Mrgud hvala ns povratnoj informaciji. Ja sam evo sad promijenila oblog i vidim da su mu noge otecene na mjestu uboda. Valjda je to normalno.
Mare na pocetku sam mu i ja tako carape stavljala i onda mu “prijetila” ovim rijecima. “Skines li te carape biti ces seljo beljo”. I onda naravno ne bi poslusao pa bi carape isle preko hlaca.
Ugl sad sam skupa s malim plakala. Ne mogu ga jadnog takvog gledat
Nama su ta “mjesta uboda” par dana bila crvena i malo otecena. Ali kad bih ga dotakla nisam imala dojam da ga boli. Al bio je taj dan dosta raszdrqjivm, a popodne se ugasio i jaaako puno spavao. Samo mu prati temp. Nama je pedijatrica rekla pola cepica ako prede 38,5. Srecom nije imao uopce. Nekim curama su rekli i cepic preventivno. Pa sad ti znaj
A moj isto sve kroz zeludac dozivljava. Ko mama 🙈. Kad idemo kod doktorice redovito se dvaput pokaka od stresa tamo. Uz to sto inace 7 puta kaka pod normalno 😬
Mrgud, Lupilu po 60kom parkirano, da, meni su baš najbolje. Sad baš dečko donio pelene i tri pakiranja blazinica jer ih dugo nije bilo pa da imamo u rezervi. Zapravo su mi sve osim Lola ok, te se cufaju strasno.
Doduše, ja ih koristim samo umočene u toplu vodu, ne znam kakve su suhe 🤷
[/url
Mrgud, Lupilu po 60kom parkirano, da, meni su baš najbolje. Sad baš dečko donio pelene i tri pakiranja blazinica jer ih dugo nije bilo pa da imamo u rezervi. Zapravo su mi sve osim Lola ok, te se cufaju strasno.
Doduše, ja ih koristim samo umočene u toplu vodu, ne znam kakve su suhe 🤷
Pakirano 😅🤣🤣
[/url
Dakle izvrnula sam se na kombinacije vasih beba... Neoprostivo! 🙈😱🤦♀️😜 Mi imamo sluzbene fotke po mjesecima, Uskrs, Valentinovo... 😁 Naravno u odjeci adekvatnoj po danu/datumu... Kad nemam pametnijeg posla.
Pelene Lupilu mojoj su malo siroke ako ne pazimo kako ih kacimo, Pufies imamo upravo i bas me nerviraju... I dalje najdraze Huggies i Babylove. Blazinice su mi super iz DM, od Lidla vlazne su mi ooocajne, zavrsile u smecu. Dobili 1 paket al tako jak miris... Bljak. Od dm one od vode su super.
Zaboravila sam cija je bebica sa kosom... Bratec ima vise kose sada nego sto sma je ja u svih 33 godine imala na glavi. 😍
Losa mislim da si ti pisala za pelene od Konzuma Lumpi... Dosao mi kupon za gratis pa ako moze info kakve su dimenzije vece - manje? Da znam da ici sad po njih ili kasnije.
Samo sto se tu vec i isprala jer mu cesto oblacim...buraz je kupio mislim u Intersparu..imaju nekad fora robicu 🙂🥰
Grizli ja te "pristojne" imam samo po mjesecima 😁
I sad ovo s patpat je za to namijenjeno 😁
Ja ne koristim vlažne, tj. koristit cu kad mi bude vani trebalo, još se nismo nigdje presvlačile osim doma. dobila hrpetinu, još nisam ni jedne otvorila 🤷 imam pampers, lupilu, violeta I melem
[/url
Anna ti si moj igrac. Kod mene i pidjama s bodijem mora bit skombinirana,a da ne pricam carape po boji🙈🙈🙈 Btw moj muz i kceri do dupeta navuce carape pa fraze dobijem😂😂
Grizli ja sam stigla i obiteljski profi foto shooting prije korone odraditi 🙈
Normalno je malo nateceno na mjestu uboda. Ma zaboravit ce oni sutra na cijepljenje.
Mrgud moj je do neki dan srao po 5× i sad tri dana ništa. Kad prdne smrdi ko septicka jama majke mi🙈
Ajme da, i ja pazim na to. Makar se bodic ne vidio ispod. Ali ja znam hahhaha
Lavice mozda je i tvoj sad u toj nekoj fazi nekakanja. Moj je prije po nekoliko puta dnevno. Pa je jedno 10 dana bilo svaki drugi dan. Pa onda nije 7 dana kada smo mu stavili pola glicerinskig cepica. I odonda je proslo 5 dana i evo danas se pokakao.
mrgud hvala za info za Kaufland i pufies. One su mi super
Grizli Lumpi pelene ti radi Violeta te su identicnih dimenzija ko Violete samo su iz vana malo ko plasticnije. No meni cak i bolje od Violeta jer su manje krute. Ja sam ih isto tako dobila i potrosila.
Danas sam u Lidlu vidjela dupla pakiranja pelena za 88 ln, 2×56 kom za 88kn.
Sortiraj odgovore
Najstariji