Zarice, bravo za uspješan povrat👍
Kapicu u kući ne nosi, u kolicima vani da.
Nikad nisam obraćala pažnju na vlažnost zraka🙊🙈, meni je to uvijek isto.
Knjige u pdfu ne volim čitati. Imam Što očekivati 1. god, ali fali mi boja i sličica pa mi se teško natjerati😋 Na krimićima sam trenutno. S tim da sam prvu knjigu nakon poroda čitala još 3 mjeseca😁
Nemam naviku kupovati s interneta, ali pomalo me navlačite, pa sam počela tu i tamo proćiriti😉
Lavice, kod njega malo veće rupe😁, pa treba operacija🙄😏
Ne okreće se, ali mislim da bi mu bilo lakše s tanjom pelenom. Bit će kad bude.
Stelle, što kaže pedijatar za glavicu? Jel sluh sad ok? Bila si zabrinuta.
Mališan nastavlja spavat do 7 kod nas, s tim da ga moram budit oko 4 ponekad ako mi je sisa bolna. On to odradi bolje od izdajalice. A ako sam ja već budna, zašto bi on mora spavat😁😁
Pedijatricu nisam vidjela od drugog mjeseca, otkazalo nam pregled s 4. Al sam sa 3 bila u fizijatra. Rekla je da nije alarmantno do 5 mjeseci, al eto blizi se. Sad vjezbamo iako na to ocvrscivanje misica Bog zna sta ne mozes znacajno utjecat, to ide po prirodi osim ako je neka patologija. A za sluh nas je narucilo 25.5., al on cuje, tj. okrece se prema izvoru zvuka.
url=https://lilypie.com]
Poanta je da ako mama koristi samo 6 mj onda tata moze isto samo 6, a ne 8. A ako dijele drugi dio, onda se dijeli 8 mj. Meni je bas nedavno kolegica bila 6 mj jer nije dojila i ima duplo vecu placu od muza. I on se vratio kad je mali imao godinu dana
Zna li itko da li se mora odma odlucit ako bi mama isla 4 mj a tata 4? Nemre se predomislit naknadno, tipa na jesen 😊🙈😁?
Cure pisali smo nesto o tome, pa sad bas gledam cime jos mogu pokusati namazati bebi suhu, hrapavu kozicu na laktovima, ne povlaci se od Bepanthena Baby, inace joj kozu samo bademovim uljem blaznicom prebrisem nakon kupanja, nisam jos koristila nikakve kreme i sl.
Cure pisali smo nesto o tome, pa sad bas gledam cime jos mogu pokusati namazati bebi suhu, hrapavu kozicu na laktovima, ne povlaci se od Bepanthena Baby, inace joj kozu samo bademovim uljem blaznicom prebrisem nakon kupanja, nisam jos koristila nikakve kreme i sl.
Bas sam ja neki dan pitala i na kraju mi je sestricna ovo preporucila..kaze njoj je mali kozu imao hrapavu kao krokodil pa joj pedijatrica rekla da s ovim proba nakon sto joj nekoliko krema nije pomoglo.
Mazem ga evo drugi ili treci dan i jos ima malo crvenila po nogama ali vise nije hrapavo i povlaci se..Ima u dm-u za kupit i mislim da je ispod 50 kn .nisam sigurna.
Hvala za info za sesiric... Moja ima kapicu uvijek kad idemo van makar samo onu tanku pamucnu. Unutra nikad.
Mi cemo koristiti tih 4+4 drugi period vjerojatno.
Mame koje doje... Jel se dogodi kad tokom dojenja da beba se otlaci sa cice tako da imate oskecaj da ce se katapultirat. I onda se vrati natrag cicat ko da se nista dogodilo nije. Meni to navecer zna napraviti i da nemam jastuk veliki onaj za dojenje oko nas mislim da bi mi odletila sa cice.
Bokić,javljam se samo iz razloga što bi htijela podjeliti neko svoje mišljenje u vezi ove naše teme,zapravo cijelog foruma nekako.
Ja sam žena koja nema vremena baš puno s vama tipkati ali sam smatrala uredu da se ponekad javim i podjelim neko svoje iskustvo vezano za bebu no međutim zaključila sam da često dođe do nekih prepirka,neko ne slaganje,uspoređuju se bebe,iskustva poroda što me osobno smeta jer ja kad napišem nešto vezano za mene i bebu ja to s dobrom namjerom napišem i u tom trenutku ne mislim da je moja beba bolja ili lošija jer smatram da moje djete nije bolje od nikoga a niti su ostali bolji od nje.Svako djete drukčije raste,odrasta,neko počne pričat rano neko malo kasnije što ne znaći da je zaostao a isto tako samo zato što piše da se beba treba u nekom mjesecu tipa okrenut uopče ne znaći da neče ranije ili kasnije to je samo statistički,to nije točno sa sigurnošću.
Ja shvaćam da svaki roditelji imaju drukčiji odgoj i pristup svojoj djeci ali ako smo na forumu trebale bi se poštivat svačije odgojne metode,mislim da zna netko upast samo tko treba savjet i to bi trebalo biti ok..naravno nikad se nečemo svi složit oko mišljenja ili nečeg vezano za bebu ali to je normalno.
Nema potrebe da se neko gleda popreko i da dolazi do svađa ko da smo na natjecanju "čija beba je najbolja"..
Eto..laka vam i mirna noć.
ja ću se vratiti na svoj post i temu spavanja 😀
Losa i Tani dođemo mi onda na isto, moja ide soavati u 20 h i budim ju u 4 za jesti, znaci da ima 8 sati sna kao i vasi koji idu kasnije spavati.
Zao mi ju pustiti dulje od toga jer nemamo ni dovoljno obroka onda, sad ima 6 jer jedemo svaka 3 sata ( zbog vjezbi moramo tocno tako, a ne na zahtjev) iako je pedijatar rekao da treba maksimalno svaka 4 sata , cak i nocu.
Ako se ne varam, Losa vi imate 5 obroka, ali vise kolicinski od nas jer ona sad jede 100-130 mada je i na to pedinajatar rekao da mozemo po manje jesti, a cesce jer dosta bljuca
Eleonoris ja nisam ovdje nikad osjetila natjecanje.
Slazem se sa Mikio, puno nas je prvorotikinja i sve nam je novo..ja volim cuti sta rade druge bebe/mame, kako napreduju itd. Tako znam sto ocekivati, sto u pocetku mozda korigirati. Forum mi je bas dosta pomogao, sto u trudnoci, sto sada.
Zao mi je ako si se osjetila 'prozvanom'.
Ajme cure kako vam zavidim na ovih 8 sati spavanja u komadu 🙈😁 tolko nisam spavala od prije proslog ljeta. Moja trudnoca je bila super al valjda od 5.mj sam isla piskit po 5 puta tokom noci. 😂 a kako su mi lavica i annika neki dan rekle, necu se naspavat sljedece 3 godine. A bas sam razmisljala kako bi to bila taman razlika za sljedecu bebu hahaha 🙈😂
Moj i dalje jede puno. Ugl na 3 sata, nekad bude 2 nekad 4. I fakat voli cicu, sav se uzvrpolji kad se krenem otkopcavat. Sad kad se sjetim kako je strajkao, vikao plakao, nemrem vjerovat da je to isto dijete. Piba se bas dugo nije javila. Nadam se i da su kod njih ti problemi prosli
A ovaj forum je bas super. Nema tu svada, sve svadalice su se vec procistile 🙈😈😁😂
Bas sam ja neki dan pitala i na kraju mi je sestricna ovo preporucila..kaze njoj je mali kozu imao hrapavu kao krokodil pa joj pedijatrica rekla da s ovim proba nakon sto joj nekoliko krema nije pomoglo.
Mazem ga evo drugi ili treci dan i jos ima malo crvenila po nogama ali vise nije hrapavo i povlaci se..Ima u dm-u za kupit i mislim da je ispod 50 kn .nisam sigurna.
Mare hvala ti na informaciji, bas cu probat. Valjda je neki prolazni dermatitis..
Sortiraj odgovore
Najstariji