ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    20. Travanj 2020. 11:37

Ništa nisam popratila 🤦
    Mikio hvala za info.
    Mom i eleonoris mislim da je to skroz ok razmišljanje, složila bi se,n ovo natjecanje, bitno da su svi zdravi. Naravno da postoji prosjek i smjernice al ono.
    .
    Web akcije često znaju bit čudne, zapravo općenito akcije. Ja uvijek čitam koliko je kilogram nečeg ili u ovom slučaju komad 
    .
    Ona je cijelu noć stenjala i plakala u snu, ja sam luda, sva se iskrivi kao upitnik kako Mikio kaže. Užas. Sad je imala pobjedničko sranje, uvjerljivo najveće ikad, nadam se da ju je to mučilo.
    .
    Uspjela sam napokon dobit pedijatricu, u četvrtak imamo pregled/cijepljenje. Od danas je kao počela primat zdravu djecu opet.

[/url

Grizli
    20. Travanj 2020. 11:40

Valkris nadam se da sve bude ok. Iako sam ja cula da te sumove na srcu jako cesto nađu kod bebe.

Meni isto za oko zapelo suđe za bebe twistshake. Jedino mi zao sto oni setovi na akciji su kombinacije koje mi ne pasu. A dostava je skupa da, a sad da bi bas za 100 € suđa kupila 🤦‍♀️... Probat cu vidit sa frendicama ako ce koja sto od njih pa mozda uspijemo skupiti narudzbu za free shipping. Meni recimo ne trebaju one vrecice, a svi setovi koji se isplate ih imaju. Bas cu pogledati Mom tu stranicu sto si napisala nisam naisla na nju. 
    Ovo za okretanje ne znam moja super drzi glavicu i kad ju okrecem sama izvlaci rukice ako ostanu ispod nje da se podboci kako treba. Ppcela je desnom rukom cak i da bi hvatala igracku ispred sebe, a cvjetice na baby gym odavno lovi kad je na trbuhu. Okrenula se par puta al ja mislim da je to bilo slucajno a ne zeljemo okretanje. Bar mi tako izgledalo. 
    Meni jutros vec stigla Ikea dostava iako je pisalo da ce u cetvrtak tek doci. Bas me iznenadilo. Uzela sam neke vrece za vakumiranje sto sa rukama se istisne zrak kao za putovanja. Odusevljena sa vrecama taman ce nam biti kad krenemo putovati. Valjda ce i to vrijeme doci nekad 😳

DeeDee
    20. Travanj 2020. 11:41

Mikio tako Vita slično ☺️
    ona se smiješka stalno (kad nije u seriji egzorcizma), a tu i tamo se ful glasno nasmije i složi neku presmiješnu facu, kao da je dobila kompliment pa joj je neugodno 🤣
    I ful voli bit na trbuhu i dugo drži glavu i proučava i onda samo odjednom tup na nos 🤦 rijetko je uspije kontrolirano spustit. I onda je tek s nosa okrene na stranu.

[/url

• mom12
    20. Travanj 2020. 11:52

Mene je iskreno bilo strah za gugucanje...jer znam jednu zensku kojoj dijete vec sad vece mozda 4.r ne prica...vise me zbog toga strah bilo...a ovo ostalo vidim dize glavicu i kad joj pomognem okrene se...vidim da je to ok..nije natjecanje al smo vise manje sve tu negdi sa uzrastima beba pa ako vidim da necija beba nesto radi moja ne normalno da cu se zapitat....sad da neko napise da necija hoda i puza samo bi se nasmijala...

DeeSB
    20. Travanj 2020. 12:08

Hej cure....nikako da se javim, vec sam sto puta pocela pisati ali dok zavrsim vec se promijene teme. Moja curka spava cijelu noc ali je zato dosta budna preko dana...ne znam vise odakle bi izvukla pjesmice, igre, cijeeeli dan pricam, sama sam sebi dosadila. 🤣Nocas se nakon dugo vremena probudila oko 4 jer se uflitala. Uzela ju da je presvucem, pelena nije propustila ali su joj ledja kod trtice bila vlazna kao da se uznojila pa sam je presvukla, nahranila, stavila drugi lagani pokrivac....i onda se opet ukenjala ali da je proslo kroz nogavicu pa opet presvlacenje. Tek oko 6 je opet zaspala.
    Htjela sam vas pitati jel znate gdje bi sad mogla kupiti ljetnu vrecu za spavanje? Prekrivaca me strah a i otkriva se stalno.

L 💛

mrgud_zg
    20. Travanj 2020. 12:15

E moj ima pokusaje okretanja s leda na trbuh i onda se uvine ne ko upitnik nego ko u kruznicu. Skoro mu se spoji glava sa guzicom. 🙄 fakat mu ne ide 🙈 tj ja se nadam da je to u pokusajima okretanja jer ak je sad neki poremecaj s uvijanjem krenuo  a do sad se nije izvijao..🙄🙄 jucerse okrenuo s trbuha na leda al ja bi isto rekla slucajno 😊
    Jedino sto vjezbom vidim da sve vise moze na trbuhu. On je u pocetku mrrrzio bit na trbuhu. Pa nisam forsirala. Ne forsiram ni sad al stavljam ga svaki dan po malo. Sad recimo vec hvata igracke dok je na trbuhu. Al jos uvijek zapliva s rukama. Drzi drzi dobro pa mu propadne. Al to recimo zbilja vidim napredak zato jer ga stavljam na trbuh
    Ono sto je njemu valjda urodeno je smijanje 😂 prvo bez glasa a onda na glas. Znaci on vristi od smijeha. Po cijele dane. Meni i mama i svekrva (ostale ljude bas ne vidam 😂😂) kazu da se smije vise nego ostala djeca. Ja bas nemam puno frendica s djecom pa nemrem usporedit 🙈 s tim da to nije znak nicega 😂 eto samo je dijete neki veseljak. 
    Valkiris nemam iskustva al cure su ti sve rekle. Drzim fige i bit ce to sve ok 💪
    Mikio tnx za info. Ja sam bas razmisljala da ja uzmem 10 mj a mm 4. Ne znam dal se to moram odlucit odmah il se moze promijenit kasnije. Morat cu ih i ja zvat..

annika
    20. Travanj 2020. 12:15

DeeSB ja dobila iz C&A tanku vrecu

[iimg]

• Nita9999
    20. Travanj 2020. 12:37

DeeSB

Hej cure….nikako da se javim, vec sam sto puta pocela pisati ali dok zavrsim vec se promijene teme. Moja curka spava cijelu noc ali je zato dosta budna preko dana…ne znam vise odakle bi izvukla pjesmice, igre, cijeeeli dan pricam, sama sam sebi dosadila. 🤣Nocas se nakon dugo vremena probudila oko 4 jer se uflitala. Uzela ju da je presvucem, pelena nije propustila ali su joj ledja kod trtice bila vlazna kao da se uznojila pa sam je presvukla, nahranila, stavila drugi lagani pokrivac….i onda se opet ukenjala ali da je proslo kroz nogavicu pa opet presvlacenje. Tek oko 6 je opet zaspala.
    Htjela sam vas pitati jel znate gdje bi sad mogla kupiti ljetnu vrecu za spavanje? Prekrivaca me strah a i otkriva se stalno.

Hej.. koliko je to cijela noć spavanja?? .Pošto ja i dalje nisam na miru i ne znam koliko ju pustiti da spava 😓😓 i koliko obroka joj dnevno davati ( užas sam).
     i jesam li ja jedina koja pokrije poplunom iako je dijete u vreći ( i nikad ju znojnu ni nervoznu nisam našla)??

DeeSB
    20. Travanj 2020. 12:55

Nita9999

DeeSB

Hej cure….nikako da se javim, vec sam sto puta pocela pisati ali dok zavrsim vec se promijene teme. Moja curka spava cijelu noc ali je zato dosta budna preko dana…ne znam vise odakle bi izvukla pjesmice, igre, cijeeeli dan pricam, sama sam sebi dosadila. 🤣Nocas se nakon dugo vremena probudila oko 4 jer se uflitala. Uzela ju da je presvucem, pelena nije propustila ali su joj ledja kod trtice bila vlazna kao da se uznojila pa sam je presvukla, nahranila, stavila drugi lagani pokrivac….i onda se opet ukenjala ali da je proslo kroz nogavicu pa opet presvlacenje. Tek oko 6 je opet zaspala.

Hej.. koliko je to cijela noć spavanja?? .Pošto ja i dalje nisam na miru i ne znam koliko ju pustiti da spava 😓😓 i koliko obroka joj dnevno davati ( užas sam).
    i jesam li ja jedina koja pokrije poplunom iako je dijete u vreći ( i nikad ju znojnu ni nervoznu nisam našla)??

Inace zaspe oko 11, 12 i spava do 8,9 u jutro. Kad smo bile na pregledu dr je pitala za spavanje jer nije bas puno dobila na tezini i kad sam rekla da spava cijelu noc rekla da je zato i da probam poslje dojenja ponuditi bocicu, sto sad i radimo, ali nije uopce spominjala da ju budim po noci. Za neka 2 tj idemo opet na kotrolu pa cu vidjeti kako sad ovaj rezim funkcionira.
    Ja sam ju drzala u onom fiseku i jos bi joj pokrivala noge jer joj je malo malen ali evo tek zadnja 2 dana se pocela tako znojiti.

L 💛

DeeSB
    20. Travanj 2020. 12:57

annika

DeeSB ja dobila iz C&A tanku vrecu

Hvala...bas cu pogledati. Nisam tamo skuzila jel pise da je ljetna ili zimska, da se ne bi zeznula.

L 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.