ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Svibanj 2020. 13:37

Pa do 38 nije temperatura. Bebe imaju malo visu temperaturu od odraslih. Moj nikad nema ispod 36.9... obicno 37.1-37.3

01. Svibanj 2020. 13:50

Mi smo u kuponu stavili neki stalak za tv koji vise ne koristimo i na to stavimo ikea kadicu  Odmah porednam je prematalica pa ga samo prebacimo

01. Svibanj 2020. 13:50

kupaonu ne kuponu 

• Stelle123
    01. Svibanj 2020. 14:34

Mi kadicu stavljamo na kosare za prljavu robu i kupamo u wc-u. Al uvijek nas mora bit dvoje jer su kosare klimave, a mali je prostor za ista drugo. Sad sam dobila Jane Aqua sjedalicu pa cu ga s njom kupat u kadi. Ima dva polozaja, lagano poviseni i sjedeci kad za to dodje vrijeme. Al on je bas miran u kadi. 

url=https://lilypie.com]

• mom12
    01. Svibanj 2020. 14:36

Grizli i ja sam gledala taj set i onaj za nekih 46 e u ovom dobijes neki slincek plasticni ili gumeni...i sad se dvoumim😩😩..u ovom dobijes 3 posude 2 boce slinceke i one kao hippies...
    Ja svoju jos uvijek kupam u sobi na stalku u kadici...koliko vristi kad je kupam mislim da ne traje niti 3 min...i to vrsiti sad kad je veca kao maloj joj je pasalo to...koliko se mjenjaju u tako kratkom vremenu

Grizli
    01. Svibanj 2020. 14:42

Mi ju kupamo na kuhinjskom stolu 🤣 koji ne koristimo za nista jer jedemo za sankom. Kadica stokke flaxi (meni pun pogodak) do toga jastuk od prematalice i super nam je.
    Mom mislim da sam vidila da plasticne slinceke njihove imaju isto u outlet 2 kom mislim da su nekih par eura ja vidila tek kad sam poslala narudzbu da sam prije vidila vila bi i to narucila. Meni se taj svidio jer dobije se bas puno toga i ne moram onda razbijat glavu za boce i sve ostalo. 

• mom12
    01. Svibanj 2020. 14:59

Bas ima dosta bocica...i ispati se ga gledala u svijet beba samo onaj za stol kao vakum i posudica ona kao tanjuric 300kn....a ovde za 370 dobijes masu toga

DeeSB
    01. Svibanj 2020. 16:06

Slucajno sam sad naletjela na ovo, malo je skupo ali skroz fora 😀😎 Nedavno smo spominjali gdje se mogu kupiti ovakvi bodiji i majice...

L 💛

Lavica27
    01. Svibanj 2020. 16:18

Haj cure..  mi kupamo u onoj aquascale u kupaoni,imamo nogice na stalku,na masinu stavim prematalicu.
    Mikio imas umetak ikea samo za bebu sta ide u kadu.
    Ato sentice zubiju,oni i kad izgledaju da ce niknut to traje i traje. Mom je sve bijelo i nateceno,poslikala kumi zubarici i ona kaze da nece jos to,da je priprema ali potraje to  isto slini,baloncici ruke i prsti u ustima,i ne spava nikako. Odrapi od 20-02 ujutro i onda mozda nakon hranjenja jos sat vremena u miru i nakpn toga stenjanje,lamata rukama,napinje se,prdi i nacicava. U 7 ga uzme muz i onda ja do 10 spavam a on mu da jest sto vecer prije izdojim oko 22h. Al mu ne bi,pp svojoj procjeni,davala ikakav lijek jer proci ce sve pa i to a i bit ce puno gorih faza jos...a i ko sto LoSa kaze,kakvih se sve antobiotika nadobivao u svom kratkom životu😔
    Nina bravo za okret!! I Mrgud za spavanac. Do sad nam je rekord do 3 ujuto u komadu tako da zavidim... 
    Btw ako se necu javljat neko vrijeme,pao mi je mob neko dan i ekran malp radi malo ne🙄 A drugi mob tek slj.tjedan dolazi...

• AnnA
    01. Svibanj 2020. 16:27

Evo i mene
    Mi imamo obicnu bijelu kadicu iz kauflanda i unutra onaj ulozak. A kadica je na stalku. Kupamo u dnevnom. I poceo je ful mlatarati nozicama da pod bude sav mokar. 
    Mi imamo putni krevetic u dnevnom i prezadovoljni smo. Ne znam sto bih bez njega. Kupljen u babylandu kinderkraft joy sa dodacima. Madrac kupljen posebno u kauflandu bas za putni krevetic. 
    Moj malac je zadnjih par dana nepodnosljiv. Iskreno se nadam da je to skok. 
    I da, izgleda da sam i ja dobila mengu. Pa upucat cu se

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.