Meni u principu 74 ne treba do ljeta sigurno, 68 jos isto nije pa evo ako budes imala koju opciju da posaljes sjeti me se 😉
Zarice 😁😁😁 moja je ista takva sve ju zanima al kratkog roka osim kad pjevam i iznjenjujem glasove tome se najvise smije i najduze ju zabavi. Kazu da hiperaktivne bebe brze uce pa nek te to tješi barem.
Grizli, Može, naravno 🥰
Losa, ma ja nikad nist ne vratim što fulam, jer uvijek odmah operem🤭super da si ti riješila svoje😊
Mrgud, baš je lijepo pročitati da još nečija beba spava🤭🥰
Netko je napisao da daje sirup bebi po preporuci liječnika.. Neću sad ja filozofirati jer nisam kompetentna, ali ja ne bih.
Mislim, sve i da plače, ako su zubići u pitanju.. proći će.. To je tak sam za prvi, poslije izbijanju, skoro i ne skuzim.
Glupo pisati, samo ja, ja, ja... ali, ja zaista izbjegavam lijekove osim kada su prijeko potrebni.
Također je netko spominjao temperaturu, ali nije mi djelovalo da je bila povišena.. Ono što znam otprije je da je normalno da bebe imaju malo višu temp. od nas, kao što imaju brže otkucaje srceka..
I... neću više pametovati😂
Seljo beljo sam.. danas isprobala susilicu i oduševila se.. Koliko ću sad imati više vremena.. presretna sam, 😄
Svima vam ugodnu, mirnu i naspavanu noć želim ❤️
Beba ti ko i ja, samo ja volim malo pametovat😁😁😁 P.s. sama si s njih troje? Stara moja na cem si i zasto ja nisam😂😂
Damnarexx meni patronazna rekla da kad je njima vruce onda kroz taj dio koze tj vlasiste se "hlade". Jer meni isto bilo cudno da bude znojna prakticki a celo hladnije.
Annika 👍👍👍 info za rast temp nisam to znala!
Mikio stvarno ti velika razlika. Sad idem bas vidit hlacica h&m sto imamo. Mozda ti ke samo modela.
Beba robu koju je prerasla i neka 3 stvari koje je dobila plisane velicine 68 (sta ce njoj biti u ljeto dobro i ncee trebat joj) sam zavakumirala u vrece male iz ikee i spremila. Nama je prvo dijete pa mozda ako se kroz 5 godina dogodi drugo imat cu mozda nesto za iskoristit ako ne budem poklonila. Jel bi ih prodala to sto ti je doslo malo? Ja gledam za kupiti bodice 68 i 74 pa mozes poslat mi slikicu ako hoćeš.Lisa, oprala sam ih.
Grizli, rado bih😄, ali još dva mjeseca sam sama s klincima, a nemam koga poslati u poštu u grad.. Da zovem dostavu da pokupe, preskupo je. Tako da samo kupujem.
Jesi vidjela premedene bez rukavića? Baš imaju preslatkih stvari🥰
Oprosti sto upadam ali GLSom ti nije skupo, isto te kosta slanje kao 24paket s tim da za 24paket moras ici na postu itd.. , a ovi ti dodju po paket doma. Danas ih narucis do 15h, ujutro pokupe, iduci dan dostvljaju paket. Na paketi.hr ih narucis. Ja puno saljem pakete i oni su mi najisplativiji i najpouzdaniji.
beba potpisujem sve receno.
U srednjoj skoli sam imala zdravstvenih problema upravo zbog toga jer je moja doktorica opce prakse prepisivala antibiotike ko bombone kad sam bila dijete, a moja mama nije znala da to bas nije dobro. Tako da ja pokusavam izbjegavsti sntibiotike a i ostale lijekove
Lavice,, Hahaa,, ja baš ne volim, ali, eto.. pametujem🤭
.. da, sama sam, ali.. nije nam loše, starija curica obavi školu sama, igra se sa sekom, srednja pospremi krevete, pa se igra.. beba je dobra, samo da je papati i da je čista pelena.. ovakvih kao što su ove tri bih mogla imati još sto 😂.. Malo se organiziramo i sve je divno🥰
Skoljkica, tnx za savjet🥰
Losa, također imam loša iskustva sa više liječnika, tako da uzimam sa rezervom sve što kažu.
Naravno, nekad se mora liječiti i zaista ih ima divnih, ali eto, hvala Bogu, svatko od nas ima i svoju glavu.. pa, znamo što je za djecu najbolje 😊kad to kažem, ne mislim na djecicu koja su zapravo bolesna.. Nego, tipa prehlade, viroze i sl.
Kaj se tice tih zubica uglavnom se cesto problemi za koje se ne mogu naci uzroci pripisuju zubicima, a iznimno je rijetko da niknu tako rano kao kod npr. Simbalije. Mozda cak zbog toga propustite detektirati i pravi problem ako on postoji. A isto bebac nije bolestan kada mu rastu zubici, tako da je mozda bolje preskociti te sirupe i lijekove.
.
Ja mrtva. Mali se priljubio za zidic krevetica i zaspao sa rukama na zidicu😄 Danas je bio tolko zahtjevan da smo poceli trazit aplikacije za zabavit bebe. Prvo smo skinuli neki vibrator da mu stavimo u stolac i skuzili kasnije da je namjenjen za neke nastrane stvari 😶 Ne kuzim stvarno kakve sve gluposti postoje. Onda smo nasli neku drugu, kad beba takne ekran pocnu se na tom mjestu di takne nekakve tockice sirit sa super zvukovima. Na to se totalno uzivio, zacaralo ga😄 I jos smo neku sa oblicima i glazbom ocaravajucom za bebu nasli.
.
P.s. znam da smo najgori i da je mobitel uzas i da zraci sve znam😒 al muz ga je morao nekako umiriti da ja obavim stvari pa se dogovorili da cemo to svesti na minimum, kad bas nemamo izbora. I u kratkom trajanju (eto da se malo izvucem). Al da pali, fakat pali!
I da, nova luda stvar je da pocinje umirat od smijeha kad krenemo s njim pricat na drugom jeziku😂 Probali smo s nasim krnjim njemackim i izmisljenim talijanskim. Presmijesno:) I cak ozbiljno razmisljamo da ga upisemo u neki americki vrtic (ili samo neka engleska grupa). Nismo neki nadobudni, al muzu je to genijalna ideja od kad je skuzio da bebe lako usvoje jezike.
Hej zene, navukla sam se bila na neku seriju (koju sam gledala sa slusalicama kad je malac jeo 😂) i sad dok sam vas polovila, potrajalo je 😊
Svaki put kad proskrolam zapitam se koja je to serija🙂 I ja i muz volimo gledat navecer kad mali zaspi pa budemo crknuti vecinu tjedna.
Sortiraj odgovore
Najstariji