DeeDee a popust je samo na web stranici jer su to vjerovatno zadnji komadi pa ih zeli prodati. Kako ste svi vec ovdje upoznati, ja i estetika smo na Vi pa su meni i te koje nikome nisu lijepe sasvim ok
Ma stvar je u tome šta mi realno ne trebaju 🙈
Ali mi ima preprefora uzoraka i bambusice ove nove jednobojne su mi baš lijepe pa trazim opravdanje za lupot, naprimjer popust 😁
[/url
I Nita vidim da si puno zaokupirana vjezbanjem. Koju dijagnozu ima tvoja beba ako ti nije mrsko podijeliti? Meni su dvije fizijatrice rekle da se prije 3 mj.ne moze nista dijagnosticirati i da ako trebaju vjezbe tek nakon 3 mj. Do tada samo baby handling kojim se moze puno stvari ispraviti.
Nije mi mrsko...
Čudno zvuči da sam toliko zaokupirana jer vježbe traju realno 20 min, ali uz trbusni polozaj prije , svlacenje, oblacenje, tjesenje nakon plakanja se nakupi sat vremena. i tako 4 x dnevno, a mora proci minimalno 2 sata između svakog " rituala" i 2-2 i po sata poslije jela .
Dijagnoza Dystonia ( hipertonus i hipotonus) i nije obavljen uzv mozga radi korone.
Iz iskustva i znanja- vježbe čim prije poceti jer ja već vidim napredak. vjezbe su po Vojti
I Nita vidim da si puno zaokupirana vjezbanjem. Koju dijagnozu ima tvoja beba ako ti nije mrsko podijeliti? Meni su dvije fizijatrice rekle da se prije 3 mj.ne moze nista dijagnosticirati i da ako trebaju vjezbe tek nakon 3 mj. Do tada samo baby handling kojim se moze puno stvari ispraviti.
Nije mi mrsko…
Čudno zvuči da sam toliko zaokupirana jer vježbe traju realno 20 min, ali uz trbusni polozaj prije , svlacenje, oblacenje, tjesenje nakon plakanja se nakupi sat vremena. i tako 4 x dnevno, a mora proci minimalno 2 sata između svakog " rituala" i 2-2 i po sata poslije jela .
Dijagnoza Dystonia ( hipertonus i hipotonus) i nije obavljen uzv mozga radi korone.
Iz iskustva i znanja- vježbe čim prije poceti jer ja već vidim napredak. vjezbe su po Vojti
Losa koja je vasa dijagnoza? koji princip se radi na Goljaku?
Mozda je problem u meni pa ne vidim to, al ja nisam vidila do sad ni natjecanje među nama ni svađanja... Dapace svaka iznese misljenje i svoje iskustvo. Memi je ovaj forum puno puta prosvjetljio dan. Mislila da nesto ne valja na kraju skuzila da je to normalno i umirilo me. Bo... No nema veze idemo dalje...
Da me malo mrzite ja pojela i Kindera i Ferrero roche nakon duuugo vremena... Vrtirepla se vise ne osipa od Ferrero pa sad gricnem svako malo. Opet pazim da ne pretjeram da ipak ne bi sto bilo.
Mikio bas si gledala bradavice kako su opet crvene i pitam se od cega. 🤦♀️ Hvala za prosvjetljenje. Kokos nisam povezala. Moja to javise radi navečer i drzi oci zatvorene i odjednom lao da joj nesto padne napamet pa se trgne.
Nego jel moguce imati alergiju na vlastito mlijeko? 😳
Tako zbog nekih čudnih postova, puno puta ne napišem i ne pitam nešto što sam htjela.
Za kapicu sam pitala, jer-moja beba uglavnom stalno ima kapicu🤭onu tanku, pamučnu.. mi ne grijemo vise, tako da joj nije vruće., a kad joj ju skinem, bude kao nervozna,, vratim.. Smije se, pa sam zaključila da voli imati kapicu😝
Meni je baš super pročitati šta bebe rade. Iako mi je treća beba, uvijek je nešto novo i zanimljivo. Moja beba se još ne okreće nikamo🤭🤭🤭🤭ali, super papa i spava🥰🥰
Nita mi nemamo dijagnozu (još ). Sve bebe koje se rode prije 34-og tjedna automatski idu na Goljak kao neurorizicne te nas sad prate neuropedijatar i fizijatar. Ima neku malu cisticu no veli neuropedijatrica da je to jako cesto i da mozemo zanemariti. Fizijatrica je za sad rekla naprvom pregledu da je zadovoljna i da samo babyhandling radimo te sad cekamo opet termin jer je sad prosao korekcijski 3mj. Na Goljsku rade Bobath... aja sam cula da su po Vojti bolje vjezbe. Za sad jananjemu ne primijecujem da nesto ne stima... niti pedijatrica. No vidjet cemo sto fizijatrica veli.
Tako zbog nekih čudnih postova, puno puta ne napišem i ne pitam nešto što sam htjela.
Za kapicu sam pitala, jer-moja beba uglavnom stalno ima kapicu🤭onu tanku, pamučnu.. mi ne grijemo vise, tako da joj nije vruće., a kad joj ju skinem, bude kao nervozna,, vratim.. Smije se, pa sam zaključila da voli imati kapicu😝
Meni je baš super pročitati šta bebe rade. Iako mi je treća beba, uvijek je nešto novo i zanimljivo. Moja beba se još ne okreće nikamo🤭🤭🤭🤭ali, super papa i spava🥰🥰
Hehe a različite su, mislim da bi moja popi..da joj još i kapicu stavljam, jedva je vani istrpi. Ona ful voli bit gola ili bar bez pelena. Sad ako se ne smiri drama u roku par minuta ju stavim na prematalicu i skinem i mir odmah i smješkanje. Svaki put joj svečano obećam da će po ljeti moć bit dulje gola 🙈
[/url
Eleonoris, ma nisi puno to pa ti se mozda cini kao natjecanje al nije to ta atmosfera:) jedna kaze svoje iskustvo o necemu pa svi drugi napisu kako je njima u vezi te teme, kako o bebicama tako i porodu. Svima nam je to sada zanimljivo i samo upijamo informacije jedna od druge, a kad si s nekim na cugi to tako isto izgleda kaj ne? Jedna osoba isprica svoje iskustvo pa se druga nadoveze sa svojim. I da, Losa fakat nema dlake na jeziku tak da se ne nerviraj, tak ti ona sa svima 😄 Losa 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji