mikio ajd bar ti je veliko pa ce biti za jesen a ne ko meni sinsay sve premalo No H&M obicno ima manje/normalne velicine... mozda ovo neka cudna kolekcija.
thinkpink meni eto skoro 5.5 mj otkad se izdajem i vec mi muka, a po novom moj bas i nece mlijeko pit, drazi mu je ad. Tako da koliko sad jos ima mlijeka cu se izdajat pa prestati.... bas mi se smanjuje kolicina.
thinkpink meni eto skoro 5.5 mj otkad se izdajem i vec mi muka, a po novom moj bas i nece mlijeko pit, drazi mu je ad. Tako da koliko sad jos ima mlijeka cu se izdajat pa prestati…. bas mi se smanjuje kolicina.
Svaka ti cast!
Ja joj bas jutros za probu uvalila (.) da vidim kako je sa refluxom, iznenađujuce cica ko da nisam ni prestala dojkiti🤣, jedino sto nakon toga opet idu mlazovi iz usta pa se vratim natrag na bocicu.
Zarica, ma i naš je tu negdje, ne bih rekla da ima više od 62 cm, ali ne da se baš ni izmjeriti . Patronažna nam je super, imamo u naselju grupu za potporu dojenju (koja se ne održava zbog korone) i grupu na Viberu s njom. Dolazila je 2 ili 3 puta odma po izlasku iz rodilišta i rekla da se vidimo kada napuni 3 mjeseca. Danas mi se javila da pita primamo li posjete, hoće li dolaziti i rekla da obilazi samo bebe.
mikio, baš mi je žao što je tako cijepljenje prošlo... i onda još mensturacija . Drži se!
annika, pojma nemam za uzv kukova, mi čekamo uzv mozga pa nemam nikakvu info...
-
Moj zmaj danas odspavao ovako nekako: 5 min - 5 min - 10 min - 20 min - a budni smo od 6.
Moj je danas nervozan pa citam letimice..valjda ga muci 💩 od kojeg jos nista 😏
Super za lijepe kilice beba i da cim prije zaborave na cijepljenje 🤞
Mikio ja sam svome isto uzela 68 h&m i isto mu je malo vece a ima ga.
Nama patronazna prestala dolaziti kad je vidjela da mi ne treba ali mi je bas prije par dana poslala poruku da vidi kako smo. Super je neka mlada cura.
Annika jos nema novosti za kukove,probat cu ih iduci tjedan zvati..sad kak su povukli te mjere poceli su dr primati pa ce valjda nesto biti.
Mikio ajme uzasan scenarij 😟😟😟 srce mi se slomilo dok sam citala. Ne ponovilo se 😩
Bit ce miskica dobro💕
.
ThinkPink you feel me :) ja sam pisala za napor i pogrbljenost izdajanja.
Ja bi plakala da sam prolila mlijeko! Uvijek se grozim da cu proliti...
Iiii da..sad se i ja bojim skoka s 3mj. Haha.. trenutno smo u bas dobroj fazi, smije se, guguce, oponasa zvukove..ma super🥰
Evi i nas s pikanja 7700 i 64.5cm, za sad dobro podnosi i nema tempicu🤞🏻. Fakat imam malo prasence doma.
Mikio nadam se da ce se misica malo smirit do navecer 😢
MaRe ni kod nas ništa od kakanja. Kaže mi oedica danas da je imala jednom bebu koja nije kakala 19 dana a sve bilo ok. Da prepipam trbuh i ako je mekan da ništa ne diram . To je takva faza i gotovo
[iimg]
Moja je naspram vasih onda mrvica sa 4 i pol mjeseca i 5700 g i 60 cm 🙈
.
Bogec moj jako place i ja skupa s njom 😭😭😭
Opet se ponavlja scenarij s proslog cijepljenja… Identicno…. Nogice ne smijemo pogledat kak ju boli, stavila sam ja odma frescopad obloge al ocito ne pomaze. Sad sat vremena nije do zraka mogla doc od plakanja i jecanja, sva se osipala po licu kolko je jecala, uzas…. Ni duda ni cica nista nije palilo. Uspjela sam joj u toj maniji cepic staviti i onda se konacno smirila i sad spava na meni.
😔😔
Dobro da su nas pomaknuli da dodemo ujutro a ne navecer pa mozda do noci bude bolje… 🤞🏼🤞🏼
.
Stigo mi h&m danas al nisam najsretnija jer su stvari ooogroooomneeeee. 🤦🏼♀️ Uzela sam 68 velicinu al mislim da je to ko 74 ili 80. Neznam jel ima veze jer pise da je doslo iz UK, dal su tam drugaciji brojevi 🤷🏼♀️ a nema veze imat ce za jesen 🥴 jedino kaj sad opet nemam nis 68 velicine.
.
I jos slag na torti, meni danas dosla menstruacija 😭
Pa kud prije 😠 bas je mogla jos pricekat jos malo….
Meni je danas vec druga menstruacija dosla ili sta vec. Boli i curi i zlo mi je. I nisam bila na pregledu do sad i sad me malo čak strah tog krvarenja i bolova..
..
Nama je rekla pedijatrica da taj frescopad nije nesto, boljr hladni obicni oblozi. (nismo isprobali, prenosim rečeno. Kupila sam ja frescopad svejedno), da im kao zna izazvati osip i crvenilo 🤷♀️
Mi isto koristili samo vatu natopljenu u hladbu vodu, tak nam bila rekla pedica. Al mi fakat s tim nismo imali uopce problema
MaRe ni kod nas ništa od kakanja. Kaže mi oedica danas da je imala jednom bebu koja nije kakala 19 dana a sve bilo ok. Da prepipam trbuh i ako je mekan da ništa ne diram . To je takva faza i gotovo
Čekamo to 💩 ko ozeblo sunce 🤣🤣
Kad uspiju otvaram pivo hahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji