Citam i ne vjerujem. Ja sam napisala kako se moj ne okrece, samo to. Gdje točno u mojem postu ili bilo cijem se vidi neko usporedjivanje ili natjecanje? Meni su ovdje sve do jedne tako drage- a nisam tip osobe kojoj su inace svi super- i za zezanciju i za utjesiti i podijeliti savjet. I niti jednom mi se nije ucinilo da se netko s nekim natjece.
Ajd dalje..
Sve ste se nesto utisale oko zdrave hrane ja sam bila solidna do danas- dobila bademe u tamnoj cokoladi i bijeloj cokoladi s cimetom. Ubila sam se
Maleni opet nije kakao 5 dana i smrdi užas.
[iimg]
Ja sam dobra 🥳🥳🥳
Mislim, ne baš skroz 🤣
ALI nisam pojela ništa od Kindera, ni Snickers ni Čokolino a sve od navedenog imam doma 💪
[/url
A ja nisam jela dok nije bilo gluposti u biokuci. Muz bio u trgovini nakon skoro 3 tjedna pa je nakupovao gluposti. Sin vadi stvari iz gepeka i vice: salama, imamo salamu
DeeDee u kretativnom kutku popust 10 posto- ja uzela dvije bambusice i ai2
[iimg]
Nita moj jede 5 ili 6 obroka. Kad jede cesce pojede manje, ko tvoj recimo 100-130 po obroku. A ako jede rijede, 5 obroka, pojede 140-180 mL. Dnevno ptosijedno 700-750. Zapravo isto. I moj je vise bljucaokad je jeo cesce. Znao mi je nekad bljucnuti i 3h nakon obroka kad bi ga presvlacila. Ti si najvise sa svojom bebicom i mozes najboljeprocijeniti stojoj odgovara, bez obzira sto velim ja ili doktori. No mozda ti je zbog vjezbica bolje da ima vece razmake tako da me malo cudi ovaj savijet o 3h.
Ne razumijem zasto se eleonoris nasla uvrijeđena. Moze biti da sam i ja nesto rekla jer bas nemam dlake na jeziku No ovo je forum a ne rubrika pitaj Rodu
Annika taman neki dan gledala bambusice kako su lijepe. Idem, idem odmah, vidjela sam i neki vrh dezen na svinje jednoroge 🤣🤣🤣🤣
Umrla sam na salamu, jadno dijete izgladnjelo 😂
Ugl. da, ja sam ponosna jer imam punu kuću sranja a manje više uspješno se pravim da nemam
[/url
DeeDee kod za popust je ZEMLJA.
Ja se bas dvoumim kupiti ili ne neko kuhalo/mikser za kasice. Cak mislim da mi za pocetak ne treba, vec tamo kasnije kad uvedem i meso i zitarice
[iimg]
Znam znam, ali vidim ful malo toga na webu, poslat ću joj sutra poruku jer mi nije jasno..na fejsu ima puno veći izbor.. inače imam njene krpice brisalice i uloške i ful sam zadovoljna. Pelenu nemam ni jednu za sad pa je vrijeme da to ispravim 😁
.
Meni za sad djeluje nepotrebno, mozda se predomislim dok dođe vrijeme
[/url
I Nita vidim da si puno zaokupirana vjezbanjem. Koju dijagnozu ima tvoja beba ako ti nije mrsko podijeliti? Meni su dvije fizijatrice rekle da se prije 3 mj.ne moze nista dijagnosticirati i da ako trebaju vjezbe tek nakon 3 mj. Do tada samo baby handling kojim se moze puno stvari ispraviti.
DeeDee a popust je samo na web stranici jer su to vjerovatno zadnji komadi pa ih zeli prodati. Kako ste svi vec ovdje upoznati, ja i estetika smo na Vi pa su meni i te koje nikome nisu lijepe sasvim ok
[iimg]
Sortiraj odgovore
Najstariji