ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Travanj 2020. 10:12

beba2019

Damnarexx 🌺

beba2019

Mame, jel kupuje koja na Bazzar.hr?
    Jesu ok iskustva? Nisam još nikad s te str. naručila nista🤭

Nama je preljucer stigla njihaljka napokon😍😍😍 sve ok stiglo. Samo smo ju cekali 10tak dana, jer su ju morali dobiti tek.
    .
    Ja msm da cu ja kupiti TwistShake zdjelicu i podlogu na koju se fixira tanjuric 😁
    .
    Nama je danas bio nnervoza dan, samo bi se nosala…

OK, tnx ☺️nadam se da će bebica voljeti njihaljku, moja ju je obozavala.. Sad je sve rijedje u njoj, jer smo stalno vani, ali bila nam je super 🥰
    Btw. Na Mall. hr je sniženje Pampers i Mixa ako nekom treba😝

Na mall.hr uvijek pise da je pampers snizen... a skuplji sui snizeni 20% nego u trgovinama.

• Hani
    20. Travanj 2020. 10:17

Valkris

Mi se danas nismo cijepili jer je dr cula neki sum na srcu i salje nas na uzv srca i daljnje pretrage.. 😔😔
    Ima tko preporuku kakvu koja bolnica, doktor?
    Hvala..

Uglavnom su to rupice što same zarastu, samo ih treba pratiti. Moj bebač je trebao za Zg na daljnje pretrage za operaciju na Rebro, a sad, ne znam gdje se jos moze. Sve je bilo stopirano, nismo išli, mozda od danas imaju drugacije rasporede. U Splitu su svi doktori rotirani, jedan je dežurao doma samo za hitne slučajeve, valjda zg bolje funkcionira. Sretno i ne paničari ako ikako možeš😉 bit ce to ok

beba2025❤
    20. Travanj 2020. 10:22

LoSa84

beba2019

Damnarexx 🌺

beba2019

Mame, jel kupuje koja na Bazzar.hr?
    Jesu ok iskustva? Nisam još nikad s te str. naručila nista🤭

Nama je preljucer stigla njihaljka napokon😍😍😍 sve ok stiglo. Samo smo ju cekali 10tak dana, jer su ju morali dobiti tek.
    .
    Ja msm da cu ja kupiti TwistShake zdjelicu i podlogu na koju se fixira tanjuric 😁
    .
    Nama je danas bio nnervoza dan, samo bi se nosala…

OK, tnx ☺️nadam se da će bebica voljeti njihaljku, moja ju je obozavala.. Sad je sve rijedje u njoj, jer smo stalno vani, ali bila nam je super 🥰
    Btw. Na Mall. hr je sniženje Pampers i Mixa ako nekom treba😝

Na mall.hr uvijek pise da je pampers snizen… a skuplji sui snizeni 20% nego u trgovinama.

Nije tako.znam cijene pelena u trgovinama, a vidim koliko su na drugim web shopovima,tj.vidi svatko. 🥰

annika
    20. Travanj 2020. 10:23

LoSa mislis da nema navijanja? Iznad krevetića?

[iimg]

Lavica27
    20. Travanj 2020. 10:25

Hani nisam u toku,zasto operacija :O
    Valkris, i moj je imao rupicu i sum i zatvorila mu se,i kcer je imala do prve godine i sve ok. Samo mi nije jasno zasto su vam odgodili cijepljenje kad to nije akutno stanje. Mi smo se s oboje redovno cijepili... Mislim da ces morat privatno nanzzv srca obzirom na situaciju. Nije ti to nista strasno. Samo se prati.
    Annika,ovako je kako LoSa kaze. Mi smo sad na podbovenosti na rukama na trbuhu, mlataranje, okrene se jedino ako se u egzorcizmu izvija (na bok jel).
    Jovancevic zna znanje al je arogantan jako pa ga cesto izbjegavam😂😂😂 Ajd bacit cu pogled. :)

Eleonoris
    20. Travanj 2020. 10:49

Pozdrav..vidim da neki komentiraju okretanje na bok i ako sam dobro vidjela netko je napisao da se s pet mjeseci okreče beba? (Ako sam u krivu ispravite me)
    Nama je pedijatrica kad smo došli na pregled rekla da je zadovoljna jako sa bebicom i da ona jako dobro motorički napreduje i da  dosta toga uspijeva i radi ali da je to isto tako nešto što je normalno,netko radi prije netko poslje,nisu sve bebe iste.
    Kad sam rekla da mi se beba počela okretat na bok tako sam i mislila..znaći nama je pedica to pokazala zato što je vidjela da se naša curka kod nje več drugi put pokušava okrenuti na bok ali nije baš mogla zbog glavice..ona je rekla da joj je vjerojatno teško i nju okrenuti i pokazala kako da je okrečem i da bi ona mogla počet okretati se..isto tako ja znam kad je u familiji bilo malih beba svi su bili drukčiji..moja jasno zna odakle naprimjer dolaze zvukovi,okreče normalno prema zvuku glavu,prema glasu gdje ja ili dečko pričamo,drži sve u rukama čega se dočepa pa ,čvrsta je sama po sebi i tako dalje..
    S time želim reč da je mojoj rođakinji prvo djete dobilo 1 zubić sa 6 mjeseci drugo s 3
    ..prvo je sjedilo samo sa 6 i pol mjeseci a drugo sa 5..
    Tako da bih rekla da je svaka beba drukčija..ja sam s vama podjelila samo to ..i eto..

20. Travanj 2020. 10:50

beba meni mall.hr pokazuje cijenu za 80 kom pampers pc 131.80 kn (1.64 kn po peleni). Iste takve 80 kom u trgovini budu 121-125 kn. Kod njih uvijek pokazuju akciju na pampers. Recimo na bubamara webshpu je 60 kom pampers pc 89 kn (1.48 kn po peleni). Mozda meni mall.hr pokazuje vise cijene no ja uvijek gledam cijenu po komadu.
    Na Twistshake stranici pise ds je kuhalo 570knno nije raspolozivo 

Red Fox
    20. Travanj 2020. 11:05

Mikio puno hvala na informacijama 😊

• mom12
    20. Travanj 2020. 11:08

I moja ima sum..prvi dan sam dozivila sok...u rodilistu..i to vecinom sve bebe imaju ...ja sam pitala vise kardiloga i pedijatara i doktora...od st do zg...samo da sebe umirim....i uvjerim....to vecinom samo od sebe prode....mi imamo pregled u 8 mj...rekli su da pregled treba obavit od 6 do 9mj....mada je ped rekla da se ne cuje al mi naravno idemo na pregled bez obzira....ta rupica se ne zatvori odmah nego kroz par mj...ne brini bit ce sve ok...razumim te kako ti je....

• mom12
    20. Travanj 2020. 11:18

A sta se tice okretanja i toga...moja ima pokusaje...drzi glavu dosta dobro...sta ja zanam vise...kad je stavim na sebe izgleda kao da puza kako nogama radi😂😂...al ne prica stalno...uvati se u danu jedan dva puta i guguce a ostatak dana ili place ili se smije🤦‍♀️..bez zvuka smijanje...posebno kad vidi zube i kosu😆😆....sad jel zaostaje ili je napredna nije me briga...samo da pokaziva zainteresiranost....jer mi nije gugucala bas me malo strah bilo...a citala vas vase gugucu od 2mj....meni bitno bilo da ispusti glas ostalo ce polako😉😉..
    .....
    Twistsake mislim da sam ma google upisala twistsake hrvatska nesto je na hrv a nesto na slovenski...pa vjerovatno od gore dostavljau..
    Vidila sam postarina ako sam razumila 3e..a vidit vu jos sta cu narucit....npr dudice 22 kn ja u bipi platila 50....ispalti se....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.