ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    22. Travanj 2020. 17:27

miki0

Mozda pricam gluposti, al jel si probala sa sesiricima dojkiti? Ja znam da su meni na pocetku pomogli i sa time da ona lakse guta mlijeko kad dode naglo… 🤷🏼‍♀️

Ne pricas gluposti. I s njima sam probala, al nema razlike, isto bljuje... Ne znam, ocito cu morat cekat da sfinkter koji zatvara zeludac "ojaca" i/ili kad predemo na krucu hranu.

Damnarexx 🌺

ThinkPinkyou feel me :) ja sam pisala za napor i pogrbljenost izdajanja.
    Ja bi plakala da sam prolila mlijeko! Uvijek se grozim da cu proliti…

Ako sam prezivjela to proljevanje, prezivjet cu i skok ako ga ponovno bude... I moja isto, guguce, razgovara na svom jeziku, ispusta zvukove i stalno se smije, bas je sretno dijete, pravi mali veseljak❤
    Vi ste isto bili u klaićevoj naruceni na UZV? Su vas zvali?

DeeDee
    22. Travanj 2020. 17:30

ThinkPink zaboljela me duša na ovu prolivenu punu bočicu 😥
    Ajd bar imaš AD doma. Ja sam jednom u počecima prolila 20ml a to mi onda bilo SF izdojit, AD nemam, plakala sam kao kišna godina, srećom pa mala prespavala 😅

[/url

mrgud_zg
    22. Travanj 2020. 18:03

Bas je lijepo citati ove velike cm i kile. A ko da smo jucer iz rodilista izlazile sa strucana od 2-3 kile 😁
    Mikio nadam se da ste bolje. Javi. Moj je isto tak neutjesno plakao nakon 1. cijepljenja al sve proslo do navecer, nije bilo temp
    Muka mi kad vidim da dobivate mengu. Ja sam si totalno u glavi poslozila da nece jos doc 🙈
    Nama skok s 3 mj nije bio strasan. Mozda nervozica 2-3 dana i jakooo puno hranjenja. 

Grizli
    22. Travanj 2020. 18:19

Nadam se da cw sve cjepljene bebe danas biti dobro, a mame bezbrizne nocas.
    Thinkpink prolivena bocica... Mislim da bi mm morao izmislit AD da mi se to dogodilo ikad.
    Meme svekrva danas nafrizirala da sam poslala mm i malenu u setnju same da ja peglam da se opustim i razbistrim misli. Izjava djete je stalno vam gladno jer trpa rucice u usta, d bi pred kraj razgovora rekla da se full zdebljala. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Djete je u cca mjesec dana dobila jedvice 600 grama, i 4 cm. Al tako je stajala da je izgledalo da ima full podbradak. 

DeeDee
    22. Travanj 2020. 18:23

Grizli duboki udah, duboki izdah. Kupi vreću za boks, pomaže 😁
    Moja isto ima podbradak. Više njih zapravo. 😂
    Presmiješno mi je to. A nije debela uopće, nego ima neku malu bradicu i onda joj se ful vidi 🙈

[/url

DeeDee
    22. Travanj 2020. 18:23

Mrgud ja isto računam na još koji mjesec bez 🤞

[/url

Lavica27
    22. Travanj 2020. 18:55

Joj mikio nadam se da bude bolji ostatak dana. Mi na rotu 28 4....
    Think pink dok mi je maleni bio na rebru 3× puta mi se proliko nlijeko i to obicno ono usred noci koje sam izdajala i da,plakala sam od muke.
    Javlja se jos jedna pogrbljena🤘
    P.s. mi se vratili s kakanjem na staro,nadam se i vama cure da bude bolje uskoro! 

Lavica27
    22. Travanj 2020. 18:55

P.s. ja s kceri dobila 3 dana nakon prestanka dojenja M. 9mj sam dojila. Rode bi me se posramile.

Damnarexx 🌺
    22. Travanj 2020. 18:59

Thinkpink nisu nas zvali, ici cemo privatno😊
    Ste vi bili?

Damnarexx 🌺
    22. Travanj 2020. 19:00

I ja isto imam u glavi da nece doc jos tako skoro..mos mislit🤦😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.